ben yarın gidiyorm canım 9da randevum sorarım sanada söylerim.ama artık son 3 aya girdik ve bebek birden atılıp büyüyecek bu aylarda bn ona bağlıyorum yinde sormakta fayda vardr. la konuştun mu canım ? normalmiymiş acaba. en son gittiğimde erken doğum riskin yok dedi. ama yinede insan bilmediği şeyden endişe ediyor. adet sancısı hiç olmamıştı şimdiye kadar. belki giderim dr. a
bende kullaniyorum antibiyotik canim daha iyiyim çok şükür ağrim yok şimdiKorkma cnm geçen hafta bende aynı sorunla acile gittim aynı şeyleri banada söyledi doktorum antibiyotik başladık şimdi çok şükür daha iyi hissediyorum kendimi endişe etme ama dikkatli ol
sağol canim doktor bir gece yatirdi alttan açilma varmi diye bakti yokmuş çok şükür serum takildicnm hastaneden cikinca haberle ins... oyle bi durumla karsilasmayiz... gecmis olsun...
Canjm hep dikkat dikkat bir erden sonra bunaliyor, tika başa yemek istiyor insan.. Bu gunluk böyle oldu.. Bebisin yarasin yediklerinCumartesiyi iple çekiyorum. İnşallah iyidir bebis. Panik oluyor insan. Cok kilo alirim saniyordum ablam 24 kilo alinca. Bende durum farkli oldu.Bakalım kaç kiloyla kapanış yapicaz:)
Aman canım dikkat edelim. Ben bugün güne gittim fazla kaçırdım bi de tatlı yedim iyi gidiyor değerler diye. Toklugu olcemedim ama Yemenin üzerinden 4 saat geçti açlığım 125 lerde suan. Bi daa yapmicam pismanim
Slm kizlarrr:)
Bizde gittik doktorumuza bebegim 1200gr ben toplamda 12.5 13 arasi almisimm booooo
Seker yuklemesini sordm ilk inde normal cikmisti suan icin yuklemeyelim yapmayalim dedi bende kararsiz kaldm.. Yaptirmayanlar varmi aranizdda?
Ben nasil verecegim bu kilolari oglumdada 23 almistim 1 1.5 yilda gitti umarim yine gider yapismaz bu sefer
E bebekte temmuz ayından beri( benim dikkatimi çektiği ay) istanbuldaki mağazalarında her hafta başka mağazada olmak şartıyla yapıyorlardı bu kamoanyayı. En son bayramdan sonraki haftalarda yaptılar bir daha olmadı.
Ben bir türlü karar veremmemiştim hangisini alsak diye o yüzden alamadık. Döndük dolaştık gene aynı modele karar verdik o kısmı ayrı tabi :)
Concord neo alacağız inşallah. Anakucağı hariç 1700 indirimli fiyatı.
250tl ye 50tl hediye öeki geldiğinde de ana kucağını almış oluruz diye hesap yaptık. Hoş evde bir tane maxi cosy ana kucağı var ama pembe renk , bizim pipiyi etkileyebilir
Ebaydan Alt kıkıf sipariş verecektim onlarda 150lira
bir idrar testi yaptir derim canimSancım oluyo arada ama normaldir diye hiç önemsemiyodum ben
kızlar bu ikisi arasında kaldım hangisi daha kullanışlı
http://www.webannemarket.com/philips-avent-scf156/00-gogus-ucu-koruyucu-kelebek-kucuk-boy
http://www.webannemarket.com/philips-avent-scf157/02-gogus-kalkani-2li
Tatlim beyaz turp var ya buyuk olani onun icini ovuyorsun ve altina kucuk bi delik aciyorsun ichine bal dokup bi bardaga koyuyorsun ve o bal o turpun ichinden suzulib o bardaga dokukuyor sabaha kadar bekletiyorsun ve sabah bi yemek kasigi iciyorsun bi kerede bile oksuruyu kesmeye yetiyoröksürüyorum ballı ıhlamur hariç ne içebilirim
Canım ben gogus kalkanını aldjm. Tavsiye üzerine. Fiyatı da çok uygun geldi bana. Ecz 46 tl ydi
Güle güle kullan canım benimmmbende öyle yaptım canımm, bi kaç parça sipariş ettim bakalım :)
Canım ben daha önce yardımcı olsun diye yaptırdığım 75lik yüklemenin referans değerlerini paylaşmıştım. Bu referanslara göre değerin gayet iyi geçmiş olsun Eki Görüntüle 1692134
Pardon 75 likmiş senin o zaman 92 180 155
Sonuçların normal
Masallah canım 24+5 e gore 947 gram baya ıyıymıs
Benım 24+5 de 760 gramdı . Haftasına gore normal demıstı ama bılmıyorum
Bana da 24+3teyken 680 gr ve normal demisti canim.Ben de en son 24+5te gittim, 700 gr 30 cmdi normal dedi ama az galiba üüüüü
Biz de ondan aldik canim ama hala hic acmadik kutusunu :) acarsak toplayamamaktan korkuyor esim. Kurmak icin de erken diye ellemedik hic. Kurarsaniz eger bana da haber ver :)Kızlar yerim dar olduğu için Kraft como park yatak aldım iyi mi sizce
Kızlar yerim dar olduğu için Kraft como park yatak aldım iyi mi sizce
Yeni sipariş ettik. Daha erken evetBiz de ondan aldik canim ama hala hic acmadik kutusunu :) acarsak toplayamamaktan korkuyor esim. Kurmak icin de erken diye ellemedik hic. Kurarsaniz eger bana da haber ver :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?