hiç bi yere gidemiyoruz canım iftara cagiranlari reddediyoruz çünkü o saatlerde hepsi birden felaket oluyor büyük uyku deliligine terfi ediyor küçükler ağlıyor. e doğal olarak iftara da kimseyi alamadım bu sene. ramazandan önce de ark.lara 6-7gibi gidip 9gibi geri dönüyorduk bu yazı böyle atlatalım insallah kışın geceler de uzun o zaman da erken gider erken döneriz seneye de artık o kadar huysuzluklari kalmaz insallahAy insallah bizimkidr duzenr girer peki misafirlige felan gittiginizdr nasil oluyo
biz tecrübeli anne baba olduğumuzdan evde zaten o dediklerinin hiç biri ulasabilecekleri yerde değil ama dün ben de bacağımı zor kurtardım gökçe ağzını açmış yaklaşıyorduKizlar bizim ufaklik artik playstationin cd'sini cikarip alabiliyor, (gizli bir dugmesi var nasil bulduysa artik).. kumandalarin kapagini acabiliyor, kazara yaninda olmasam belki pilleride cikarip emicekti.. Allahim cok tirstim dun. Kumandalara seffaf kilif bulmam gerekicek.. bu arada kablolari kesvetmeye calisiyor zaten ortada pek kablo yok ama joicestickin kablosuna takti kafayi bizde kaldirdik tabi .. Suan ogrenme evresinde oldugu icin sanirim cok hizli ilerliyor sanki hersey. Birden bir ataga girdi bebek, kaldik oyle..
Dene yaparsın yapamicak bisey yok :)Benim esimden yana bir SIKINTI yok 5 dakikada yikanip cikiyolar hergun.. ama yani o yapamayacagi zaman ben ne yapicam, valla haftasonu bir denicem artik oyuncaklarinida doldururum kuvetine belki sever ne biliyim :)
Benee kiyamam yaa hem kel nasil olur kiBizdede esim istiyor ama ben kiyamammm onun ilk saclari ooo .. ilk dogan saclarina nasil kiyarim bir suru gecmisimiz vaar :)))
Anladm canim biz gdiyoruz iste acaba ondan mi duzene otrmadi ama gece uykusu cok iyiydi en az 5 saat uyuyodu smdi saat basi uyaniyohiç bi yere gidemiyoruz canım iftara cagiranlari reddediyoruz çünkü o saatlerde hepsi birden felaket oluyor büyük uyku deliligine terfi ediyor küçükler ağlıyor. e doğal olarak iftara da kimseyi alamadım bu sene. ramazandan önce de ark.lara 6-7gibi gidip 9gibi geri dönüyorduk bu yazı böyle atlatalım insallah kışın geceler de uzun o zaman da erken gider erken döneriz seneye de artık o kadar huysuzluklari kalmaz insallah
Sagol canım :) ay keşke bırakabilsem bende rahatlayacam:)Cok yasa kız :) ben pimpiriği Bir kenara bırakalı cok rahatladım tavsıye ederim :)
Ben en iyisi vermeyeyım ya çünkü hergün kaka yapmıyordu benim bebis bazen on günü buluyordu .ek besine başladıgimdan beri kendi kendine yapıyo aman nazar değmesin:) şimdi durduk yere muz verip bozmayayım:) evet kayısı yaptırir kakasini :)Yok öyle kandırmak çok kurnaz onlar varya çookyatak odasına gittin ama eşin içerdeydi demi kimi kandırıyorsun sen
Çok fenalar kız biz eşim ile yatıp onu yatırmazsam kalkıyordu benim cadolozdabizde bütün ışıkları kapatıyorduk eşim otursa bile sessiz içerde oturuyordu.
