• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

hayırlı olsun, bol olsun kıpırtınız :)

benim içimdde sürekli kıpırtılar var,:KK37::KK68: epeydir eşimde bende hissedebiliyoruz.:KK36: Çok hoş bir duygu olması yanında bu bizim için başımıza geleceklerin habercisi olacağını düşündükçe korkuyoruz :confused::cry:

Ayyy ben cok sevindim sonunda bir sey hissettik diye.Icimden bir his benim oglan sessiz sedasiz gorunuyor ama tersi cikacakmis gibi geliyor :D hayirlisi ile evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin ins :)

Ayyy ben cok sevindim sonunda bir sey hissettik diye.Icimden bir his benim oglan sessiz sedasiz gorunuyor ama tersi cikacakmis gibi geliyor :KK70: hayirlisi ile evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin ins :)
Valla bu serzenişimi sırf senden sebeple yapmıyordum. sen çünkü hissedemiyorum dedikçe ben stres oluyordum. Aslında hissediyorsundur da bağırsakla karıştırıyorsundur diyordum :) hatta geçen cuma vaktim yoktu sana steteskop ile dinlemeyi önerecektim ;)

neyse ki hissetmeye başlamana çok sevindim. Geceleri noluyor ya hu diye uyanmalara başlayınca arayacaksın o günleri :D
resmen wc'ye çıkmam için alttan alttan tekmeyi yiyorum, inat ediyorum uyumak için ama yok :KK48:

eşim hissettiğinde ya siz daha çabuk anne oluyorsunuz, ben ilk hissedişim sen sürekli hissediyordun demişti :KK22:
eşinin böyle veya farklı bir tepkisi oldu mu :confused:

aa bir de bizim ki ayfon 6s almaya niyetliydi, her akşam bir tekme seansı yapıyorum, her hissedişinde vazgeçiyormuş :KK45::KK48: :KK62:

kızlar acayip grip oldum.burnumdan nefes artık hayal gibi. kemiklerim ağrıyor. grip geçirenler nasıl atlatmıştınız siz
Canim kusburnu ve ihlamur cayi icip bol c vitaminli yiyeceklerle beslendim geceleri de burun bantlarindan kullandim en azindan rahat nefes almistim cok gecmis olsun canim

Son iki aydır ev işlerini her abarttığımda yaşıyorum canım doktoruma da her gidişimde söylüyorum korkmana gerek yok çok normal diyor bir de hamile bel korselerini öneriyor bazı hamilelerime iyi geldi bi dene istersen diyor. Ama bebiş rahat edemez belki diye düşünüp almadım henüz. Sırt üstü yatarken ağrıdan yanıma dönemez oluyorum o derece. İstirahat tek çaren senin de mümkün olduğunca süpürge vileda toz alma gibi işleri bir günde bitirmeye çalışma ve fazla ayakta kalmamaya çalış canım geçmiş olsun :)
Ahh arkadaşlar bir ben mi muzdaribim bu bel ağrılarından diye yakınıyordum ki sizlerinde şikayetlerini okudum hemde nasıl bel ağrısı ayakta çok kalınca hele ağrıdan yattığım yerden doğrulamıyorum öldürüyor beni ağrısı henüz randevum cuma günü doktoruma sormadım ama bence normal bebişler büyüdükçe öne doğru yükümüz artıyor haliyle bel de zorlanıyor diye düşünüyorum kızlar

Ahh arkadaşlar bir ben mi muzdaribim bu bel ağrılarından diye yakınıyordum ki sizlerinde şikayetlerini okudum hemde nasıl bel ağrısı ayakta çok kalınca hele ağrıdan yattığım yerden doğrulamıyorum öldürüyor beni ağrısı henüz randevum cuma günü doktoruma sormadım ama bence normal bebişler büyüdükçe öne doğru yükümüz artıyor haliyle bel de zorlanıyor diye düşünüyorum kızlar

Belim benim de cok fena canim..hele ki gece sirt ustu yattiysam sabah kalkarken agliyorum resmennn...hep sola donuk uyumaya calisiyorum bu yuzden..

Aman sag saglim alayim kucagima belim kopsun raziyim...:110::anneadayı::nazar:

bskn bskn eşime dedim okulda ki fen hocasından steteskopu iste diye, hee diyip unutup duruyor bende bi daha istemedim
hala bazen bağırsak ile karıştırıyorum ama bazı hareketleri var kendine has ordan ayırt etmeye başladım artık :)
gece yatmak üzereydik bi anda pat pat vurdu hemen eşimin elini getirdim karnıma uyuyan adam bi anda vallahi hissettim dedi sert bişy vurdu diyip şaşırdı, duygusala bağladı mı dersin hayır :D

bizimkide akıllı telefon istiyor ama bakıyo bebek eşyaları cok pahalı biraz daha bekliyeyim diyor :D
o akıllı tlf almasın zaten, elinden düşmez, böyle akılsız hali güzel :D

Kizlar vajina agrisi yasiyorum yaa hele biraz is yapayim yada yuruyeyim adim atamiyorum oturusum yuruyusum degisiyo mahvediyo beni dr a da gitmedim daha benzer durum yasayan var mi ?

