2016 Şubat Anneleri

bence değil, döllenmeden 10 gün sonra rahme tutunuyo ve beta salgılanmaya başlıyor. demmekki ovulasyonun adetinin 14 gününden sonra oldu senin.
Canım merhaba, önemli olan değerin iki günde bir en az ikiye katlanması. benim adete iki gün kala 24 çıktı regliyi bir gün geçe 152 ve son olarak bugün yaptım yani 152 çıkan sonuçtan iki gün sonra 434 çıktı. yani benimde düşüktü ama yükseldi neyse ki. iki gün sonra tekrar test yap, ne kadar yükseldiğine bak canım. hayırlı olsun :)

merhabalar hanımda... ben 4+4 günlük hamileyim yani öyle sanıyorum :KK16: ama bugün gidip kan testi yaptırdım beta hcg 13.38 çıktı.. çok düşük deil mi yaa :KK43: geçen ay da kimyasal yaşamıştım.. inşallah bi aksilik yoktur.. sizin kaç çıkmıştı bu tarihlerde değerleriniz :110:
Canım merhaba, önemli olan değerin iki günde bir en az ikiye katlanması. benim adete iki gün kala 24 çıktı regliyi bir gün geçe 152 ve son olarak bugün yaptım yani 152 çıkan sonuçtan iki gün sonra 434 çıktı. yani benimde düşüktü ama yükseldi neyse ki. iki gün sonra tekrar test yap, ne kadar yükseldiğine bak canım. hayırlı olsun :)

çok teşekkür ederim hepinize.. aslında bu 2, hamileliğim olacak şuan 4,5 yaşında bi kızım var.. ama sanki daha önce hiçbirini yaşamamış gibi meraklı he sabırsızım... evde yaptığım adet testlerinde net bi şekilde pozitif görünüyor ama bu yaptırdığım ilk kan testi... 2 gün nasıl geçecek bekalım :KK17: hayırlısı olsun inşallah....
merhabalar hanımda... ben 4+4 günlük hamileyim yani öyle sanıyorum :KK16: ama bugün gidip kan testi yaptırdım beta hcg 13.38 çıktı.. çok düşük deil mi yaa :KK43: geçen ay da kimyasal yaşamıştım.. inşallah bi aksilik yoktur.. sizin kaç çıkmıştı bu tarihlerde değerleriniz :110:

Benim tek endişem dış gebelik olması, umarım herşey yolunda gider. senin kan değerin kaç çıktı ne kadar süre geçti reglin?
benim 2 gün geçince 630 lardaydı canım ama o kişiden kişiye değişen bişey diye biliyorum önemli olan artması
çok endişelenmemek lazım canım iyi düşünelim iyi olsun

çok teşekkür ederim hepinize.. aslında bu 2, hamileliğim olacak şuan 4,5 yaşında bi kızım var.. ama sanki daha önce hiçbirini yaşamamış gibi meraklı he sabırsızım... evde yaptığım adet testlerinde net bi şekilde pozitif görünüyor ama bu yaptırdığım ilk kan testi... 2 gün nasıl geçecek bekalım :KK17: hayırlısı olsun inşallah....
Benim Şubat 2011 doğumlu bir kızım var 2. Bebeği istiyoruz sat 14 mayısta bu sefer daha heyecanlıyım ilk sefer bu kadar heyecan yapmamış. Günler geçmek bilmiyor.hepimiz için hayırlısı olsun

benim de ilk doğumum 2011 ocak sonuydu :KK36: ama şimdi çok stres yaptım nedense... çok merak ediyorum...Sat 2 mayıs bat 30 mayıs...3 haziran olarak kan beta hcg değerim 13.38.. 2 gün sonra artar inşallah hayırlısıyla :KK17:
Benim Şubat 2011 doğumlu bir kızım var 2. Bebeği istiyoruz sat 14 mayısta bu sefer daha heyecanlıyım ilk sefer bu kadar heyecan yapmamış. Günler geçmek bilmiyor.hepimiz için hayırlısı olsun

Kızlar bilgilerimizi paylaşalım şimdilik bir tablo oluşturalım mi artık sonra daha düzenli yazarız ilk sayfada paylaşırız herkes kendi bilgilerini yazıp paylaşabilir mi

anne adayı .- sat - tahmini doğum tarihi -yaş- kaçıncı bebek
superisi_33 superisi_33 - 01.05.2015 - 05.02.2015 - 29 - 1.

Kızlar bilgilerimizi paylaşalım şimdilik bir tablo oluşturalım mi artık sonra daha düzenli yazarız ilk sayfada paylaşırız herkes kendi bilgilerini yazıp paylaşabilir mi

nesli-m - 02.05.2015 - 07-02-2016 - 26 - 1.

M3rv3_gkn M3rv3_gkn 25.04.2015----30.01.2016---28--1. Kızlar benim düşük yaptığım tarihi alınca son adet tarihi diye muhtemel doğum tarihi 30 ocak çıktı yani ben ocak sonu şubat başı görünüyorum baktım ocak anneleri bayaaaa paylaşımda bulunmuş yetişemem bende sığışıvereyim aranıza :KK19:

Arkadaşlar bir de buradaki hesaplamalar göre 1 gün sonrayi veriyor doğum tarihi olarak Diğer tüm sitelerde benim 5 şubat olarak görünüyor kadınlar Klubüne 6 şubat olarak görünüyor ona dikkat edelim benim hesaplarına göre de 5 şubat oluyor

nesli-m nesli-m - 02.05.2015 - 07-02-2016 - 26 - 1.
M3rv3_gkn M3rv3_gkn - 25.04.2015 - 30.01.2016- --28 --1.
senginar senginar - 06.05.2015 - ; 09/02.2016 - 33- 1.

slm kızlar oncelıkle tum anne adaylarını tebrık edıyorum rabbım saglıcakla kucagınıza amayı nasıp etsın tabı banada ve tum ısteyenlere nasıp etsın rabbım adate 5 gun kala hassas testte sılık cızgı cıktı pazartesı kan testı yaptırdım 27 cıktı 2 gun sonra bata 1 gun kala yanı bugun 62,5 cıktı cok sukur yukselmıs hala ınanamıyorum cumartesı kontrolum var dualarınızı beklıyorum sat 5 mayıs

slm kızlar oncelıkle tum anne adaylarını tebrık edıyorum rabbım saglıcakla kucagınıza amayı nasıp etsın tabı banada ve tum ısteyenlere nasıp etsın rabbım adate 5 gun kala hassas testte sılık cızgı cıktı pazartesı kan testı yaptırdım 27 cıktı 2 gun sonra bata 1 gun kala yanı bugun 62,5 cıktı cok sukur yukselmıs hala ınanamıyorum cumartesı kontrolum var dualarınızı beklıyorum sat 5 mayıs
Gözün aydın canım yükselmiş değerin sağlıkla ilerlemeye devam eder inşallah hayırlı olsun bebeğin

KıZlar benimde reglim 1 gün geçti. SiZden regl olacakmış gibi olup sonra hamile olan var mı ?

X