Kız bunlar fena hee seninkide kolay kanmayacak haberin ola
@mevsimMehtap canım ben 1 gün verdim muz o zaman bişey olmadı. Ama 2 gün arka arkaya nektari verdim. Oda kabız yapıyor.dün karpuz verdim. Dün yapmadı hiç kaka bu sabah yaptı. Bugün kayısı vereyim diyorum
Gündüz bende takıyorum ama gece olmuyor uyurken çok hareket ediyor kulaklar hep kıvrık bide evim çok sıcak bant pamuklu ama yinede başı çok terliyor canım yara bandıyla bantlayan bile varmış bizim saç dolu kıyamam çekilir eşimde bırak terliyor onunla çocuk ilerde rahatsız edecek kadar çok olursa estetik yaptırırız büyüyünce diyorO kulak kıvrılması bizde de var. Ben çözümü saç bandı takarak buldum. Babası ne kadar kızsa da takıyorum. Zaten kulakları açılmaya başladı uyurken hepten kıvrılıyor. Evde sürekli saç bandı takıyorum bide pembe düşün yani
sicaktan da uyanabilir benimkiler de tam düzenli değil canım bi iki gece iyi uyurlarsa 3.gece 2de veya 3de bi aciyorlar gözlerini 6ya kadar uyumuyorlar. ama genelde 9bucugu gecirmiyorlar akşamları. gerci dün akşamüstü uykularını geç uyuyunca bilge 10bucukta zorla uyudu azıcık düzenleri şaşınca fena intikam alıyorlarAnladm canim biz gdiyoruz iste acaba ondan mi duzene otrmadi ama gece uykusu cok iyiydi en az 5 saat uyuyodu smdi saat basi uyaniyo
Süt ve süt ürünleri Demir ilacının emilimini azaltıyomuş ya oyüzden öyle dedi ama biraz zor oluyo uygulamak hakkaten canımCan'ım kan damlası konusunda sağlık ocağı bize bir uyarıda bılunmsdı dr da sabah aç karna ver 15 20 dk sonra da doyur dedi senin söylediğin gibi bir düzen oturmaz zaten çocuk emince uyur 1 saat sonra damla için kaldırmak olmaz o bana biraz zor geldi
Evet canım çok doğru söylüyorsun yapı meselesi . benim bebis benim gibi minyon ama kg ve boyu iyi diyor dr. ama her seferinde aynı sözü duymak sinir bozucu oluyor. en son dr ye gittiğimde minyon çocuk sağlıklı demek uzun ömürlü demek dedi dr benim içimi rahatlatmak için söyledi büyük ihtimal ama gene de hoşuma gitti.kesinlikle basın büyüklüğü kg ye yansıyor.sizin boy ve kg kaçYa tatlim bazilari yapi olarak kafalari buyuk.. ben bu durumun kiloyu dogrudan etkiledigine eminim.. mesela bizimkinin kafasi ufak, ona gore kilosuda buyuk kafali bir bebege nazaran daha az.. E birde tombul degiliz.. kaldiki cok fazla almasini ben hic istemiyordum, bana gore saglikli olmasi yeterli. Tabi tecrubesiz oldugumuz icin acaba sagligini etkilermi vs kafamizda bir suru soru isareti olusuyor, ama tecrube ettikten sonra gereksiz oldugunu anladimBundan sonra ne olur gorucez
Bant bende yapıştırdım ama çıkarırken hem iz kalıyor hem saçı ister istemez çekiyor bida yapmadım. Saç bandı en iyisi şuan sürekli kontrol ediyordum kulağını kıvrıldı mı diye. Evet gece bazen çıkarıyor ben gene takıyorum :) bir süre daha takarım sonra taktırmaz eliyle çeker şimdi anlamıyor daha :))Gündüz bende takıyorum ama gece olmuyor uyurken çok hareket ediyor kulaklar hep kıvrık bide evim çok sıcak bant pamuklu ama yinede başı çok terliyor canım yara bandıyla bantlayan bile varmış bizim saç dolu kıyamam çekilir eşimde bırak terliyor onunla çocuk ilerde rahatsız edecek kadar çok olursa estetik yaptırırız büyüyünce diyor
Maşallah canım senin bebiş de pek haraketli benimkide öyle ama o evrelere daha gelmedik:) aman dikkat et canım evi baştan düzenlemeye başla sen bence:) kumandanin kapagini şeffaf bant ile yapıştır canım idare eder şimdilik. 5 aylık oldu mu senin bebis?Kizlar bizim ufaklik artik playstationin cd'sini cikarip alabiliyor, (gizli bir dugmesi var nasil bulduysa artik).. kumandalarin kapagini acabiliyor, kazara yaninda olmasam belki pilleride cikarip emicekti.. Allahim cok tirstim dun. Kumandalara seffaf kilif bulmam gerekicek.. bu arada kablolari kesvetmeye calisiyor zaten ortada pek kablo yok ama joicestickin kablosuna takti kafayi bizde kaldirdik tabi .. Suan ogrenme evresinde oldugu icin sanirim cok hizli ilerliyor sanki hersey. Birden bir ataga girdi bebek, kaldik oyle..
