- 6 Eylül 2009
- 6.749
- 3.471
- 373
- 38
Bizde eşim sağolsun bitirdikötü hissediyorum kendimi ya
hani o istese istermiyim bilmiyorum hani çok istekli değilim ama eşim direk bitirdi
Sıkma canını inan istese bu sefer bu ne anlayışsızlık diyeceksin. Şekil a benYa ne yapacağımı bilmiyorum sinir oldum eşim her zaman öyle hadi olsun modunda değildir törensel olacak ona sanki erkek benim kadın o öyle birden üzerine gitmeye felan olmaz.. E şimdi bu halimle bende öyle olamıyorum canım isteyince olsun bitsin istiyorum ışık istemiyorum artık mesela.. ama dedim ya oyle yatak odasında rutin eşime göre değil e şimdi bende onu kaldıramıyorum eşimde oyle olacağına hiç olmasın mantığında demekki e bunun sonrası da var soğuyacak diye cok korkuyorum sinir oluyorum ya içten içe kendimi Güzel hissetmeye ihtiyacım varnormalde bir şekilde yoldan cıkarmamla oluyor ama şimdi oyle bi duruma ne enerjim ne gücüm ne özgüvenim var
![]()

İstemeyince de beni beğenmiyor musun diye gerginlik yapıyor ve istiyorsun.şekil b ben

Ben kendimi gebeyken çok alımlı hissediyorum. Birde okudpum kadarıyla erkekler seksi bulurmuş gebeyken

Hiç sıkma canını :) stres yapıyorlar başka bir şey değil

Yanlış ifade ettim sanırım. Hatta ilerki yazılarda okudum bulmuşsun cevabıCanım bu bılgı kesın mı? Yanı 37ye kadar calıstık dıyelım ızne cıktık 38de de dogum olursa toplamda 15 haftamı ızın kullanbılcez. Bazı yerlerde de kullanılmayan o 2 hafta yanar dıyor kafam karıstı

Of çalışan anne olmak çok zor ya

Bakıcak biri de yok bende napacağımı bilmiyorum