- 30 Haziran 2013
- 21.213
- 16.823
senıın dongu kısa sanırım cnmİnşallah canım, ben hafta sonu gitmeyi düşünüyorum iyice büyüsün yavrum :) bakarsın kalp atışınıda görürüm pazar gidersem adetim geçeli 8 gün olmuş olacak :)
Evet 25 günde bir oluyorum bensenıın dongu kısa sanırım cnm
Selam kızlar bende nasip olursa 2016 Şubat annesi olucam tüpbebek tedavisi oldum ve 28 mayısta transfer yapıldı blastokist 5.gün embriyosu eğer tutduysa ki inşallah öyledir şu anda 5 gündür benimle birlikte 12 şubat ta doğum tarihi bende takipteyim artık ve gelişmeleri sizlerle paylaşıcam allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağına almayi nasip etsinSelaamm.Allah nasıp ederse bende şubat annesı olacağım..sizleri takıpteyım hanımlar...
canım ilk değer katlaması gayet iyi gibi,bir sonraki testtede ikiye katlamışsa 300lü değerleri görürsen sorun yok gibi sağlıkla kucağına alırsın inşallahselam kızlar, adetime iki gün kala sonucum 24,68 di üç gün sonra yani dün dün kan sonucum 152.71 çıktı yarın tekrar yaptırıcam umarım güzel bir artış olur. en az 300 falan olması lazım dimi sağlıklı olduğunu anlayabilmemiz için. henüz doktora gitmedimde ben, kimyasal gebelikse diye korkuyorum açıkcası. reglim geçeli 3 gün oldu. sizce durumum nedir.
hoşgeldin canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahSelaamm.Allah nasıp ederse bende şubat annesı olacağım..sizleri takıpteyım hanımlar...
inşallah tutunmuştur canım bebeğin,inşallah güzel haberi en yakın zamanda alırsın hayırlısıyla,sağlıkla gelir inşallah bebeğinSelam kızlar bende nasip olursa 2016 Şubat annesi olucam tüpbebek tedavisi oldum ve 28 mayısta transfer yapıldı blastokist 5.gün embriyosu eğer tutduysa ki inşallah öyledir şu anda 5 gündür benimle birlikte 12 şubat ta doğum tarihi bende takipteyim artık ve gelişmeleri sizlerle paylaşıcam allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
hayırlı uğurlu olsun canım darısı başımıza keseyi görmek yaniSelam kızlar ben geldim sabahtan beri koştur koştur öldüm ama değdi bazı sorunlar yüzünden iki hastaneye gitmek zorunda kaldım devlet hastanesinde çıkan sonucum 1,141 özelde çıkanda 1,468 çıktı hcg keseyi de gördüm şükürler olsun darısı tüm bekleyen adaylara inşallahh
merhabalar hayırlı olsuun:)Selaamm.Allah nasıp ederse bende şubat annesı olacağım..sizleri takıpteyım hanımlar...
Günaydın canım bende bugün kan vericem benimde en az 300 lerde olması lazım. İnşallah hayırlı haberlerle dönerizgünaydınnnnnnnnnnn arkadaşlar güzel bir gün güzel bir sabah Hayırlı haberler alırız inşallah Bende bugün kan vermeye gideceğim yeniden saat 3-4 gibi ancak verebilirim kanı 1500 ü geçmesi lazım Dualarınıza ihtiyacım var
Canım folikasiti hamile kalmadan içmeye başlamalıydın, çok geç kalmışsın, hemen bugün gidip bi eczaneden al ve içmeye başla kalp atışını beklemeHeyecanlıyım dahaa yolun başındayım
Hepimizin bebekleri hayırlı uğurlu olsun kızlar.
Ben henüz kan baktırmadım folık asıt içmiyorum kalp atışı ne zamn olur acaba onu mu beklesem?
Selam kızlar bende nasip olursa 2016 Şubat annesi olucam tüpbebek tedavisi oldum ve 28 mayısta transfer yapıldı blastokist 5.gün embriyosu eğer tutduysa ki inşallah öyledir şu anda 5 gündür benimle birlikte 12 şubat ta doğum tarihi bende takipteyim artık ve gelişmeleri sizlerle paylaşıcam allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Evet öyleymiş bu saatten sonra faydası da yokmuş,o yüzden düşüncemedeyimCanım folikasiti hamile kalmadan içmeye başlamalıydın, çok geç kalmışsın, hemen bugün gidip bi eczaneden al ve içmeye başla kalp atışını bekleme
Ben de bugun test icin gidecegim ogle arasi veririm bakalim kacta cikacak sonuclar. İnsallah hepimizin iyi cikar.günaydınnnnnnnnnnn arkadaşlar güzel bir gün güzel bir sabah Hayırlı haberler alırız inşallah Bende bugün kan vermeye gideceğim yeniden saat 3-4 gibi ancak verebilirim kanı 1500 ü geçmesi lazım Dualarınıza ihtiyacım var
Kim diyor canım bu saatten sonra faydalı olmadogını 12nci haftanın sonuna kadar kullanmak gerek suan bebeklerınız sadece kan pıhtısı ilk 3 ay bütün organları olusuyor beyın sınır sıstemını etkıleyen bır vıtamın o kesınlıkle kullanmalısın kullanmamk senin tercihin tabıkı ama öyle birşey kesinlikle yapma derimEvet öyleymiş bu saatten sonra faydası da yokmuş,o yüzden düşüncemedeyim