Kizlar vajina agrisi yasiyorum yaa hele biraz is yapayim yada yuruyeyim adim atamiyorum oturusum yuruyusum degisiyo mahvediyo beni dr a da gitmedim daha benzer durum yasayan var mi ?
Bebek büyüdüğü için canım normal. Bnmde oluyor bazen lavabo da dahi oluyor bebişlerimiz baskı yapıyor

bskn bskn eşime dedim okulda ki fen hocasından steteskopu iste diye, hee diyip unutup duruyor bende bi daha istemedim
hala bazen bağırsak ile karıştırıyorum ama bazı hareketleri var kendine has ordan ayırt etmeye başladım artık :)
gece yatmak üzereydik bi anda pat pat vurdu hemen eşimin elini getirdim karnıma uyuyan adam bi anda vallahi hissettim dedi sert bişy vurdu diyip şaşırdı, duygusala bağladı mı dersin hayır :KK70:

bizimkide akıllı telefon istiyor ama bakıyo bebek eşyaları cok pahalı biraz daha bekliyeyim diyor :KK70:
o akıllı tlf almasın zaten, elinden düşmez, böyle akılsız hali güzel :KK70:

Benim eşimde öyle biz bayadır hissediyoruz hareketlerini ilk hissettiğinde heyecanlandı bu nasıl bişey ya çok değişik falan diye ama sonra hiç tınmadı bile bn daha çok hissetmeme rağmen her vuruşunda heyecanlanıyorum bak nasıl vuruyor elini getirsene diyorum gülümsüyo sadece sonra tv izlemeye devam.öyle yaptığında kızıyorum sende hiç heves yok diye.alışveriş yaparkende öyle sanki her zamanki kendimize yaptığımz alışveriş gibi hadi hadi lerle geçiyor.bırakmıyor ki şöyle tek tek herşeye bakayım seveyim çok duygusuz ya.ağzı açılıncada oğlum olacak babamn adını koycam diyo tek bildiği bu

Ayyyyyy sonunda renga renk keçelerim geldi çok sevindirik oldum, yarından kalıplarını çıkarıp kesmeye baslayabilirim :) insAllah beceririm

Eklentiler

• IMG_20151102_121826.webp
    IMG_20151102_121826.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 65
Benim eşimde öyle biz bayadır hissediyoruz hareketlerini ilk hissettiğinde heyecanlandı bu nasıl bişey ya çok değişik falan diye ama sonra hiç tınmadı bile bn daha çok hissetmeme rağmen her vuruşunda heyecanlanıyorum bak nasıl vuruyor elini getirsene diyorum gülümsüyo sadece sonra tv izlemeye devam.öyle yaptığında kızıyorum sende hiç heves yok diye.alışveriş yaparkende öyle sanki her zamanki kendimize yaptığımz alışveriş gibi hadi hadi lerle geçiyor.bırakmıyor ki şöyle tek tek herşeye bakayım seveyim çok duygusuz ya.ağzı açılıncada oğlum olacak babamn adını koycam diyo tek bildiği bu
Bi odun benim ki degilmis demek ki

Çok teşekkür ederim canım fiyatları gayet uygun geldi e-bebekle kıyaslayınca oyüzden merak ettim acaba güvenilir mi diye :) o Zaman şampuan vs bakım malzemelerini ordan alacağım :) biz artık başlıyoruz alışverişe 3 aydan geri saymaya başladık artıkkkk :)
Ankarada oturuyosan canım civil mağazasında çok uygn bizde dün gttk alisverisimizi yaptk bi bezi bi sampuani kaldı artk herseyimiz bitti

Gunaydin..bugun benim prensesim kipir kipir kac gundur uykudaymis meger beni endiselendirdi

Kızlar aslında önümüzdeki hafta sonu bebek odası takımı bakacaktık ancak 1 kasımda son bulan bi kampanya denk geldi, bizim adetlere göre bebek mobilyasını kız ailesi alıyo, annemlerle görüştüm ve bugün eşimle gittik, beğendik, aldık, yarın eve gelip kuracaklar, çok mutlu ve heyecanlıyız:) dolap 2 kapılı da vardı küçük olur diye 1 kapı daha eklettirdik, zaten şimdiki takımlar hep modüler, aslında ben sadece beşik ve şifonyer istiyodum oda yapma fikrim yoktu kiracıyız ama odamız var, eşim de fiyat uygun olunca oda yapalım dedi, tavan lambası, halı ve perde de bakcaz, işler iyice büyüdü, nasip böyleymiş:) anneannemizin dedemizin kesesine bereket :)
ve oda takımımız şöyle:

2.resimdeki kahve dolap yok, internet sitesindeki fotoda vardı, kırpmadım

Sizce nasıl, dürüst yorum bekliyorum :oops:[/Q
Kızlar anneannemiz bize uyku seti aldı markası clasy, 2 yıl garantiliymiş, rengi akmıyomuş, inş memnun kalırız
Çok şirinn inşallah en güzel günlerde kullanırsın meleğinlee :KK200:

Back
X