2016 Şubat Anneleri

Selaamm.Allah nasıp ederse bende şubat annesı olacağım..sizleri takıpteyım hanımlar...
Selam kızlar bende nasip olursa 2016 Şubat annesi olucam tüpbebek tedavisi oldum ve 28 mayısta transfer yapıldı blastokist 5.gün embriyosu eğer tutduysa ki inşallah öyledir şu anda 5 gündür benimle birlikte 12 şubat ta doğum tarihi bende takipteyim artık ve gelişmeleri sizlerle paylaşıcam allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

canım ilk değer katlaması gayet iyi gibi,bir sonraki testtede ikiye katlamışsa 300lü değerleri görürsen sorun yok gibi sağlıkla kucağına alırsın inşallah

inşallah tutunmuştur canım bebeğin,inşallah güzel haberi en yakın zamanda alırsın hayırlısıyla,sağlıkla gelir inşallah bebeğin

hayırlı uğurlu olsun canım darısı başımıza keseyi görmek yani

günaydınnnnnnnnnnn arkadaşlar güzel bir gün güzel bir sabah Hayırlı haberler alırız inşallah Bende bugün kan vermeye gideceğim yeniden saat 3-4 gibi ancak verebilirim kanı 1500 ü geçmesi lazım Dualarınıza ihtiyacım var

merhabalar bayanlar... ben de 4+4 günlük hamileyim ama henüz kan testi yaptırmadım doktora gitmek için de bekliorum... sadece gebelik testlerinin sonucu pozitif... geçen ay kimyasal geçirmiştim o bende bi tedirginlik yapıyor... bu iğneler ne için bu arada.. neden kullanıyorsunuz ??.... doktara ne zaman gidersek keseyi görebilir acaba... zor bekliyorum

Heyecanlıyım dahaa yolun başındayım
Hepimizin bebekleri hayırlı uğurlu olsun kızlar.
Ben henüz kan baktırmadım folık asıt içmiyorum kalp atışı ne zamn olur acaba onu mu beklesem?

Günaydın canım bende bugün kan vericem benimde en az 300 lerde olması lazım. İnşallah hayırlı haberlerle döneriz

Heyecanlıyım dahaa yolun başındayım
Hepimizin bebekleri hayırlı uğurlu olsun kızlar.
Ben henüz kan baktırmadım folık asıt içmiyorum kalp atışı ne zamn olur acaba onu mu beklesem?
Canım folikasiti hamile kalmadan içmeye başlamalıydın, çok geç kalmışsın, hemen bugün gidip bi eczaneden al ve içmeye başla kalp atışını bekleme

İnşallah Canım...

Kizlar ben bugun kan sonucunu aldim 4+4 benim hesabima gore deger 1405 cikti ii mi ?? Aksam dr a gidiyorum o bakar..
raporda 4.hafta 158-31795 olmasi lazim diyor ona bakarsak acaba biraz dusuk mu ki

Ben de bugun test icin gidecegim ogle arasi veririm bakalim kacta cikacak sonuclar. İnsallah hepimizin iyi cikar.

Arkadaşlar adetimen 25. günü pembemsi akıntı geldi bir kere, gelmeden önce tipik adet öncesi fenalık hissi falan, kendi kendime bu hafta üşüttüm kesin ondan dedim, bugun 27. gün. ve hafif azıcık beyazımsı akıntı geldi, normalde adettin 3-4 gün önce kupkurur olurdum,adetlerim düzenlidir, yarın BATIM hayrlısı inşallah.

Evet öyleymiş bu saatten sonra faydası da yokmuş,o yüzden düşüncemedeyim
Kim diyor canım bu saatten sonra faydalı olmadogını 12nci haftanın sonuna kadar kullanmak gerek suan bebeklerınız sadece kan pıhtısı ilk 3 ay bütün organları olusuyor beyın sınır sıstemını etkıleyen bır vıtamın o kesınlıkle kullanmalısın kullanmamk senin tercihin tabıkı ama öyle birşey kesinlikle yapma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…