- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
Bende uzun zamandır düşünüyorum bu konuyu nasıl olacak diye şimdilik jilet le idare etmek kolay da daha simdiden tamgöremiyorum ki karnımdn dolayiama bundan sonra dahada zorlasicak acısını geçtim de şimdiye kadar hiç gitmedim işte bu konuda cesaret edebilir miyim bilmiyorum :))
Ayy canım senin ikiz ya gene benden iyisin ben daha 27yi yeni bitirdim valla pilim bitiyoBen 30.haftadayim 32.de ayriliyorum isten cok yoruyor artik okul. Ogrenciler bile sorup duruyor hocam daha gelecek misiniz diye agir agir merdiven cikanlara bile beni ornek gosteriyormus mudur yard.miz o bile cikti en ust kata sizin halinize bak diyekocaman bi karin olunca okulda herkes tetikte okulda dogurcam diye korkuyorlar
Ben 30.haftadayim 32.de ayriliyorum isten cok yoruyor artik okul. Ogrenciler bile sorup duruyor hocam daha gelecek misiniz diye agir agir merdiven cikanlara bile beni ornek gosteriyormus mudur yard.miz o bile cikti en ust kata sizin halinize bak diyekocaman bi karin olunca okulda herkes tetikte okulda dogurcam diye korkuyorlar
Işte burdaki özelde Dr mor reçete yazmazda direk iğneyi al gel derse diye zaman kaybetmemek için devlete gitmek daha mantıklı herhaldeEvet canım özelde yatış yapıp ücretsiz vurmuyorlar,devlette yapılıyor. Özelde doktorun reçete yazıyor bulunduğun ildeki eczacılar odasına gidiyorsun onlar sıradaki eczaneden getirtiyor iğneyi 2 saat civarında geliyor,33 lirada farkı çıkıyor. 235 liranın yanında seve seve kabul ettim 33 lirayı
Artık iyice ağırlaşıyoruz hanımlar ailelerimiz şehir dışında ben büyük ihtimalle daha biyere kıpırdayamam bu sebeple bu sefer şehir dışından kv kp gelcekler cuma günü
Yemek ve temizlik lazım geriliyorum 3 gün kalıp gitcekler ama korkuyorum nasıl ağırlıcam
Canim zaten düşününce devlet te doğum yapınca kontrol amaçlı bir değil birçok kişi görüyor sadece Dr bile görse yeterince temiz olmadiysa düşüncesiyle Dr un karşısında utanmaktansa kuaföre gitmek daha dogru olan bence.Valla ben yıllardır kuaföre açtığım için ar damarım çatladı galibahep aynı kişi alıyo utanmıyorum bence git ben şimdiden göremiyorum jiletle elime yüzüme bulaştırdım eşim de yapamam beceremem diyo şimdi 1 ay rahatım mis gibi yumuşak
Hocam bulursanız kanun maddesini hangi kanun ne zaman yayınlarmış bana da atarsanız sevinirim . bulamazsam diye soruyorum bizim idare bana böyle söylemişti ben de pek araştırmadım ama bakacağım
Canım ewet hem devlete hemde özele gidiyorum doktorun özel muayenesine gidiyorum o doktorum hastane ile anlaşırsa özelde yapmayı düşünüyorumHmm anladım canım Sağol yardimci olmaya çalıştığın için :)
Birde sende hem devlete ozele gidiyosun galiba sende mi doğumu özelde düşünüyorsun peki?
