2016 Şubat Anneleri

Valla ben yıllardır kuaföre açtığım için ar damarım çatladı galiba hep aynı kişi alıyo utanmıyorum bence git ben şimdiden göremiyorum jiletle elime yüzüme bulaştırdım eşim de yapamam beceremem diyo şimdi 1 ay rahatım mis gibi yumuşak

Ayy canım senin ikiz ya gene benden iyisin ben daha 27yi yeni bitirdim valla pilim bitiyo

Ayyy canım yaaaa walla bende de yorgunluk oluyor artık servisim var işe onla gidip geliyorum ama bütün gün sandalyenin üzerinde oturmak ya da bazen yorucu işler yapmak çok zorluyor ben,.. Ama sonuna kadar dayancam diyorum... çünkü doğumdan snra izne daha çok ihtyacım olacak. offf ne kadar zormuş meğer...Geceleri bile zor uyuyorum çok uyanıorm falan ne bilim inşallah 37 ye kadar dayanabilirim

Artık iyice ağırlaşıyoruz hanımlar ailelerimiz şehir dışında ben büyük ihtimalle daha biyere kıpırdayamam bu sebeple bu sefer şehir dışından kv kp gelcekler cuma günü

Yemek ve temizlik lazım geriliyorum 3 gün kalıp gitcekler ama korkuyorum nasıl ağırlıcam

Işte burdaki özelde Dr mor reçete yazmazda direk iğneyi al gel derse diye zaman kaybetmemek için devlete gitmek daha mantıklı herhalde

Ayyy boşwer canım hiç bşy yapma kv kp iş beklemezler zaten anlayışlıdırlar herhakde kasma kendini :)

Canim zaten düşününce devlet te doğum yapınca kontrol amaçlı bir değil birçok kişi görüyor sadece Dr bile görse yeterince temiz olmadiysa düşüncesiyle Dr un karşısında utanmaktansa kuaföre gitmek daha dogru olan bence.
Yinede hernekadar böyle desem de daha çook toplamam lazım cesaretimi

Merhaba kizlar 6saat otibus yolculugu bir kez molayla cok zorlar mi dersiniz ?

bizde cuma ankaradan konyaya kv hanımı görmeye gideceğz 2 gün kalıp geleceğiz, şimdiden canım sıkıldı bile

Hocam bulursanız kanun maddesini hangi kanun ne zaman yayınlarmış bana da atarsanız sevinirim . bulamazsam diye soruyorum bizim idare bana böyle söylemişti ben de pek araştırmadım ama bakacağım

Hocam bu yıl doğum yapan arkadaşlarımın hep aktarıldı :)

Hmm anladım canım Sağol yardimci olmaya çalıştığın için :)
Birde sende hem devlete ozele gidiyosun galiba sende mi doğumu özelde düşünüyorsun peki?
Canım ewet hem devlete hemde özele gidiyorum doktorun özel muayenesine gidiyorum o doktorum hastane ile anlaşırsa özelde yapmayı düşünüyorum

Of kizlar sinirlerim cok bozuk agliyorum yarim saatdir ya ben bu halimla o kadar evleri topla bazen yemek yap benim kv yine seni bilmem de iste bilmem kimin kizi seninle ayni aylik yerleri eliyle siliyor diyor nefret ediyorum artik her seye ya emeklerimi bilmeyen insanlar oldugu surece ben hayatda yasama istegiyimi kayb ediyorum artik bazen kizimi dogururken öliyim de kurtuluyum diyorum esimin ailesiyle oturmakla hayatimin en yanlis ve berbat kararini verdim

Yarın ağdaya gidecek beni cesaretlendirdin:)

Yinede şehir dışında oldukları için bi açıdan sanslisin canım aynı şehirde olmak daha zor bence en azından 3 gün yada bir hafta bisekilde idare edersin
Ama aynı şehirde nerdeyse ikigunde bir görüşünce buna ragmen birgün evde yalnız kalsan evde tek başına neyapacaksin gel diye zorlayan bi kv olunca inan dahada zor.
Is yapmaktan kacmadim hiçbir zaman ama agirlastikca bunyem yorgunluğu kaldirmiyo ve bukadar iyi niyete karşı bi anlayış da göremeyince insan hem ruhen hem fiziken yipraniyo maalesef

Canım ağlama bebeğini üzme allah korusun öyle deme canım. Kv bn böyleyim onlar da öyle de beni kimseyle kıyaslama de canım eşine söyle annesi ile konuşsun

Canım ağlama bebeğini üzme allah korusun öyle deme canım. Kv bn böyleyim onlar da öyle de beni kimseyle kıyaslama de canım eşine söyle annesi ile konuşsun
Onun bunyesi ogle diyorum ben zaten hamileliyim cok zor geciridm hastaneye kaldirdilar bi ara beni artik kusmaktan oluyodum kadin yine bana o kizi ornek gosteriyodu bebegim su 9 ay yasadigimi sinirle ne kadar saglikli dogacak onu bilemiyorum artik aman ne esi ya oda bi gun takma diyo ikinci gun annem annem diyo kim nereye cekse o tarafa

Ben seni çok iyi anlıyorum canım bir değilim ama çokta farkim yok
Ben alisiyorum artık en azından eskisi kadar takmiyorum kafama.ama çok fazla üzülüp ağlama sadece kendine ve bebegine yazık çünkü kimse senin fedakarliginin farkında olmayacak. Bende evlendigimden beri kv yüzünden çok ağladım çok da ah ettim biliyorum hiçbiri yanına kalmayacak oyüzden ben ne yaparsam allah rızası için yapıyorum ve beni uzdukce de allaha havale ediyorum. Söylemesi kolay biliyorum ama ağlama aksine karşılarında daha güçlü ol ve sabret.ve en önemli kural da her söylediğini duyma ve takma yoksa çok yipranirsin

Kıyamam canım boşver duymazlıktan gel. Birşey söyleyince cevabını ver canım. Allah sabır versin canım kaç yıldır birlikte oturuyorsunuz

Ayse2016 allah yardımcın olsun canım benim, inşallah hayırlısı işe doğumunu yaparsın nasipte ve imkanda varsın hayırlısı ile kendi evine taşınırsın inşAllah.. cahile laf anlatılmaz sen ne kadar savunursan savun o kendi bildiği okur boşver uğraşma, yav he he de geç ..

Yemin ederim biktim ya sorun yasamaktan yoruldum artik bazen bosanmayi dusunuyorum ama ya sonra nolacak diyorum bi taraftan esimi seviyorum bi tarafdan sinirden yok bosanicam yeter diyorum nolacak ya halimiz((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…