• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Ay su adamlara hamileliyin nasil oldugunu anlatmanin bi yolu olsa da gorseler ne yasadigimizi ancak o zaman susar bunlar

çok zor artık beklemiyorum, eşime göre annesi mükemmel hatasız yalansız iyi niyetli biri,
bu düşünceyle başa çıkmak cok zor, rabbim eşlerimizin gönül gözlerini açsın inşAllah

Ayyy canım yaaaa walla bende de yorgunluk oluyor artık servisim var işe onla gidip geliyorum ama bütün gün sandalyenin üzerinde oturmak ya da bazen yorucu işler yapmak çok zorluyor ben,.. Ama sonuna kadar dayancam diyorum... çünkü doğumdan snra izne daha çok ihtyacım olacak. offf ne kadar zormuş meğer...Geceleri bile zor uyuyorum çok uyanıorm falan ne bilim inşallah 37 ye kadar dayanabilirim :KK43:
Ben de dayanayim dedim ama yapamadim biraz agir geciyor benim hamileligim. Cok halsiz kaliyorum evde de cocuk var cok yoruluyorum 2.donem ucretsiz izin kullanicam seminer donemine kadar seminerde idare edicez artik seneye okul baslayana kadar bebeklerim 8-9 aylik olacaklar zaten

Of kizlar sinirlerim cok bozuk agliyorum yarim saatdir ya ben bu halimla o kadar evleri topla bazen yemek yap benim kv yine seni bilmem de iste bilmem kimin kizi seninle ayni aylik yerleri eliyle siliyor diyor nefret ediyorum artik her seye ya emeklerimi bilmeyen insanlar oldugu surece ben hayatda yasama istegiyimi kayb ediyorum artik bazen kizimi dogururken öliyim de kurtuluyum diyorum esimin ailesiyle oturmakla hayatimin en yanlis ve berbat kararini verdim
Sen de bilmem kimin kv.si gelin hamile diye sunlari yapiyormus falan de takma kafana kimseye yaranamazsin benim de gecenlerde kv.aradi yoldayim geliyorum dedi. Isten yeni gelmistim iste olsam napcakti bilmiyorum calisiyorum hamileyim evde cocuk var dusuncesizce pat diye cikti geldi evinde 15dk.lik ufak bi tadilat olacakmis ondan kacti. Aksamustu geldi cay istemedi kahve istemedi yemek istemedi.ben de yemek hazirlamaya basladim ek olarak. Yemeden gitti sonra da bana gelince ac gelip gittigini soyledi benim anneme teyzeme. Allah.tan annem de evdeydi yoksa dedigini dogru zannedip kizarlardi bana :KK45:

kızlar, tırnak makası , saç fırcası aldınız mı hangi marka alacaksınız, tek tek mi yoksa set mi alacaksınız ?

Kızlar canım yaş pasta kek börek istiyor şekerim biraz fazla çıktığı için diyet yapıyorum offf hamileyken her istediğini yememek kötüymüş

aşırıya kaçmadan nefsini kıracak kadar yiyebilirsin, ben dün dayanamadım buzlukta kücük suffle vardı onu fırında pişirip yarısını yedim , çok da güzel geldi :D

Sen de bilmem kimin kv.si gelin hamile diye sunlari yapiyormus falan de takma kafana kimseye yaranamazsin benim de gecenlerde kv.aradi yoldayim geliyorum dedi. Isten yeni gelmistim iste olsam napcakti bilmiyorum calisiyorum hamileyim evde cocuk var dusuncesizce pat diye cikti geldi evinde 15dk.lik ufak bi tadilat olacakmis ondan kacti. Aksamustu geldi cay istemedi kahve istemedi yemek istemedi.ben de yemek hazirlamaya basladim ek olarak. Yemeden gitti sonra da bana gelince ac gelip gittigini soyledi benim anneme teyzeme. Allah.tan annem de evdeydi yoksa dedigini dogru zannedip kizarlardi bana :KK45:
Allahim ya saygida kusur etmeyeyim diyorum hep ama zorla yani mecbur ediyorlar insani saygisizlik yapmaya

Ay su adamlara hamileliyin nasil oldugunu anlatmanin bi yolu olsa da gorseler ne yasadigimizi ancak o zaman susar bunlar
Adamlardan once dogum yapan kadinlar anlamiyor bizi. Hamileyken biz sunu yapardik bunu yapardik diye ovunuyorlar ben de o kadar agir is yapinca herkes surekli dusuk veya olu dogum yapiyordu di mi diye soruyorum onayliyorlar. Bunun uzerine valla kusura bakmayin oku calis evlen derken yasim kac olmus bu saatten sonra bebeklerim kiymetli dusuremem olduremem diyorum susuyorlar

Allahim ya saygida kusur etmeyeyim diyorum hep ama zorla yani mecbur ediyorlar insani saygisizlik yapmaya
Canim saygisizlik yapmayalim tabi. Ben buyuklerden biri ters bi sey soylediginde konusmam he diyip gecerim baska zaman laf arasinda acik acik soylerim hemen anliyorlar durumu yillarin cakali onlar

Canim zaten düşününce devlet te doğum yapınca kontrol amaçlı bir değil birçok kişi görüyor sadece Dr bile görse yeterince temiz olmadiysa düşüncesiyle Dr un karşısında utanmaktansa kuaföre gitmek daha dogru olan bence.
Yinede hernekadar böyle desem de daha çook toplamam lazım cesaretimi:KK43:

Haklısın canım gerçekten biçok kişi görcek ama o acılarla görmeleri umrumuzda olmaz büyük ihtimalle :) sen de alıştır kendini 5 dk ne ki hemen geçiyor ve 1 ay rahatsın:) hem eşimin de hoşuna gidiyo tertemiz

kızlar, tırnak makası , saç fırcası aldınız mı hangi marka alacaksınız, tek tek mi yoksa set mi alacaksınız ?

Canım ben tırnak makasını bebedordan aldım
Fırçayı da 2liset aldım chicco konak tarağı ve normal tarak

Adamlardan once dogum yapan kadinlar anlamiyor bizi. Hamileyken biz sunu yapardik bunu yapardik diye ovunuyorlar ben de o kadar agir is yapinca herkes surekli dusuk veya olu dogum yapiyordu di mi diye soruyorum onayliyorlar. Bunun uzerine valla kusura bakmayin oku calis evlen derken yasim kac olmus bu saatten sonra bebeklerim kiymetli dusuremem olduremem diyorum susuyorlar
Ben soyledim olu doguyor diye yok canim nerden cikardin onu da diyor benimki her seye bi laf bulur ya yipraniyorum onunka iki laf edince
Canim saygisizlik yapmayalim tabi. Ben buyuklerden biri ters bi sey soylediginde konusmam he diyip gecerim baska zaman laf arasinda acik acik soylerim hemen anliyorlar durumu yillarin cakali onlar
Ben de ogleyim zatenn icime ata ata bihal oldum o yuzden:) en guzeli lafini soyleye bilmek bence tepemize ciktilar cunki

Back
X