Bende bugün ayni şeyi düşünüyordum.. Bütün gün tik yok artik endişelenmeye baslamistim ki az önce eşim karnima elini koyup konuşunca tekmelemeye başladı. Sipa beni sevmiyor sanirimKızlar bebegimi hissetmeye başladığım günden beri gün içerisinde hareket etmiyo desem yeridir, ancak akşamları yatmaya yakın ya da yatarken 1 2 hissediyorum hareketlerini. doktora hiç bahsetmedim akşamki hareketlerinden teselli bulup. Herşeyde normal. açıkcası merak ediyorum Acaba mutlu değil mi ? mutsuz bebeklerin hareketleri az olurmuş diye okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama kimi bebek hareketliyken kiminin az hareket etmesi neye göre merak ediyorumben sakin insanım acaba o da o yüzden mi bu kadar sakin yoksa böyle olup sonra bu hallerini aratacak mı acaba ah bebegim ah.. Sizlerin yavruları nasıl acaba
Ela yı seçiverdimmerhaba anneler isim konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Aklımızda birkaç isim var ama bi karara varamadık. Ankete katılır mısınız?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kizim-icin-hangi-isim-sizce.878294/
Araba olsa bi sekilde rahat ederdin de otobus yorar bence ben su halimle dayanamazdim
ama çörekotu doğumu kolaylaştırdığı için içilmez diye biliyorum.keçi boynuzu pekmezi içeyim en iyisi.Keçi boynuzu pekmezi iç canım bide balı çörekotunu karıştır çörekotunu havan ile döv öyle karıştır ye çok iyi geliyor
ben onu siyah turpta biliyorum.beyazda oluyor mu ya.beyaz turp vardı yapayım ben onu teşekkürlerTatlim beyaz turp var ya buyuk olani onun icini ovuyorsun ve altina kucuk bi delik aciyorsun ichine bal dokup bi bardaga koyuyorsun ve o bal o turpun ichinden suzulib o bardaga dokukuyor sabaha kadar bekletiyorsun ve sabah bi yemek kasigi iciyorsun bi kerede bile oksuruyu kesmeye yetiyor
Göstersenehuu huuuu kızlaaaaaaar
kendime lohusa taçı ve lohusa terliği yaptım
Benim bebis de ayni canim cok nadir hareket ediyor. Sanirim babasi gibi uykuya duskun ve tembel oğluşum :) ama skma canini Allaha emanetler benim gebeligimde sakin gecio o yuzden pek anlam yuklemiyorum az hareket etmesine sende icini ferah tut canmKızlar bebegimi hissetmeye başladığım günden beri gün içerisinde hareket etmiyo desem yeridir, ancak akşamları yatmaya yakın ya da yatarken 1 2 hissediyorum hareketlerini. doktora hiç bahsetmedim akşamki hareketlerinden teselli bulup. Herşeyde normal. açıkcası merak ediyorum Acaba mutlu değil mi ? mutsuz bebeklerin hareketleri az olurmuş diye okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama kimi bebek hareketliyken kiminin az hareket etmesi neye göre merak ediyorumben sakin insanım acaba o da o yüzden mi bu kadar sakin yoksa böyle olup sonra bu hallerini aratacak mı acaba ah bebegim ah.. Sizlerin yavruları nasıl acaba
Ne alakası varmış,bebeğin fıtratındandır o@Cemren0604 hiç hareket etmeyen meşhur bi oğlum var, günde 1 yada 2 kere eder oda iki pıt pıt :)
doktora sordum benimkini kiloma bağladı birazcık şişmansın o yüzden olabilir dedi
netten okuduğum kadarıyla iç karın genişliği, rahim alanı, bebeğin yapısı, derinin gergin yada sert olması gibi bi çok etken var
Vuhuuuu çok güzel olmuşhuu huuuu kızlaaaaaaar
kendime lohusa taçı ve lohusa terliği yaptım
nasıl olmuş :)
Galiba bizim erkekler tembel canim@Cemren0604 hiç hareket etmeyen meşhur bi oğlum var, günde 1 yada 2 kere eder oda iki pıt pıt :)
doktora sordum benimkini kiloma bağladı birazcık şişmansın o yüzden olabilir dedi
netten okuduğum kadarıyla iç karın genişliği, rahim alanı, bebeğin yapısı, derinin gergin yada sert olması gibi bi çok etken var
Ne alakası varmış,bebeğin fıtratındandır oBenim ılk gebeliğmde en az kilodaydım hareketlerini şimdiki bebeğim kadar hissetmiyordun,sakindi.buysa bayaa hareketli maaşllhh ve ben çookk kiloluyum
Galiba bizim erkekler tembel canim
Vuhuuuu çok güzel olmuş
valla benim doktor direk suratıma bakıp, sen 90 kilosun şişmansın bebeğini bu yüzden hissetmiyor olman normal dedi
benim koca gibi sessiz sakin kenarda takılan biri gibime geliyor
ayhh çooook teşekkür ederimmmm canım[/QUOT
90 kiloda bişey yok tansıyon şeker sorunun yoksa.. Sadece sezeryn yerine norml doğum dıyo dr lar.Rabbim sağlıkla kucağımıza almk nasip etsin kuzularımızı...
Kızlar ya hiç soluma yatamıyorum yatmaya çalıştığım an ağrı saplanıyo sürekli sırt üstü yatarsam da bebeğe bir zararı olcak diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?