- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
Sagol kuzum:)İnş düzene girerler canım.
Bencede bozmamaşallah iyi olmuş meyveler kaka yaptırmaya başlamış
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol kuzum:)İnş düzene girerler canım.
Bencede bozmamaşallah iyi olmuş meyveler kaka yaptırmaya başlamış
![]()
Çok sevindim canım gözün aydınBıgun çok mutluyum mr sonucum iyi geldi Allah ıma bin şükürrr![]()
Canim peki etki etti mı düzelme var mı kulaklarda. oğlan miydi seninki:)O kulak kıvrılması bizde de var. Ben çözümü saç bandı takarak buldum. Babası ne kadar kızsa da takıyorum. Zaten kulakları açılmaya başladı uyurken hepten kıvrılıyor. Evde sürekli saç bandı takıyorum bide pembe düşün yani![]()
Canim boyumuz 4 aylikken 62cm kilomuz 6450 ama tabi bezi filan dusmek lazim kuzum biraz zayif maalesefEvet canım çok doğru söylüyorsun yapı meselesi . benim bebis benim gibi minyon ama kg ve boyu iyi diyor dr. ama her seferinde aynı sözü duymak sinir bozucu oluyor. en son dr ye gittiğimde minyon çocuk sağlıklı demek uzun ömürlü demek dedi dr benim içimi rahatlatmak için söyledi büyük ihtimal ama gene de hoşuma gitti.kesinlikle basın büyüklüğü kg ye yansıyor.sizin boy ve kg kaç
ne haber canım bebişin alıştı mı uyku eğitimine?
Evet cnm oğlan :) bir haftadır takıyorum. En azından kıvrılmıyor. Bi denicem bakalım. Olumlu olursa yazarımCanim peki etki etti mı düzelme var mı kulaklarda. oğlan miydi seninki:)
inşallah canım. bizden iyi kgniz . bizim 4 aylık kontrolde kg 6300 boy 63 cmdi. allahıM sağlık versin en önemlisiCanim boyumuz 4 aylikken 62cm kilomuz 6450 ama tabi bezi filan dusmek lazim kuzum biraz zayif maalesef
Doktorlara hak vermiyor degilim.. esimin mudurune gittik, asiri sisman bebeklerden bir suru hastalik cikabildigini normal kiloda olan bebeklerin daha saglikli oldugunu soyledi .. benide o rahatlatti :).. hakta verdim biz simdiye kadar bir hastalikla karsilasmadik henuz :)
tamam canım çok iyi olur sağol:)Evet cnm oğlan :) bir haftadır takıyorum. En azından kıvrılmıyor. Bi denicem bakalım. Olumlu olursa yazarım![]()
ara vermiştim çok yer değiştirdik diye tümden uyku düzeni bozulmuştu. tekrar demedim olumlu sonuç alıyorum hatta arada emzik ile tek bıraktığımda tek başına daldıgi oluyor nadir olsa daAlıştık canımEvden çıktığımızda biraz bozuluyor gibi olsada- kucakta pışpışlıyorum- eve döndüğümüz gibi popo pışpışlama devam. 1 ay sonraki hedefim kendi kendine uykuya dalmasını öğretmek. Sen neler yaptın? Vazmıgeçtin yoksa ara mı verdin?
![]()
ara vermiştim çok yer değiştirdik diye tümden uyku düzeni bozulmuştu. tekrar demedim olumlu sonuç alıyorum hatta arada emzik ile tek bıraktığımda tek başına daldıgi oluyor nadir olsa damaşallah:) ama ben emzik olmadan damlasını istiyorum hedefim bu. bazen yanıma yatırıyorum bana dönüyor yüzünü popoya pis pis yapıyorum dalıyor. müzik ve hafif pis pis olsa emziksiz süper olacak
![]()
bazen benimkiler de öyle oluyorlar benden az uyuyorlar ya şaşırıyorum nasıl BEBEK bunlarGunduz uykusu zaten yok anlamurm nasl uykugu aliyo bu cock saat 10dan beri ayakta 1e kadar oynadim sonra banyo yaptrdm emzrdm 5 dk uyudu
Yok ya ayni sayilirlar simdi ne oldu bilmiorum ciliz oglum benim, fotograflardada nasil tombul gozukuyor anlamiyorum yaainşallah canım. bizden iyi kgniz . bizim 4 aylık kontrolde kg 6300 boy 63 cmdi. allahıM sağlık versin en önemlisi
Canım bence hazır suyu kaynat ver ben öyle yapıyorumoyle yapiyorm canim hazir su veryrm zaten ictigi kadar iciyryrm
Canım benım bebegumdr bezını cok doldururdu şimdi çok az... sıcaklar soguktan daha zormuş.. emmekte ıstemıyor sıcaktan.. acaba bebegın ucakta basınçtan falan mı etkilendiGünaydın kızlar 4 saatlik korkunç uçak yolculuğundan sonra nihayet İStanbuldayız.. Bebegim hiç uyumadı uçakta sürekli ağladı ishal oldu alerji oldu oFf kabus gibiydi bir daha eşim olmadan asla bebekle seyahat etmemeye yemin ettim.. Neyse bu sıcaklarda nasıl duruyo bebeişleriniz?? Benim ki gece sık kalkar emer yatardı gece 2 kez bez değiştirşrdim ikiside dopdolu.. Bu gece 1 kez zorla ben kaldırdım emzirdim bezi neredeyse kuru su falan mı verdm acaba?? Ayy nasıl alışacak bu sıcaklara(((
Günaydın kızlar 4 saatlik korkunç uçak yolculuğundan sonra nihayet İStanbuldayız.. Bebegim hiç uyumadı uçakta sürekli ağladı ishal oldu alerji oldu oFf kabus gibiydi bir daha eşim olmadan asla bebekle seyahat etmemeye yemin ettim.. Neyse bu sıcaklarda nasıl duruyo bebeişleriniz?? Benim ki gece sık kalkar emer yatardı gece 2 kez bez değiştirşrdim ikiside dopdolu.. Bu gece 1 kez zorla ben kaldırdım emzirdim bezi neredeyse kuru su falan mı verdm acaba?? Ayy nasıl alışacak bu sıcaklara(((
Kizlar bizim ufaklik artik playstationin cd'sini cikarip alabiliyor, (gizli bir dugmesi var nasil bulduysa artik).. kumandalarin kapagini acabiliyor, kazara yaninda olmasam belki pilleride cikarip emicekti.. Allahim cok tirstim dun. Kumandalara seffaf kilif bulmam gerekicek.. bu arada kablolari kesvetmeye calisiyor zaten ortada pek kablo yok ama joicestickin kablosuna takti kafayi bizde kaldirdik tabi
.. Suan ogrenme evresinde oldugu icin sanirim cok hizli ilerliyor sanki hersey. Birden bir ataga girdi bebek, kaldik oyle..
![]()
Tabi canim, ayrica hastalanicaklarda yani zamanla bagisikliklari nasil gelisicek baska turlu, ama Allaha sukur ne bana nede babasina cekmis.. bizim kucuklugumuz hep hastaliklarla gecmis cunkuKızlar bazen okuyorum da bebekleriniz kilo alsın istiyorsunuz ama kilolu bebekler hastalık saçıyormuş gibi yorumlar yapıyorsunuz benım bebegım ayına göre önde gıdıyor bakınca 'obez' mi ? Hayır.. ama zayıf degıl doktor da gayet saglıklı oldugunu söyluyor her kılolu bebek sağlıksız yada her zayıf bebek sağlıksız diye bir durum yok oluruna bırakmakta fayda var..