2016 Şubat Anneleri

benim de doğumum 5. şubat 2016 olarak görünüyor... hadi bakalaım Hayırlısı.. Allah Hepimize sağlıkla hayırlı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah... bu benim 2. bebeğim olacak inşallah :)

benim bat 4 haziran. Geçen hafta perşembe yapmıştım 10,69 çıktı. Dayanamadım 3 gün sonra pazar yeniden yaptırdım 108 çıktı. bakalım bugün yine gidicem. merak ediyorum çünkü
Anladim cnm ewet yuksek seninde benim bat 5haziran dun 27 cikti bakalim bugun tekrar yaptircam bende

benim bat 4 haziran. Geçen hafta perşembe yapmıştım 10,69 çıktı. Dayanamadım 3 gün sonra pazar yeniden yaptırdım 108 çıktı. bakalım bugün yine gidicem. merak ediyorum çünkü
Seninki ikiz olabilir ama erken döllenme de olabilir cnm

Kızlar bana dua edin kan vermeye gidiyorum.
Dun idrarda cikmayinca sabaha kadar uyuyamadim çok üzüldümiinşallah kanda cikar

Ben de şimdi teste pozitif gördüm ama yurt dışındayım gelince bu testi yaptırsam mı acaba bide bu genetik mi benim ablalarım hiç düşükle yapmadı.. Bide iğneye hemen mi başlanıyor

Ben de şimdi teste pozitif gördüm ama yurt dışındayım gelince bu testi yaptırsam mı acaba bide bu genetik mi benim ablalarım hiç düşükle yapmadı.. Bide iğneye hemen mi başlanıyor
benim ablamında yok ailede hiç yok ama bende varmış evet hemen başlanıyor iğneye

benim de doğumum 5. şubat 2016 olarak görünüyor... hadi bakalaım Hayırlısı.. Allah Hepimize sağlıkla hayırlı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah... bu benim 2. bebeğim olacak inşallah :)

Şahsen dış gebeliktense kimyasalı tercih ederim canım.Umarım dediğin gibidir.Bu değerlerle sağlıklı olmadığı kesin de bebek nerde sıkıntı bu işte.Hcg nin yükselmesini beklemek strese sokuyor beni

Mutlaka haber ver. Merak ederim. Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
gebelık testı yaptım dunkunden az daha pozıtıf ay ne heyecan yhaa fılm ızlıyım barı vakıt gecsın 3 de cıkar sonucum :) hber verırım sıze de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…