Yaa sorma sanirim birilerinden goruyor, bakici ablamiza misafir geliyorsa cocuklu aile bilemiyorum.. arastiricam.. cok hizli her konuda yani. Genelde kardesi olan bebekler cabuk ogrenir cunku. Bizimki abilerine yada ablalarina yetisme cabasinda sankigeçmiş olsun. eğer ishal durumu varsa muhakkak sık sık emzirmeye çalış ki vücut su kaybı yaşamasın hava da sıcak zaten, uygun görüyorsan su da verebilirsin ama gece de 3-4 defa emzirmeye çalış bence. ben henüz su vermiyorum ama sıcakların etkisiyle pek emmek istemiyor zoraki verince de bırakmıyor ben de uzun uzun emziriyorum, gece uykusunda daha kolay alıyor memeyi gece de 2-3 kez emiyor ve çiş sayısı iyi yani susuz kalma sıkıntımız yok şu an için, bezi gayet dolu oluyor.
oooo çok hızlı çıktı senin yaramaz, maşallah.
Canım banada atarmısın resim bnm bebeğim de cıvık yapıyorfirkan sana kaka resmi atabilir miyim? Ya anlamiyorum ishal mi deil mi? Yardimci olur musun?
Tabi canim bende cok kisa kestirememkestirmeemmmm :)) cocuk sacli devam edicek bundan sonra hayatina
Canavarlarbazen benimkiler de öyle oluyorlar benden az uyuyorlar ya şaşırıyorum nasıl BEBEK bunlar
Bazen kaynatyrm bazen direk veryrm valla canim ama icmiyo ki dun ustu sirilsiklamdi içsin diye verdmCanım bence hazır suyu kaynat ver ben öyle yapıyorum
Bildiğin saç bandı ama kalın aldım ben tamamen kapatıyor kulaklarını sıkı tutuyor. Arada uykuda gözüne iniyor uyanınca ağlamaya başlıyor göremiyor ya etrafı :)tamam canım çok iyi olur sağol:)
bende bi ara denedim hep boynuna iniyordu:) aldığın nasıl bi şey. arkadaş ince tülbent ile bağla diyor onu deneyecem :)
Ben de olcaktım bir türlü gidip yaptıramadım. Bir süresi varmıydı bunun. Sağlık ocağı biz takibini yapmıyoruz. İstersen gel bi gün vuralım dedi.Bugun 3. Doz tetenoz aşımı oldum 5 ini de tamamlayacağım inşAllah tavsiye ederim
Cnm benim bebeğimde ayına göre önde gidiyor. Anne sütü alıyor sadece. Anne sütü ile beslenen bebeklere obez diyemeyiz demişti doktorumuz.Kızlar bazen okuyorum da bebekleriniz kilo alsın istiyorsunuz ama kilolu bebekler hastalık saçıyormuş gibi yorumlar yapıyorsunuz benım bebegım ayına göre önde gıdıyor bakınca 'obez' mi ? Hayır.. ama zayıf degıl doktor da gayet saglıklı oldugunu söyluyor her kılolu bebek sağlıksız yada her zayıf bebek sağlıksız diye bir durum yok oluruna bırakmakta fayda var..
At canım bakarım. Günde 7.8 kere yapıyormu? Önemli olan çok yapması canım. Az yapıyorsa cıvık olması problem degilfirkan sana kaka resmi atabilir miyim? Ya anlamiyorum ishal mi deil mi? Yardimci olur musun?
seninki çok hareketli cikti sen bir an once evde asagilarda ne varsa kaldır bir aya çekmecelere de tırmanırKuzum yatakta uzaniyorduk klimanin kumandasini acti ben sok
Kuzum yatakta uzaniyorduk klimanin kumandasini acti ben sok
Kuzum yatakta uzaniyorduk klimanin kumandasini acti ben sok
seninki çok hareketli cikti sen bir an once evde asagilarda ne varsa kaldır bir aya çekmecelere de tırmanır
ay cnm tevafuk denk geldım nasıl oluyomus bu egıtımAlıştık canımEvden çıktığımızda biraz bozuluyor gibi olsada- kucakta pışpışlıyorum- eve döndüğümüz gibi popo pışpışlama devam. 1 ay sonraki hedefim kendi kendine uykuya dalmasını öğretmek. Sen neler yaptın? Vazmıgeçtin yoksa ara mı verdin?
Valla oyle birsey yapmaz heralde henuz hazir degiliz :)) cok esyali bir evim yok Allahtan..seninki çok hareketli cikti sen bir an once evde asagilarda ne varsa kaldır bir aya çekmecelere de tırmanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?