- 10 Şubat 2015
- 427
- 224
sağol canım hayrlısı ise inşallah :)İnşallah hamilesindir tutunmuştur bebeğin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım hayrlısı ise inşallah :)İnşallah hamilesindir tutunmuştur bebeğin canım
Canım merhaba, önemli olan değerin iki günde bir en az ikiye katlanması. benim adete iki gün kala 24 çıktı regliyi bir gün geçe 152 ve son olarak bugün yaptım yani 152 çıkan sonuçtan iki gün sonra 434 çıktı. yani benimde düşüktü ama yükseldi neyse ki. iki gün sonra tekrar test yap, ne kadar yükseldiğine bak canım. hayırlı olsun :)bence değil, döllenmeden 10 gün sonra rahme tutunuyo ve beta salgılanmaya başlıyor. demmekki ovulasyonun adetinin 14 gününden sonra oldu senin.
Canım merhaba, önemli olan değerin iki günde bir en az ikiye katlanması. benim adete iki gün kala 24 çıktı regliyi bir gün geçe 152 ve son olarak bugün yaptım yani 152 çıkan sonuçtan iki gün sonra 434 çıktı. yani benimde düşüktü ama yükseldi neyse ki. iki gün sonra tekrar test yap, ne kadar yükseldiğine bak canım. hayırlı olsun :)merhabalar hanımda... ben 4+4 günlük hamileyim yani öyle sanıyorum ama bugün gidip kan testi yaptırdım beta hcg 13.38 çıktı.. çok düşük deil mi yaa geçen ay da kimyasal yaşamıştım.. inşallah bi aksilik yoktur.. sizin kaç çıkmıştı bu tarihlerde değerleriniz
merhabalar hanımda... ben 4+4 günlük hamileyim yani öyle sanıyorum ama bugün gidip kan testi yaptırdım beta hcg 13.38 çıktı.. çok düşük deil mi yaa geçen ay da kimyasal yaşamıştım.. inşallah bi aksilik yoktur.. sizin kaç çıkmıştı bu tarihlerde değerleriniz
benim 2 gün geçince 630 lardaydı canım ama o kişiden kişiye değişen bişey diye biliyorum önemli olan artmasıBenim tek endişem dış gebelik olması, umarım herşey yolunda gider. senin kan değerin kaç çıktı ne kadar süre geçti reglin?
Benim Şubat 2011 doğumlu bir kızım var 2. Bebeği istiyoruz sat 14 mayısta bu sefer daha heyecanlıyım ilk sefer bu kadar heyecan yapmamış. Günler geçmek bilmiyor.hepimiz için hayırlısı olsunçok teşekkür ederim hepinize.. aslında bu 2, hamileliğim olacak şuan 4,5 yaşında bi kızım var.. ama sanki daha önce hiçbirini yaşamamış gibi meraklı he sabırsızım... evde yaptığım adet testlerinde net bi şekilde pozitif görünüyor ama bu yaptırdığım ilk kan testi... 2 gün nasıl geçecek bekalım hayırlısı olsun inşallah....
Benim Şubat 2011 doğumlu bir kızım var 2. Bebeği istiyoruz sat 14 mayısta bu sefer daha heyecanlıyım ilk sefer bu kadar heyecan yapmamış. Günler geçmek bilmiyor.hepimiz için hayırlısı olsun
Hayırlı olsun canım hadi kanda da baktir canım güzel haberlere ihtiyacımız vararkadaşlar bugün 27. günüm demin idrar testi yaptım çoooooooooooooook silik çıktı , belirtilerde var
İnşallah canım hayırlı haber bekliyoruz.Hayırlı olsun canım hadi kanda da baktir canım güzel haberlere ihtiyacımız var
nesli-m - 02.05.2015 - 07-02-2016 - 26 - 1.Kızlar bilgilerimizi paylaşalım şimdilik bir tablo oluşturalım mi artık sonra daha düzenli yazarız ilk sayfada paylaşırız herkes kendi bilgilerini yazıp paylaşabilir mi
anne adayı .- sat - tahmini doğum tarihi -yaş- kaçıncı bebek
superisi_33 - 01.05.2015 - 05.02.2015 - 29 - 1.
Kızlar bilgilerimizi paylaşalım şimdilik bir tablo oluşturalım mi artık sonra daha düzenli yazarız ilk sayfada paylaşırız herkes kendi bilgilerini yazıp paylaşabilir mi
anne adayı .- sat - tahmini doğum tarihi -yaş- kaçıncı bebek
superisi_33 - 01.05.2015 - 05.02.2015 - 29 - 1.
nesli-m - 02.05.2015 - 07-02-2016 - 26 - 1.
M3rv3_gkn - 25.04.2015 - 30.01.2016- --28 --1.
senginar - 06.05.2015 - ; 09/02.2016 - 33- 1.
Gözün aydın canım yükselmiş değerin sağlıkla ilerlemeye devam eder inşallah hayırlı olsun bebeğinslm kızlar oncelıkle tum anne adaylarını tebrık edıyorum rabbım saglıcakla kucagınıza amayı nasıp etsın tabı banada ve tum ısteyenlere nasıp etsın rabbım adate 5 gun kala hassas testte sılık cızgı cıktı pazartesı kan testı yaptırdım 27 cıktı 2 gun sonra bata 1 gun kala yanı bugun 62,5 cıktı cok sukur yukselmıs hala ınanamıyorum cumartesı kontrolum var dualarınızı beklıyorum sat 5 mayıs
selam canım, zaten adet belirtileri hamilelik belirtisiyle aynı oluyo. yarın bi test yap bence :)KıZlar benimde reglim 1 gün geçti. SiZden regl olacakmış gibi olup sonra hamile olan var mı ?
selam canım, zaten adet belirtileri hamilelik belirtisiyle aynı oluyo. yarın bi test yap bence :)