2016 Şubat Anneleri

Kızlar ben çok kötüyüm. Simdi doktordan geldim sağ yumurtalığımda kist oluşmuş kendi kendine patlamis içerde serbest gezinen bir sivi var dedi. Dış gebelikten şüphelendi kan verdim kan takibine gore belli olacak her sey benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir

geçmiş olsun canim aklina kötü şeyler getirme Allah korusun

Aramıza hosgeldin canım ne güzel her geçen gün sayımız artıyor

Çok geçmiş olsun canım ilk defa duyuyorum böyle birşeyi inşallah diş gebelik falan değildir iyi düşünelim biz kan sonucunu mutlaka bize de yaz canim

Aynı güne geliyor bebeklerimiz hayırlısı ile canım :) senin de ilk mi?

evet canım daha ilk bebeğim olucak Allah kısmet ederse. Çok garip bişey. Allah herkese tattırsın inşallah bu duyguyu. Bizde sağ salim alalım kucağımıza

Selam kızlar ben geldim sabahtan beri koştur koştur öldüm ama değdi bazı sorunlar yüzünden iki hastaneye gitmek zorunda kaldım devlet hastanesinde çıkan sonucum 1,141 özelde çıkanda 1,468 çıktı hcg keseyi de gördüm şükürler olsun darısı tüm bekleyen adaylara inşallahh

Geçmiş olsun canım üzülme demek kolay tabi ama hayırlısı olsun inşallah

Hamile olan arkadaşlar inş. Sağ salim bebeklerini kucağına alırlar. Bana nasip değilmiş şubat annesi olmak. Kan sonucun 0.961 çıktı. Gebelik yok. İçerde patlayan kistim için de 1 hafta istirahat verdi. Artık yeni hedef 2016 mart annesi olabilmek.

İnşallah canım..

E artış olmuş işte ilk test dün dü dimi? benim muhtemelen erken döllenme. ondan yüksek diye düşünüyorum
ewet artıs var ccuma tekrar cagırdı eger o gun de bı artıs olursa kan sulandırıcı ıgneye baslıycakkkk ınsallah bı sorun cıkmazz ilk test dündü ewet 20 saat sonra ıkıncıyı yaptırdım

selam kızlar, adetime iki gün kala sonucum 24,68 di üç gün sonra yani dün dün kan sonucum 152.71 çıktı yarın tekrar yaptırıcam umarım güzel bir artış olur. en az 300 falan olması lazım dimi sağlıklı olduğunu anlayabilmemiz için. henüz doktora gitmedimde ben, kimyasal gebelikse diye korkuyorum açıkcası. reglim geçeli 3 gün oldu. sizce durumum nedir.

Darısı başımıza artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…