Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim cnm ewet yuksek seninde benim bat 5haziran dun 27 cikti bakalim bugun tekrar yaptircam bendebenim bat 4 haziran. Geçen hafta perşembe yapmıştım 10,69 çıktı. Dayanamadım 3 gün sonra pazar yeniden yaptırdım 108 çıktı. bakalım bugün yine gidicem. merak ediyorum çünkü
Seninki ikiz olabilir ama erken döllenme de olabilir cnmbenim bat 4 haziran. Geçen hafta perşembe yapmıştım 10,69 çıktı. Dayanamadım 3 gün sonra pazar yeniden yaptırdım 108 çıktı. bakalım bugün yine gidicem. merak ediyorum çünkü
hoşgeldin canım aramıza bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba arkadaşlar, benim de muhtemel doğum tarihim 03-02-2016
inşallah iyi haberlerle gelirsin inşallah bize bildirmeyi unutmaKızlar bana dua edin kan vermeye gidiyorum.
Dun idrarda cikmayinca sabaha kadar uyuyamadim çok üzüldümiinşallah kanda cikar
Anladim cnm ewet yuksek seninde benim bat 5haziran dun 27 cikti bakalim bugun tekrar yaptircam bende
Ben de şimdi teste pozitif gördüm ama yurt dışındayım gelince bu testi yaptırsam mı acaba bide bu genetik mi benim ablalarım hiç düşükle yapmadı.. Bide iğneye hemen mi başlanıyor2 kımyasal geçirdim canım genetik bölümünde sadece kromozom anomalisi testine baktılar Ben de kan pıhtılaşması testini özel bir laboratuvarda yaptırdım canım mthfr c677t homozigot çıktı yani kan pıhtılaşması varmis iğneye başladık işte Hayırlısıyla sağlıkla kucağımiza almak nasip olur insallah
benim ablamında yok ailede hiç yok ama bende varmış evet hemen başlanıyor iğneyeBen de şimdi teste pozitif gördüm ama yurt dışındayım gelince bu testi yaptırsam mı acaba bide bu genetik mi benim ablalarım hiç düşükle yapmadı.. Bide iğneye hemen mi başlanıyor
hoşgeldin canım aramıza bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
lektrikler giitmişti bende oyalanmak için bir sonraki ayın ovulasyon tarihini hesaplayım telefonumun ajandasına diye telefonumu elime aldım b
Masallah size ben de yeniden kan verdim simdi bibucuk saat sonra cikacak bakalim napmis bizim bebisbugün ölçtürdüğümde 221 çıktı. 2 kat şeklinde yani.
Masallah size ben de yeniden kan verdim simdi bibucuk saat sonra cikacak bakalim napmis bizim bebis
İnşallah canımCanım inşallah korktuğunuz gibi olmaz kendiliğinden düşer seni de sıkıntıya sokmaz bir sonraki ay sağlıklı bir şekilde tutunur bebisin sana inşallah
Şahsen dış gebeliktense kimyasalı tercih ederim canım.Umarım dediğin gibidir.Bu değerlerle sağlıklı olmadığı kesin de bebek nerde sıkıntı bu işte.Hcg nin yükselmesini beklemek strese sokuyor beniCanım doktor değilim tabiki ama değerlerin kimyasal gebeliği gösteriyor gibi dış gebelikte hcg değeri çok orantısız yükseliyor diye biliyorum evet bir sıkıntı var gibi ama inşallah rabbim yardım eder bir mucize oluverir
gebelık testı yaptım dunkunden az daha pozıtıf ay ne heyecan yhaa fılm ızlıyım barı vakıt gecsın 3 de cıkar sonucum :) hber verırım sıze deMutlaka haber ver. Merak ederim. Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah