2016 Şubat Anneleri

Kıyamam canım boşver duymazlıktan gel. Birşey söyleyince cevabını ver canım. Allah sabır versin canım kaç yıldır birlikte oturuyorsunuz
1 yil 6 ay canim cok sagol
tesekkur ederim canim sana da evet cahil de kendini dunyanin en bilmis insani zanediyor her kes salak bi bu akilli zaten bazen ogle yapiyorum da bazen de bogle sabrim tukeniyor

ins memnun kalirsin cnm bende avent ve lansinoh arasnda kararsizim...
aventi çok övmüşlerdi. sonra biraz derin bir araştırmadan sonra aslında öyle çok yere göğe sığdırılamayacak birşey olmadığına kanaat getirdim.arada çok fiyat farkı vardı. lansinoh en çok tercih edilenmiş. neden tercih edilsin ki kötü olsa dedim. sonuç lansinoh aldım

İnsallah bir an önce ayrılirsin kvden canım. Bu süreci takmamaya çalışarak geçir yapacak diyecek bir şey yok gibi. Benim üst komşum da kvsi ile oturuyor. Hep aynı sorunlar kız doktora bile zor gidiyordu bu kadar sık ne gerek var diye. Karninda guvende o senin diyip diyip bi suru is yaptiriyorlardi. Sen Bosveeer bir daha bu günler gelmez. Amacı Zaten seni sinir etmek.

1 yil 6 ay canim cok sagol

tesekkur ederim canim sana da evet cahil de kendini dunyanin en bilmis insani zanediyor her kes salak bi bu akilli zaten bazen ogle yapiyorum da bazen de bogle sabrim tukeniyor
tatlım bir dönem kaynanam bizde çok uzun süre kalmıştı. hiçbir şeyimiz benzemez birbirine. çok dağıtarak iş filan yapar. çok malzeme harcayarak az şey ortaya koyar mutfakta. neyse o öyle diye herşeye ben koşardım. sonra baktım olmayacak koyuverdim gittim. bazen odama çekilir saatlerce uyurdum tlf ile uğraşırdım kapımı da kilitlerdim. akşamdan sonra bir bakmışım yemekleri o hazırlamş mecbur. ne güzel bende hiçbirşey olmamış gibi yerdim. üstüne bu yemeğe şu katılsa çok güzel oluyor diye de kudurturdum. sende öyle yap. hastaya bağla. uykuya ver. az o yapsın. o yapınca da üstüne eleştir

Kızlar bebegimi hissetmeye başladığım günden beri gün içerisinde hareket etmiyo desem yeridir, ancak akşamları yatmaya yakın ya da yatarken 1 2 hissediyorum hareketlerini. doktora hiç bahsetmedim akşamki hareketlerinden teselli bulup. Herşeyde normal. açıkcası merak ediyorum Acaba mutlu değil mi ? mutsuz bebeklerin hareketleri az olurmuş diye okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama kimi bebek hareketliyken kiminin az hareket etmesi neye göre merak ediyorum ben sakin insanım acaba o da o yüzden mi bu kadar sakin yoksa böyle olup sonra bu hallerini aratacak mı acaba ah bebegim ah.. Sizlerin yavruları nasıl acaba

Allaha havale etdim ya kizi evlenir kendisknden beter kaynanayla yasar da gorur o zaman dunya kac bucakmis
Kiz ben gercekten hastayken numara yaptigimi dusunuyorlardi kaldi ki numara yapsam ne der bunlar oh sen iyi yapmissin kaynanalar cehennemi resmen ya

En güzelini yapmışsın canım

neredeyse bütün kaynanalar hepsi aynı, özellikle erkek tarafındakiler her hakka sahip olduklarını düşünüyorlar, bizimki aşırı laf sokar umursamam cevap bile vermem. ama kocama söylerim bak yine laf sokuyor sen cvp vermezsen ben ağır cevap veririm die ama benimkisi ana kuzusu asla laf etmez. artık o konuşunca ya odayı terk ediyorum ya da cevap veriyorum olmuyor yoksa

Merhaba anne adayları,

ankara yenimahalle devlet hastanesine giden yada daha önce orda doğum yapan varmı
Ben geçen hafta kontrol için gittim çok kalabalıktı kan sonuclarimi da götürdüm doğru düzgün bakmadı vitamine gerek yok dedi ultrasonda bebeği bana göstermedi kendi baktı bi sorun yok dedi çıktı da vermedi. Daha üstümü duzeltmeden diğer hastayı içeri aldı. Doğumda nöbetçi kimse o giriyormus. Riskli gebelik kabul etmiyoruz acil müdahale yerimiz imkanımız yok dedi. Benim içime sinmedi.

