2016 Şubat Anneleri

dr. la konuştun mu canım ? normalmiymiş acaba. en son gittiğimde erken doğum riskin yok dedi. ama yinede insan bilmediği şeyden endişe ediyor. adet sancısı hiç olmamıştı şimdiye kadar. belki giderim dr. a
ben yarın gidiyorm canım 9da randevum sorarım sanada söylerim.ama artık son 3 aya girdik ve bebek birden atılıp büyüyecek bu aylarda bn ona bağlıyorum yinde sormakta fayda var

Korkma cnm geçen hafta bende aynı sorunla acile gittim aynı şeyleri banada söyledi doktorum antibiyotik başladık şimdi çok şükür daha iyi hissediyorum kendimi endişe etme ama dikkatli ol
bende kullaniyorum antibiyotik canim daha iyiyim çok şükür ağrim yok şimdi
aylik kontrolüme gittim bebek te çok iyi maşallah :anneadayı:

vajinal bölgemde yukarda bi sivilce gibi bişy çıkmış kocaman ama ucu yok ve beni aşırı rahatsız ediyor
hem canımı yakıyor hemde yürümemi engelliyor, adet dönemlerinde bazen olurdu, pofff nasıl gececek bu

Slm kizlarrr:)

Bizde gittik doktorumuza bebegim 1200gr ben toplamda 12.5 13 arasi almisimm booooo:kk77:

Seker yuklemesini sordm ilk inde normal cikmisti suan icin yuklemeyelim yapmayalim dedi bende kararsiz kaldm.. Yaptirmayanlar varmi aranizdda?
Ben nasil verecegim bu kilolari oglumdada 23 almistim 1 1.5 yilda gitti umarim yine gider yapismaz bu sefer:KK49:

cnm hastaneden cikinca haberle ins... oyle bi durumla karsilasmayiz... gecmis olsun...
sağol canim doktor bir gece yatirdi alttan açilma varmi diye bakti yokmuş çok şükür serum takildi
nst bağlandi ilk defa onuda ögrenmiş oldum. canim benim sorunum enfeksiyonmuş antibiyotik
kullaniyorum şimdi daha iyiyim çok şükür korkuttu beni ama inşallah sizler böyle bir sorunla karşilaşmazsiniz.

Cumartesiyi iple çekiyorum. İnşallah iyidir bebis. Panik oluyor insan. Cok kilo alirim saniyordum ablam 24 kilo alinca. Bende durum farkli oldu.Bakalım kaç kiloyla kapanış yapicaz:)

Aman canım dikkat edelim. Ben bugün güne gittim fazla kaçırdım bi de tatlı yedim iyi gidiyor değerler diye. Toklugu olcemedim ama Yemenin üzerinden 4 saat geçti açlığım 125 lerde suan. Bi daa yapmicam pismanim:110:
Canjm hep dikkat dikkat bir erden sonra bunaliyor, tika başa yemek istiyor insan.. Bu gunluk böyle oldu.. Bebisin yarasin yediklerin

Slm kizlarrr:)

Bizde gittik doktorumuza bebegim 1200gr ben toplamda 12.5 13 arasi almisimm booooo:kk77:

Seker yuklemesini sordm ilk inde normal cikmisti suan icin yuklemeyelim yapmayalim dedi bende kararsiz kaldm.. Yaptirmayanlar varmi aranizdda?
Ben nasil verecegim bu kilolari oglumdada 23 almistim 1 1.5 yilda gitti umarim yine gider yapismaz bu sefer:KK49:

bende yüksek çıktığı hale 75 mg yarısını içtim o da doktorun zorlamasıyla bence yapma , gereksiz yere kimyasal girmesin vucuduna

E bebekte temmuz ayından beri( benim dikkatimi çektiği ay) istanbuldaki mağazalarında her hafta başka mağazada olmak şartıyla yapıyorlardı bu kamoanyayı. En son bayramdan sonraki haftalarda yaptılar bir daha olmadı.

Ben bir türlü karar veremmemiştim hangisini alsak diye o yüzden alamadık. Döndük dolaştık gene aynı modele karar verdik o kısmı ayrı tabi :)
Concord neo alacağız inşallah. Anakucağı hariç 1700 indirimli fiyatı.

250tl ye 50tl hediye öeki geldiğinde de ana kucağını almış oluruz diye hesap yaptık. Hoş evde bir tane maxi cosy ana kucağı var ama pembe renk , bizim pipiyi etkileyebilir :KK70:
Ebaydan Alt kıkıf sipariş verecektim onlarda 150lira :KK43:

Sancım oluyo arada ama normaldir diye hiç önemsemiyodum ben:KK43:
bir idrar testi yaptir derim canim

öksürüyorum ballı ıhlamur hariç ne içebilirim
Tatlim beyaz turp var ya buyuk olani onun icini ovuyorsun ve altina kucuk bi delik aciyorsun ichine bal dokup bi bardaga koyuyorsun ve o bal o turpun ichinden suzulib o bardaga dokukuyor sabaha kadar bekletiyorsun ve sabah bi yemek kasigi iciyorsun bi kerede bile oksuruyu kesmeye yetiyor

Back
X