Yarın ağdaya gidecek beni cesaretlendirdin:)Kızlar hani demiştim ya genital bölgeye sürekli kuaförde ağda yaptırıyordum ama son 2 ay canım çok yandığından venüs bayan jileti denedim ama beceremedim diye
Kuaförüm beni cesaretlendirdi biley olmaz gel devam et jilet çok uğraştırır hem de tüyler kalınlaşır dedi
İş çıkışı cesaretimi topladım vallahi 5 dkda bitti, hiç de canım yanmadı, psikolojik olarak kendimi hazırladım ondan galiba, doğuma dek 3 kez daha dayandım mı tamamdır
Tertemiz oldu ohhh be boşuna gerilmişim
Yinede şehir dışında oldukları için bi açıdan sanslisin canım aynı şehirde olmak daha zor bence en azından 3 gün yada bir hafta bisekilde idare edersinArtık iyice ağırlaşıyoruz hanımlar ailelerimiz şehir dışında ben büyük ihtimalle daha biyere kıpırdayamam bu sebeple bu sefer şehir dışından kv kp gelcekler cuma günü
Yemek ve temizlik lazım geriliyorum 3 gün kalıp gitcekler ama korkuyorum nasıl ağırlıcam
Canım ağlama bebeğini üzme allah korusun öyle deme canım. Kv bn böyleyim onlar da öyle de beni kimseyle kıyaslama de canım eşine söyle annesi ile konuşsunOf kizlar sinirlerim cok bozuk agliyorum yarim saatdir ya ben bu halimla o kadar evleri topla bazen yemek yap benim kv yine seni bilmem de iste bilmem kimin kizi seninle ayni aylik yerleri eliyle siliyor diyor nefret ediyorum artik her seye ya emeklerimi bilmeyen insanlar oldugu surece ben hayatda yasama istegiyimi kayb ediyorum artik bazen kizimi dogururken öliyim de kurtuluyum diyorum esimin ailesiyle oturmakla hayatimin en yanlis ve berbat kararini verdim
Onun bunyesi ogle diyorum ben zaten hamileliyim cok zor geciridm hastaneye kaldirdilar bi ara beni artik kusmaktan oluyodum kadin yine bana o kizi ornek gosteriyodu bebegim su 9 ay yasadigimi sinirle ne kadar saglikli dogacak onu bilemiyorum artik aman ne esi ya oda bi gun takma diyo ikinci gun annem annem diyo kim nereye cekse o tarafaCanım ağlama bebeğini üzme allah korusun öyle deme canım. Kv bn böyleyim onlar da öyle de beni kimseyle kıyaslama de canım eşine söyle annesi ile konuşsun
Ben seni çok iyi anlıyorum canım bir değilim ama çokta farkim yokOf kizlar sinirlerim cok bozuk agliyorum yarim saatdir ya ben bu halimla o kadar evleri topla bazen yemek yap benim kv yine seni bilmem de iste bilmem kimin kizi seninle ayni aylik yerleri eliyle siliyor diyor nefret ediyorum artik her seye ya emeklerimi bilmeyen insanlar oldugu surece ben hayatda yasama istegiyimi kayb ediyorum artik bazen kizimi dogururken öliyim de kurtuluyum diyorum esimin ailesiyle oturmakla hayatimin en yanlis ve berbat kararini verdim
Kıyamam canım boşver duymazlıktan gel. Birşey söyleyince cevabını ver canım. Allah sabır versin canım kaç yıldır birlikte oturuyorsunuzOnun bunyesi ogle diyorum ben zaten hamileliyim cok zor geciridm hastaneye kaldirdilar bi ara beni artik kusmaktan oluyodum kadin yine bana o kizi ornek gosteriyodu bebegim su 9 ay yasadigimi sinirle ne kadar saglikli dogacak onu bilemiyorum artik aman ne esi ya oda bi gun takma diyo ikinci gun annem annem diyo kim nereye cekse o tarafa
Yemin ederim biktim ya sorun yasamaktan yoruldum artik bazen bosanmayi dusunuyorum ama ya sonra nolacak diyorum bi taraftan esimi seviyorum bi tarafdan sinirden yok bosanicam yeter diyorum nolacak ya halimiz((Ben seni çok iyi anlıyorum canım bir değilim ama çokta farkim yok
Ben alisiyorum artık en azından eskisi kadar takmiyorum kafama.ama çok fazla üzülüp ağlama sadece kendine ve bebegine yazık çünkü kimse senin fedakarliginin farkında olmayacak. Bende evlendigimden beri kv yüzünden çok ağladım çok da ah ettim biliyorum hiçbiri yanına kalmayacak oyüzden ben ne yaparsam allah rızası için yapıyorum ve beni uzdukce de allaha havale ediyorum. Söylemesi kolay biliyorum ama ağlama aksine karşılarında daha güçlü ol ve sabret.ve en önemli kural da her söylediğini duyma ve takma yoksa çok yipranirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?