- 2 Mart 2015
- 1.049
- 612
- 38
Olabilir neden olmasin. Olursa da Allah yardimcin olsun :)merhaba arkadaşlar Allah yavrularınızı size bağışlasın. benim bata 2 gün var ve hcg 526 çıktı sizce ikiz olma ihtimali var mı?
amin işallah hayırlısı olur çalışan biri olduğum için gözüm de korkmuyor değil haniOlabilir neden olmasin. Olursa da Allah yardimcin olsun :)
Tebrik ederim canim iyi cesaret ettin :) ben daha kendim bakabilecegimi sanmiyorum. Memlekete geldik iste annem de cok yoruldu diye bir de bakici aradik millet ikize cesaret edemeyiz diyorlar. Bir tanidik bakarim gibi konustu guya gunduzleri, geldi bebekleri sevdi iki gun size dedi bakici bulalim :) insallah bizimkiler de sakinlesir de biraz dinlenirizKızlar artık kendim bakıyorum bebeklerime çok şükür herşey yolunda onlarla uyuyorum işimde az oluyor herşey istediğim gibi uyumadıklarında anakucağına koyuyorum onda oyalıyorum keyfimde yerinde eşimle daha rahat olduk kızlarımızla akşamları birlikte ilgileniyoruz ve maşallah düzen olduğundan mı yada onlarda benim huzurumun farkında hiç üzmüyorlar annelerini herkese tavsiye ederim deneyin en azından. Buarada ben birkere smilac denedim sevmedi benimkiler
Allah yardimcimiz olsun canim. Stresten hepimiz ayni durumdayiz annelerimizin kalbini kirmasak iyiydi ama es kaynana anne ile tartisma kervaninda ben de varim :)Ne çok kişiymişiz aynı duyguları yaşayan. Biz de 7 şubatta dünyaya geldik. İlk hafta kayınvalidemle birbirimize girdik. Gelemiyor artık. Anneme kaldı işler. O da yoruldukça üstüme gelmeye başladı. Eşime taktı kafayı. Eşim annesi ile aramda kaldı. Üstüme çok geldi. Annem tüm bunlara şahit oldu falan falan. Çok zor Zaman'lar yaşadık. Şimdi haftada 2-3 gün annem geliyor diğer günler eşimle bakıyoruz. Bakıcı bakıyorum haftada 3 gün gibi. Buldum sanki. Artık kendi düzenimi kurabileceğim.
Canım benimde 36+0 da oldular 2380-2630 yani aynı kiloda doğmuşlar. 1.Ay dolduğunda ikisi de 3300gr dıValla kimse umrumda değil. Rtrwfımızdakşler yüzünden çocuklarımıza odaklanamıyoruz. Perşembeden beri tk bakıyoruz bizde daha adapte olamadık. Ev işleri aldı gidiyor. Bakalım bir yola koyacağız.
Eski sayfaları çok okuyamadım. Erken doğum yapan var mı? Biz 35+5 de doğduk. Kilolarımız 2650 ve 2340 idi. Şimdi 3600 ve 3400 olduk. 38 günlüğüz.
Çok haklısın canım şükürler olsun bugünümüZe :) hiçbir stres doğum öncesi kadar olamaz çünkü bilinmezlik içindesin ve sağlıklı olmaları için dua etmekten başka yapacak bişeyin yok. Erken doğum olmasın diye kımıldamıyosun heryerin ağrıyo ama dilini ısırıyosun:) günleri sayıyosun bu hafta da bitti diye. Hep hedef belirliyorsun 28 olsun 30 hafta olsun 32 olsun ama yetmiyor 38 i görürmüyüz acaba diye düşünirken ikizler süprizini yapıyor:) çık güzel bir duygu inşallah Allah sana ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsınMerhaba arkadaslar ☺ Son bikac sayfayi okudum cok stresli gunler gecirdiginizi gorunce once bi Allah yardimcilari olsun benide boyle gunler bekliyo sanirim dedim sonra soyle bi guldum.. bence cok guzelsiniz ☺ ya nasil guzel stresli gunler herseye ragmen.. bebekleriniz sizinle ve buyuyolar ☺ bende o gunlerin hayalini kuruyorum tek bakmayi planliyorum bebeklerime insaAllah.. tek bi duzen olusturup kurallarimi kendim belirlemeyi dusunuyorum Rabbim o gunlere saglikla sihhatle ulastirsin insaAllah .. guzel anneler bizlerede dua edin ☺☺ o gunleri iple cekiyoruz☺
Benim doktorum 28. Haftada ciğer geliştirici iğne yaptırdı. Ne zaman geleceğiı belli olmaz ikizlerin diye. Çok şükür erken gelmediler. 35 haftanın sonunda kuveze bile girmeden kucağımza aldık çok şükür.ama ciğer geliştirici iğne çok fayda sağlıyor erken doğumlarda ve 30. Haftaya kadar vurulması gerekiyor. Sonradan etkisi çok olmuyırmuşKizlar bende sizi takip etmeye calisiyorum ve dua ediyoeum ins bende meleklerimi saglikla kucagima alabilirim diye :)
Burdaki annelere deneyimlerinden dolayi bir sorum olacak acaba gebelik sirasinda ciger gelistirici igne vuruldunuz mu ve kacinci haftada yapiliyor bide dogum geciktirici igne falan kullandiniz mi?
Canım ya çok sevindim senin adına tek başına bakabilmene.kiloları da iyi maşallah eşitlenmişler:) hangi mamayı kullanıyordun canım? Bir de biz ek gıdaya ne zaman geçicez? 6. Ayı beklicekmiyiz acaba bidahaki kontrolde doktora sorucam. Burda herkesin bebişlerini öyle merak ediyorum kii:) ikiz olunca pek sevimli oluyorlar yan yana. Kızlar aklıma bir sey geldi watsap grubu kursak mıı?? Sorularımızı daha rahat sorarız paylaşım yaparız. Takviyeler konusu damlalar gaz sorunu vs deneyimlerimzi paylaşsak çok güzel olur.Mrb hanımlar büyük cesaret gösterip bebeklerimle başbaşa devam eden hayatimiz çok şükür guzel gidiyor. İşimde azaldi uyuyoruz da kızlarımla düzenimiz oturdu yavaş yavaş hatta maşallah diyeyim evimi süpürüp silebiliyorum dün duş bile aldım onlar uyurken. Ama şöyle yapıyorsunuz bebekler yoruluyor mamalarını içiliyor yıkanıyor derin bir uyku neolur olmaz diye kurutma makinesi eşlik ediyor Yani oluyor bişekilde keyiflide oluyor dönencelerine baka baka uyuyorlar artık sallamadan kurtulduk çok mızmızlanirlarsa ellerini tutuyorum biraz dalıyorlar tekrar. Çok şükür iyi gidiyor zamanla dahada kolaylaşır inşallah. 33+5 le burda en erken ben doğum yaptım sanırım kizlarimin biri 2400 digeri 1800 dogdu bir hafta küvözde kaldılar şimdi en son 2 aylıkkken gittik biri 4 kilo digeride 4.100 gramdı şimdi 3 aylıklarkiloya ve haftaya takılmayın yani hanımlar çooook şükür kiloda alıyorlar büyüyorlarda