Bende seni merak ediyordum canım.Aylaaar sonra yine ben
Ya ne zormuş gurbette bir başına çocuk büyütmek
Tabi bide benim huysuzun etkiside var
Ne uykumuz var hala
Ne iş yaptırıyor
Ne de bir yere gidince rahat veriyor
Çok tatlı ama yapışık hala bana
Artık beraber de yatıyoruz
Ama hala terkedilme korkusu yaşıyor
Bunda iki buçuk hafta kucağıma alamamamdan kaynaklandığını düşünüyorum
Bu mesajı bile 45 dkdır yazmaya calışıyorum
Kucağımda uyuyor, bir elinide ağzıma sokmaya çalışıyorbi süredir bu davranışımız var
Uyurken bile elini yüzümüze ağzımıza dokunduruyor
Biberonla emerken tırnaklarıyla neremize denk gelirse kazıyor
Niye yapıyor anlamıyorum
Biz 5 ayımızı bitirdik ek gıdaya başladık bir aydır
Sebze ve meyve suyuyla başladık
Bir haftadırda pürelere geçtik
Severek yiyor
Gecen ay 1,700 gr almıştık sadece mama veriyorduk
Ek gıdaya başlayınca mamamız azaldı ve bu ay 450 gr almışız
9 kg 69 cmiz
İriyiz ama doğuştan devam ediyor
Desteksiz oturamıyoruz ve emekleyemiyoruzsağa sola fıldır fıldır dönüyoruz ve çok tehlikeliyiz
Aklıma başka bişe gelmiyor
Yani diyeceğim o ki sıpam rahat vermediğinden giremiyorum
Umarım sizlerde bebişlerimizde iyidir
Hepinizi kocamaaan öpüyorum
Haa bir de ben iki aydır regl oluyorumneden bu kadar erken oldum ki
Canım koluna havlu koyup öyle al kucağına hem onun başı terlesede çeker hem de senin kolun pişikten kurtulur ben her odaya koydum bi havlu kurtarıcım oldu resmen yoksa benide fenalık basıyor koluma yapışıyor kafası benide terletiyorKakasını rahat yapması lazım yoksa çıldırıyor.bir de çimdirme huyu çıktı.tırnakları keskin kesilse de...emerken özellikle heryerimi çimdiriyor.kollarım ellerim hep kırmızı ya da yara.uyanıkken genelde ağlıyor ve kucak istiyor.uykuyu çok seviyor ama sancılar uyutmuyor.günde çok rahat 7-8 defa uyutma çabam oluyor.uyanık kalınca da Gözlerini kaşıyarak uyut diyor.gözleri pespembe oluyor.kucakta uyuyor,benim de kollarımın içi hep pişik.gün içinde yemek yapıyorsam yarım saat boşluğum varsa ne ala.şu an bile yemeğimi tabakta soğumaya bıraktım.bu Bağırsak gazı ve tahribatı bitirdi hem onu hem beni.nasıl yapmalı ne yapmalı da düzene sokmalı uykuyu? Yerini de çok seviyor aslında.ara ara gidip aralıktan bakıyorum , bacakları hep havaya dikip sonra yatağa vurarak uyuyor.huzursuz...ağlamaklı sesler çıkartıyor.dr da Alerjik bebeklerin huysuzluğu 1 yaşına kadar Sürer genelde dedi.hiç böyle bir şey yaşayacağımız aklıma gelmezdi.
