2016 Şubat Anneleri

Bende seni merak ediyordum canım.
Yaşadıkların normal canım ablamda bebegi 2 aylıkken fıtık ameliyatı olmuştu. Oğlu ona yapışık bir çocuk olup çıktı. Büyüdükçe düzeldi canım. Seninkide düzelir inş merak etme

Canım koluna havlu koyup öyle al kucağına hem onun başı terlesede çeker hem de senin kolun pişikten kurtulur ben her odaya koydum bi havlu kurtarıcım oldu resmen yoksa benide fenalık basıyor koluma yapışıyor kafası benide terletiyor

Hoşgeldin cnm. Maşallah tospik bebeğine :) doğduğunda da iriydi normal tabi. Benim de ikinci reglim ve arası düzenli oldu baya da yoğun geliyor inşallah normaldir. En yakın zamanda kontrole gitmeyi düşünüyorum. Smear falan yaptırayım diyorum.

Yok canim huzursuz degil gayet keyfi yerinde babasına oyunlar yapiyo bi gulucukler bi gulucukler sen kucuk bebeksin 12ye kadar ne bekliyosn uyumak icin
O zaman belki de uyku saati kaymıştır. Yavaş yavaş erkene çekmeyi mi denesen :/

Sorma yaa. Bende hazır bez kullanmadığım için anlamıyordum. Bir ara bir iki kez hazır bez bağlayınca bir abktım bezlerde çiş yok kaka var
Başladım su vermeye ama almıyor hiç. Banyo suyunu izin versen içecek ama deli
İkinciyi yaza doğurucam diyordum. Yok anacım bu zıcakta minik bebe emziremem. Sarılık olur derdiyle uğraşamam. Lohusa ateşi çekemem. Kış gebeliği bebesi iyiymiş

Yaa mesaj ile alakasız ama profil fotonu görünce hemen büyütüp baktım
sen h&m deki o kurabiye canavarı tulumdan aldın mı yaaaaa
Ben beden bulamadım. Bir tane vardı 1-3aylıktı şimdi herkese sorduruyorum bursa izmir her bir yerlere

sonunda internetim geldi ay em veri veri hepii
oğluma su vermeye başladım ama pek sevmedi, tiksinerek içiyor hele biberonla asla kabul etmıyor kaşıkla veriyorum şimdilik günde 20 ml gecirtemedim yavaş ilerlicem bakallım

@sdss S serppp kızlar cok sagolun tesekkur ederım ancak gırebıldım foruma .
daha ben mezun olacam da kpss ye gırecem de atanacaam da dadadada
hepsi bi anda olur şaşar kalırsın merak etme zaman çok hızlı geçiyor ilk atandigimda adaylık seminerine giderken biriyle tanıştım kadın 39 yaşında yani atanabilmek için sınırda. 3çocuğu vardı ki küçüğü anaokuluna gidiyordu. 3.ye hamileyken uni.yi bitirmiş bi kaç sene içinde de atanmıştı hem de yaşadığı ilin bi ilçesine. sakın umudunu kaybetme

Bizim oğlanın gözleri hep açık :)
Bubchen kullanıyorum gözlerinde bir kızarıklık olmadı canım. Bence havalarda böyleyken dene kendin yikamayi.. Veya esin evdeyken o suyu doksun sen lifle şampuanla ,ellerini tut onunla konuş. Sesli oyuncaklarıyla oynat.. Eşin yanındayken destek alır, kendine daha çok guvenirsin.
Sonra kendin başlarsın yıkamaya canim

Valla oyle birsey yapmaz heralde henuz hazir degiliz :)) cok esyali bir evim yok Allahtan..
bazı çocuklar yürümeden önce tırmanmaya başlıyor dikkat etmek lazım. benim kardeşim daha yeni emeklerken kaşla göz arası merdivenleri tırmanmış. e tabi mutfak çekmecerini de unutmamak lazım

Ayyy benim ortanca oglan oyleydi 2 aylikken done done gider 4 aylikken surunur 5 ay olmadan da emeklemisti 9 aylik desteksiz yuruyordu ve tabi tezgah ustlerindeydi surekli mutfak cekmeceleri onun icin merdivendi yasitlari yeni emeklerken o yuruyirdu tirmaniyordu

Surekli deniyorum ama sonuc husran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…