Gunduz uykusu zaten yok anlamurm nasl uykugu aliyo bu cock saat 10dan beri ayakta 1e kadar oynadim sonra banyo yaptrdm emzrdm 5 dk uyudusicaktan da uyanabilir benimkiler de tam düzenli değil canım bi iki gece iyi uyurlarsa 3.gece 2de veya 3de bi aciyorlar gözlerini 6ya kadar uyumuyorlar. ama genelde 9bucugu gecirmiyorlar akşamları. gerci dün akşamüstü uykularını geç uyuyunca bilge 10bucukta zorla uyudu azıcık düzenleri şaşınca fena intikam alıyorlar
İnş düzene girerler canım.Ahh nerde bi de o olsa
Bencede bozmaBen en iyisi vermeyeyım ya çünkü hergün kaka yapmıyordu benim bebis bazen on günü buluyordu .ek besine başladıgimdan beri kendi kendine yapıyo aman nazar değmesin:) şimdi durduk yere muz verip bozmayayım:) evet kayısı yaptırir kakasini :)
Evet ben de ama tekken nasıl olur bilemedim:)ben ilk kızımı eşime postalardim o kızımı giydirirken ben rahat rahat duşumu alır çıkardım
ne haber canım bebişin alıştı mı uyku eğitimine?@bskn Tatlım sen yıkanabilir bez kullanıyorsun ya, onu mayo olarak kullanabilir miyiz sence? İnternetten fotoğrafına bakıp anlayamıyorum. Görüşün nedir?
Ya keryneia senin bebisin gizli gucleri mi var ne artik cidden tirsmaya basladim4 5 aylik degil mi bu bebe :)) benimki daha saga sola zor donuyo emekliyo mu napiyo nasil ulasiyo oralara hele kumandanin kapagini nasil cikariyo masallah suphanallah
Kuzum yatakta uzaniyorduk klimanin kumandasini acti ben sokbiz tecrübeli anne baba olduğumuzdan evde zaten o dediklerinin hiç biri ulasabilecekleri yerde değil ama dün ben de bacağımı zor kurtardım gökçe ağzını açmış yaklaşıyordu
kestirmeemmmm :)) cocuk sacli devam edicek bundan sonra hayatinaDene yaparsın yapamicak bisey yok :)
Benee kiyamam yaa hem kel nasil olur kidursun bi yasina kadar
Son bir haftamiz var bir ayliga canim.. ya ben oynamasina kendim musade ettim cok merakli elektronik esyalara cunku ama nerden bilebilirdim kiMaşallah canım senin bebiş de pek haraketli benimkide öyle ama o evrelere daha gelmedik:) aman dikkat et canım evi baştan düzenlemeye başla sen bence:) kumandanin kapagini şeffaf bant ile yapıştır canım idare eder şimdilik. 5 aylık oldu mu senin bebis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?