2016 Şubat Anneleri

Kızlar kan verdim sonucu bekliyorum iki günde iki kat artması gerektiği için en az 300 lerde olması lazım beklediğim sonuç çıkarsa pazar günü yavrumu ilk kez ultrasonda görebilicem :) dua edin bana nolur

canım bende kan pıhtılaşması var o yüzden iğne kullanıyorum
daha önce iki kere kimyasal gebeliğim oldu test yaptırdım onun için Sonuçta hastalık çıkınca iğneye başladık

Kizlar ben bugun kan sonucunu aldim 4+4 benim hesabima gore deger 1405 cikti ii mi ?? Aksam dr a gidiyorum o bakar..
raporda 4.hafta 158-31795 olmasi lazim diyor ona bakarsak acaba biraz dusuk mu ki
değerlerin normal canım ayrıca herkesin birbirinden farklı olur Sen kendi değerlerinin iki güne bir iki katı artış olup olmadığına göre değerlendir
herşey iyi olur inşallah
ayrıca keseyi belki görebilirsiniz

Oooo şubat annelri baya artmış.. Herkes umarım iyidir bende de adet Sancısı gibi kasıklarda ve karında agrı var bu agrıyo biliyorum düşen gebeliğimdede vardı.. Bende ne zaman doktora gitsem diyorum şimdi gitsek görünmeyecek gidip hepsini aynı anda görsek çok mu beklemem gerek sonra ya kötü bişi olursa diyorum be korkuyorum

Canım al bendende o kadar bende bi yandan sabırsızım bi yandan korkuyorum bende daha önce düşük yaptım.

Aksama kadin dr gidiyorum.. hayirlisi artik..

kızlar iki gün önce 152 olan kan değerim şuan 434 olmuş. normal gidiyor gibi :) hatta iki katını geçerek gidiyor öyle değil mi? keseyi ne zaman görürüm sizce?

kızlar iki gün önce 152 olan kan değerim şuan 434 olmuş. normal gidiyor gibi :) hatta iki katını geçerek gidiyor öyle değil mi? keseyi ne zaman görürüm sizce?
değerin güzel katlanış canım reglin geçeli ne kadar oldu
kese ile ilgili bende meraktayım açıkçası değer ne kadarken görülür diye

değerin güzel katlanış canım reglin geçeli ne kadar oldu
kese ile ilgili bende meraktayım açıkçası değer ne kadarken görülür diye
Canım, benim pazar günü regli olmam lazımdı bugün çarşamba 3 gün mü olmuş oluyo. bu arada benim adet döngüm 25 günde bir yani son adet tarihim 6 mayıs, buna göre daha 4. haftaya yeni girdim aslında ama tahlil.com daki kan değeri değerlendirmem 5 haftalık diyor. ben garanti olsun diye aksilik çıkmazsa pazartesi gideyim diyorum :) değerim 2000 lere ulaşmış olur diye düşünüyorum.

arkadaşlar bugün 27. günüm demin idrar testi yaptım çoooooooooooooook silik çıktı , belirtilerde var

Hanimlar sizde de sirt agrisi oluyor mu? Ogretmenim. Sandalyede oturmak beni yoruyor uzaninca 5 dakikada geciyor
hem de nasıl canım ben ayakta duramıyorum oturamıyorum Bir de bende bel fıtığı var
bu arada ben de öğretmenim Hem de sınıf öğretmeniyim Okul tüm gün Eve zor gidiyorum

merhabalar hanımda... ben 4+4 günlük hamileyim yani öyle sanıyorum ama bugün gidip kan testi yaptırdım beta hcg 13.38 çıktı.. çok düşük deil mi yaa geçen ay da kimyasal yaşamıştım.. inşallah bi aksilik yoktur.. sizin kaç çıkmıştı bu tarihlerde değerleriniz

evet canım o zaman değere göre 5 haftalıksın yakınız birbirimize
bende cumartesi gidicem ama sanrım görülmesi için vajinal yoldan ultrasonla bakılıyomus

hem de nasıl canım ben ayakta duramıyorum oturamıyorum Bir de bende bel fıtığı var
bu arada ben de öğretmenim Hem de sınıf öğretmeniyim Okul tüm gün Eve zor gidiyorum
Canim ben de sinif ogretmeniyim cok yoruluyorum sirtim agriyor. Eve gidince 5 dakka uzaniyim hemen geciyo ama gunduz mahvoluyorum. İki gun once hcg 263 tu. Bugun 700 olmus Allah'ima sukur :)

canım inşallah öyle kötü şeyler yaşamazsın Daha önce hiç betaya baktırmamış mıydın Evde yaptığın testlerde artış görmemiş miydin

bence değil, döllenmeden 10 gün sonra rahme tutunuyo ve beta salgılanmaya başlıyor. demmekki ovulasyonun adetinin 14 gününden sonra oldu senin.

evet canım o zaman değere göre 5 haftalıksın yakınız birbirimize
bende cumartesi gidicem ama sanrım görülmesi için vajinal yoldan ultrasonla bakılıyomus
Benim tek endişem dış gebelik olması, umarım herşey yolunda gider. senin kan değerin kaç çıktı ne kadar süre geçti reglin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…