2016 Şubat Anneleri

Kizlar ben bugun kan sonucunu aldim 4+4 benim hesabima gore deger 1405 cikti ii mi ?? Aksam dr a gidiyorum o bakar..
raporda 4.hafta 158-31795 olmasi lazim diyor ona bakarsak acaba biraz dusuk mu ki
Yok canım gayet iyi endiselenme ilk kan tahlılınmı adetın kac gun gecti

Cnm cumartesi olmam lazimdi pazatesi kan verdim bu ilk kan verisim iste.. 2 gunmu 3 gunmu oluyor.. cumartesini sayiyormuyuz bilmiyorum ki dr a aksam gidiyorum

Cnm cumartesi olmam lazimdi pazatesi kan verdim bu ilk kan verisim iste.. 2 gunmu 3 gunmu oluyor.. cumartesini sayiyormuyuz bilmiyorum ki dr a aksam gidiyorum
Ozman cok iyi cıkmıs canım sakın üzülme benım adet günümde 270 lerdeydi işk gebeligimde seninki iki gün gecince binlerde cıkmıs korkma sakın iyidir gayet inş keseyi görebilirsiniz umarım kese için biraz erken gibi geldi bana ama belki alttan bakar doktor

Kani pazartesi verdim yine ustunden 2 gun gecti.. aksama dr randewum var ins iyi haber verir oda..
ilgilendigin icin cok saol.. Rabbim gonlune gore versin.. ben cok panik yapmistim :)

Kani pazartesi verdim yine ustunden 2 gun gecti.. aksama dr randewum var ins iyi haber verir oda..
ilgilendigin icin cok saol.. Rabbim gonlune gore versin.. ben cok panik yapmistim :)
İlk gebeligin dimi cnm normal tabıkı panık yapman inş görürsünüz keseyi cok baska duygu hele kalp atısını duymak Rabbım bana ve isteyen herkese nasip etsin inş

Kizlar ben bugun kan sonucunu aldim 4+4 benim hesabima gore deger 1405 cikti ii mi ?? Aksam dr a gidiyorum o bakar..
raporda 4.hafta 158-31795 olmasi lazim diyor ona bakarsak acaba biraz dusuk mu ki
değerin çok çok iyi canım hayırlı olsuun

15 yildir ugrasiyorum cnm ilk inde klomen le hamile kaldim 25 haftalikken erken dogdu öldu
sonra hem ic hem dis gebe oldum asilama ile bu milyonda bi oluyormus
sonra tup bebek yaptik tutmadi sonra sonra tekrar yaptik tup bebek onunda kalbi atmadi on hafta oldu sonra o esim beni bosadi.. en son hamieligimin ustunden 7 yil gecti yani.. simdi iste 12. Ayda ewlendim.. Rabbim once esimi yolladi simdi ise eger hersey yollunda giderse esim tr den geldik den 2 haft sonra hamile kalmisim cunku ben yurt disinda yasiyorum esim geleli 6 hafta oluyor... ve en iyisi ne biliyonmu dis gebe yuzunden bi tupum var ve bundan 7 hafta once amalyat oldum tuplere ve rahimime baktilar.. millet beni artik kisir goruyordu.. Allahima ne kadar sukur etsem az.. ins bu sefer bunu bana verecek :) Rabbim tuuuum istiyenlere versin.. amin.. ins saglikla kucaklarimiza aliriz

Ayyy canım benım öyle cok sevindim ki suan yasadıgın duyguya geçmişinede bir okadar üzüldüm.bende bundan 50 gün önce 17 haftalık yavruma dogum yaptım karnımda melek olmuş acını cok iyi anlıyorum Rabbim minicik yavrularla acılarımızı azaltsın inş benimde bat 17 haziran hakkımzda hayırlısı olsun doktor korunmayın dedi bakalım inş aratmaz Rabbim

benim değerim 2 gün önce 630 du sonra baktırmadım haftasonu doktora gidicem diye
ilk öğrendiğimde 60 tı
Haftasonu doktora gittiginde kesenı görürsün inş canım ozaman kadar baya yukselmıs olur karından göremeselerde vajinal yoldan gözükür inş

Hanimlar sizde de sirt agrisi oluyor mu? Ogretmenim. Sandalyede oturmak beni yoruyor uzaninca 5 dakikada geciyor

Cnm
Sen beni iyi alarsin ne diyim imtihanimiz buymus.. ins bundan sonra guzel olur bizim icin.. insanin basina onca sey gelince tedirgin oluyor tabi ki.. senin icinde dua edecegim ins regel olmazsin bakalim..

Gözün aydın canım hayırlı olsun,o iğneler kan pıhtılaşması rahatsızlığı olanlar için,kese içinde 5 hafta civarı gidersen görebilirsin sanırım

Cnm

Sen beni iyi alarsin ne diyim imtihanimiz buymus.. ins bundan sonra guzel olur bizim icin.. insanin basina onca sey gelince tedirgin oluyor tabi ki.. senin icinde dua edecegim ins regel olmazsin bakalim..
Sagol canım inş takdiri ilahi yapılcak hıcbısey yok Rabbim öyle yazı yazmıs bundan sonrası iyi olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…