Yemin ederim biktim ya sorun yasamaktan yoruldum artik bazen bosanmayi dusunuyorum ama ya sonra nolacak diyorum bi taraftan esimi seviyorum bi tarafdan sinirden yok bosanicam yeter diyorum nolacak ya halimiz((
Boşanmak da çözüm degilki canım çünkü şerlerdeki Hayri ve hayr daki serri bizler göremeyiz hele ki eşinden memnun isen birtek kv için esinle arandaki yuva bozulmamalı. Bak benim kv yi anlatsam inan belki de sukredersin kv ne.cunku benim kv beni en mutlu gunumde bile kina gecemde saatlerce aglatan bi insan.ha hicbirini ozellikle de o gunu unutmadim.hepsini allaha havale ettim.bana yasattigi ne varsa aynisini yasasin fazlasi degil aynisini kendi kizinda yasasin.Benim eşim de aynı her zaman annesini savunur onada dert yanmayı azalttım. Çünkü o hak vermedikce ben dahada üzülüyorum oyüzden artık herseyi zamana bıraktım sabrederek.sende sabret canım zor biliyorum ama sabret...

Cemren0604 hiç hareket etmeyen meşhur bi oğlum var, günde 1 yada 2 kere eder oda iki pıt pıt :)
doktora sordum benimkini kiloma bağladı birazcık şişmansın o yüzden olabilir dedi

netten okuduğum kadarıyla iç karın genişliği, rahim alanı, bebeğin yapısı, derinin gergin yada sert olması gibi bi çok etken var

Benimki de aglatdi beni mutlu gunlerimde cimrikleri yuzunden kac defa aglamisimtir aynen Allah havale etdim babamlar bana o kadar guzel hyat sundular ki zorluklara alismak zaman aliyor benim icin. Rabbim onlari basimin ustunden eksik etmesin onlari varligiyla huzur bulup sakinlesiyorum zaten.
Kizlar hepinize tesekkur ederim konusup sakinlesiyorum Allah hepinizin gonlune gore versin

Onu da düşündüm canım, zaman geçtikçe daha çok hissetmem gerekirken sonuçta kilo alıyor kasları kuvvetleniyor vs , benimki ya aynı ya da bazen daha az oluyo.. geçende başka bir hamilelik günlüğünde bebeginizi artık daha fazla hissedeceksiniz yazısıyla kıyasladım, ama bakıyorum bi gelişme yok.. Sanırım biraz daha beklemem gerekiyor :)

ben okullar tatil oldu kursum var diye 15 gün gec gittim kaynanama temmuz 20 - 15 agustos arası onlarda kaldık, işimden dolayı heeeer gün istisnasız sabah 10 kahvaltıyı hazırla 12 de konyadan yola çık ankaraya gel aksam 6-7 ye kadar dağ bayır park bahce çekim peşinde koşup tekrar yola cık konyaya dön, gelir gelmez onun akrabalarını tek tek gez 12 de eve gel yat sabah yie aynı, ve hamileyim ağrım cok, bi gün dayanamadı sen hergüngez ankaraları evi temizleme evi bok götürüyor bi misafir getirmeye utanıyorum dedi,

hamile haliyle köpek gibi çalışan güneşın altında sürünen ben değilim sanki, kocamda diyo ayy keşke erken kalkıp evi temizleseydik , bi gün kv değil ama kocamı bu tavırları yüzünden öldürebilirim

iyi akşamlar kızlar inşallah herkes iyidir tabi bebişlerde :) bugün şeker yüklemesini ve aşımızı yaptırdık.ayrıca şu şeker yüklemesinin abartıldığına kanaat getirdim resmen içtiğim şerbetti ki ben sabahları kahvaltıda ekmeğine çikolata sürerek kahvaltıya başlayan biriym hiç sıkıntı yaşamadm bulantı falanda olmadı tabi bu bünye ile alakalıdır.ama içim rahat yaptırdğm için bakalm sonucmz nasıl çıkacak inşallah iyi çıkar.bu arada 27+3 ve 1265 gr olmuşuz Maşallah bitaneme ama yine göstermedi yüzünü.resmen iki büklüm duruyor.doktor ters durdurduğunu iki ay içinde dönmezse sezeryan olcağını söyledi.daha erken döner dedi bizden bu kadar :)

Ay su adamlara hamileliyin nasil oldugunu anlatmanin bi yolu olsa da gorseler ne yasadigimizi ancak o zaman susar bunlar

Geçmiş olsun canım maşallah kilosuna da haftasından ilerideymiş :) bir de başaşağı döndü dönmedi durumunu yaşayacagız hepimiz değil mi :) ben normal doğum istiyorum bakalım inşallah tüm şartlar müsait olur kaç haftadan sonra dönmeye başlıyo acaba

Sağol canım :) bir hafta ileri gidiyor sanırm boyundan dolayı uzun bizim oğlan :) bana iki ay içinde dönmesi lazım son ay dönmez artk dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…