Hoşgeldin cnm. Maşallah tospik bebeğine :) doğduğunda da iriydi normal tabi. Benim de ikinci reglim ve arası düzenli oldu baya da yoğun geliyor inşallah normaldir. En yakın zamanda kontrole gitmeyi düşünüyorum. Smear falan yaptırayım diyorum.Aylaaar sonra yine ben
Ya ne zormuş gurbette bir başına çocuk büyütmek
Tabi bide benim huysuzun etkiside var
Ne uykumuz var hala
Ne iş yaptırıyor
Ne de bir yere gidince rahat veriyor
Çok tatlı ama yapışık hala bana
Artık beraber de yatıyoruz
Ama hala terkedilme korkusu yaşıyor
Bunda iki buçuk hafta kucağıma alamamamdan kaynaklandığını düşünüyorum
Bu mesajı bile 45 dkdır yazmaya calışıyorum
Kucağımda uyuyor, bir elinide ağzıma sokmaya çalışıyorbi süredir bu davranışımız var
Uyurken bile elini yüzümüze ağzımıza dokunduruyor
Biberonla emerken tırnaklarıyla neremize denk gelirse kazıyor
Niye yapıyor anlamıyorum
Biz 5 ayımızı bitirdik ek gıdaya başladık bir aydır
Sebze ve meyve suyuyla başladık
Bir haftadırda pürelere geçtik
Severek yiyor
Gecen ay 1,700 gr almıştık sadece mama veriyorduk
Ek gıdaya başlayınca mamamız azaldı ve bu ay 450 gr almışız
9 kg 69 cmiz
İriyiz ama doğuştan devam ediyor
Desteksiz oturamıyoruz ve emekleyemiyoruzsağa sola fıldır fıldır dönüyoruz ve çok tehlikeliyiz
Aklıma başka bişe gelmiyor
Yani diyeceğim o ki sıpam rahat vermediğinden giremiyorum
Umarım sizlerde bebişlerimizde iyidir
Hepinizi kocamaaan öpüyorum
Haa bir de ben iki aydır regl oluyorumneden bu kadar erken oldum ki
O zaman belki de uyku saati kaymıştır. Yavaş yavaş erkene çekmeyi mi denesen :/Yok canim huzursuz degil gayet keyfi yerinde babasına oyunlar yapiyo bi gulucukler bi gulucukler sen kucuk bebeksin 12ye kadar ne bekliyosn uyumak icin
Hepimiz neredeyse aynı durumdayızbebekler az çiş yapıyor. Birçoğumuz su vermeye başladı canım. Bu sıcaklarda yavrucaklarda yanıyordur
Kış bebeleri zor olacak diyorduk ama yaz daha zormuş yavv. Kışın sarıp sarmalıyorduk. Şimdi sıcak diye soysak bir türlü esintiden hasta olacak korkusu bir türlü..
canım ben şöyle bir yöntem buldum.bebek küvetinin içine battaniye koydum. üzezrine de bebeğin havlusunu koyuyorum. banyoya sokuyorum, banyo taburesine oturup kucağıma havlu koyuyorum bebişide onun üzerine. havlu olduğu için kaymıyor. güzelce yıkadıktan sonra hazırladığım küvetin içine bırakıyorum. o arada bende bi duş alıyorum. sonra birlikte çıkıyoruz
hepsi bi anda olur şaşar kalırsın merak etme zaman çok hızlı geçiyor
Yaa bende yikamak istiyorum tek basimaa ama babamiz dusta beraber yikaniyor.. aslinda suyu cok seviyor, arada suyu icmeye calismayi saymazsak ama kendi kuvetinde korkuyor birazbende cesaret edip yikayamiyorum. Birde bu ara suda gozlerini acmayi kesvetti, sampuan zarar verirmi bilmiyorum.. gozleri biraz kizariyor cunku
bazı çocuklar yürümeden önce tırmanmaya başlıyor dikkat etmek lazım. benim kardeşim daha yeni emeklerken kaşla göz arası merdivenleri tırmanmış. e tabi mutfak çekmecerini de unutmamak lazımValla oyle birsey yapmaz heralde henuz hazir degiliz :)) cok esyali bir evim yok Allahtan..
Evet yaOfff yine patlatmislar pislikler
Heryerdeler mikroplarEvet yahavaalanına nasıl girmişler ki öyle .
Heryerdeler mikroplar
28 kisi hayatini kaybetmis 60 yarali varUlkem ne hale geldi.. Şansa yaşıyoruz gerçekten.
Surekli deniyorum ama sonuc husranO zaman belki de uyku saati kaymıştır. Yavaş yavaş erkene çekmeyi mi denesen :/
Sorma yaa. Bende hazır bez kullanmadığım için anlamıyordum. Bir ara bir iki kez hazır bez bağlayınca bir abktım bezlerde çiş yok kaka var
Başladım su vermeye ama almıyor hiç. Banyo suyunu izin versen içecek amadeli
İkinciyi yaza doğurucam diyordum. Yok anacım bu zıcakta minik bebe emziremem. Sarılık olur derdiyle uğraşamam. Lohusa ateşi çekemem. Kış gebeliği bebesi iyiymiş
Kizlar yatak odasınıncami acik yatsak hasta olur mu ki oglus cok sicak çünkü
canım ben camı açıp kapıyı kapatıyorum..bişey olmaz Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?