2016 Şubat Anneleri

Bende bugün ayni şeyi düşünüyordum.. Bütün gün tik yok artik endişelenmeye baslamistim ki az önce eşim karnima elini koyup konuşunca tekmelemeye başladı. Sipa beni sevmiyor sanirim

Araba olsa bi sekilde rahat ederdin de otobus yorar bence ben su halimle dayanamazdim

Ben de daha sonra uzun süre göremeyeceği diye göze aldım ama tirsiyorum :-(

Şu kocalarının ailelerine nasıl alerjim var anlatamam. Beni başka şehirden bezdirdiler canımdan muhatap olmuyorumçok şükür olmayacağım da. Kv yok gerçi kb var pisliğin teki mahkemeye verdim onu da.babane halalar kuzenleri vardı muhatap olmuyorum son mahkemenolayinda da ya onlar ya ben dedim cidden sabrımız kalmamıştı eşim sildim onları dedi eşimi çok çok seviyorum ama asla taviz vermeyeceğim ne ölüme ne ölülerine.

Keçi boynuzu pekmezi iç canım bide balı çörekotunu karıştır çörekotunu havan ile döv öyle karıştır ye çok iyi geliyor
ama çörekotu doğumu kolaylaştırdığı için içilmez diye biliyorum.keçi boynuzu pekmezi içeyim en iyisi.

ben onu siyah turpta biliyorum.beyazda oluyor mu ya.beyaz turp vardı yapayım ben onu teşekkürler

Hayirli aksamlar kizlar istanbul anadolu yakasinda ssvd yapan hastaneler hangileri bilen ve dusunenler bi bakabilirmi

Benim bebis de ayni canim cok nadir hareket ediyor. Sanirim babasi gibi uykuya duskun ve tembel oğluşum :) ama skma canini Allaha emanetler benim gebeligimde sakin gecio o yuzden pek anlam yuklemiyorum az hareket etmesine sende icini ferah tut canm

Ne alakası varmış,bebeğin fıtratındandır o Benim ılk gebeliğmde en az kilodaydım hareketlerini şimdiki bebeğim kadar hissetmiyordun,sakindi.buysa bayaa hareketli maaşllhh ve ben çookk kiloluyum

Galiba bizim erkekler tembel canim

Ne alakası varmış,bebeğin fıtratındandır o Benim ılk gebeliğmde en az kilodaydım hareketlerini şimdiki bebeğim kadar hissetmiyordun,sakindi.buysa bayaa hareketli maaşllhh ve ben çookk kiloluyum

valla benim doktor direk suratıma bakıp, sen 90 kilosun şişmansın bebeğini bu yüzden hissetmiyor olman normal dedi

Galiba bizim erkekler tembel canim

benim koca gibi sessiz sakin kenarda takılan biri gibime geliyor

Vuhuuuu çok güzel olmuş

ayhh çooook teşekkür ederimmmm canım

Kızlar doğumdaki kanama için Depend hasta bezi alcaz ya hani o kaçlı olmalı? 8li mi 10lu mu daha mı çok? Adı emici külot diye de geçiyo dimi? Daha önce doğum yapan annişler yardım

Kızlar ya hiç soluma yatamıyorum yatmaya çalıştığım an ağrı saplanıyo sürekli sırt üstü yatarsam da bebeğe bir zararı olcak diye çok korkuyorum

Kızlar ya hiç soluma yatamıyorum yatmaya çalıştığım an ağrı saplanıyo sürekli sırt üstü yatarsam da bebeğe bir zararı olcak diye çok korkuyorum

Bu yatma işi büyük problem bende de kalbimde sıkıntı var sola yatinca batma oluyor sırtüstü ve sağa yatmak çok mu risklidir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…