Ben Amerika'dan getırttım o aparatları cok kullanışlı oldu. Yalnız sadece chıcconun bır markası tam uyumlu ona o kadarHayirli dogumlar olmustur insallah taze anneler benim bi sorum olacak ikizlere tek tek araba alip birlestirme aparati almayi dusunuyoruz aparat butun arabalara oluyor mu
Aldım ben çok da işe yaradı karnım hiç kalmadı kilo da 5 kilo kaldı zaten n11 den aldım ben alttan çıt çıtlı falanMerhaba sevgili anneler bende ikiz bebek bekliyorum nisan ayinda dogumum insallah...sizlere birsey sormak istiyorum dogumdan sonra karniniza korse kullandiniz mi kullandiysaniz nereden nasil bisey almaliyim
Masallah darisi basima insallahAldım ben çok da işe yaradı karnım hiç kalmadı kilo da 5 kilo kaldı zaten n11 den aldım ben alttan çıt çıtlı falan
Benimkiler 2aylik su da iciyorum ama acikinca su midemi bulandiriyor az acikinca da gozum donuyor resmen yiyorum yiyorum doymuyorum bekliyorum mideme gecsin yediklerim diye amayine acikiyorumBende cok yiyorum cnm emzirdiğim için, 4.5 ay oldu doğum yapalı,senin ne kadar oldu.?özel birsey yapmadım cnm.ama cok su içtim.ve
Ben dogumdan sonra doktor soyledigi icin aldim. Korse degilde gobek dikislerin uzerine gelmesin diye gobegi tutacak saran degisik biseyMerhaba sevgili anneler bende ikiz bebek bekliyorum nisan ayinda dogumum insallah...sizlere birsey sormak istiyorum dogumdan sonra karniniza korse kullandiniz mi kullandiysaniz nereden nasil bisey almaliyim
Bnmkilerde 2 aylikken cok yiyordum, son 1 aydir istahim yok eskisi kadar, ama srni cok iyi anliyorum, hic doymuyordum bende:))) ama gececek merak etmeBenimkiler 2aylik su da iciyorum ama acikinca su midemi bulandiriyor az acikinca da gozum donuyor resmen yiyorum yiyorum doymuyorum bekliyorum mideme gecsin yediklerim diye amayine acikiyorum
Insallah cabuk gecer yoksa hamileyken jlastigim 80leri gorcem ondan korkuyorumBnmkilerde 2 aylikken cok yiyordum, son 1 aydir istahim yok eskisi kadar, ama srni cok iyi anliyorum, hic doymuyordum bende:))) ama gececek merak etme
Oncelikli olarak moral cok onemli sutum kesilecek diye düşünme...sonrasinda ise yürüyüş yapmak bol su icmek ve sut pompasi ile sagmak sutu gercekten artiriyor... yani bende ise yaramisti:)selam kızlar..çoktandır girmiyorum,en erken ben doğum yaptım 30+4 teyken,38 gün hastanede kaldık pek çok badireler atlattık ama anlatıp burada can sıkmak istemem. Kızlarım 2,5 aylıklar ama kiloları 3 ü yeni geçti ne yapalım artık geriden gelecekler gelişimsel olarak.En büyük sorunlarımdan birisi süt.Bebekler emmediği için pompa ile sağıyordum artık kesildi kesilecek.En başından beri hep azdı yemediğim içmediğim şey kalmadı.Süt arttırımı konusunda tavsiyeleriniz var mı? Şimdiden teşekkürler
Cok gecmis olsun canim hepinizin de iyi olmasina cok sevindim. İnsallah bundan sonra hersey gonlunce olur. Sut konusunda ben de ayni durumdayim sut yapsin diye yedigim ictigimin haddi hesabi yok en son pes ettim biraz da psikolojikmis. Uyku dinlenme bol su esas sut yapan seyler ama iki bebekle su icmek bile zor. Bnce emmeleri sutu artiriyor. Gogis emildikce sut uretiyor benimkiler oyle en azindan. Sut yok onlarda emmiyor dedigim gunler sut olmuyor keyifleri yerindeolupda emdikleri zamanlarda ise sut geliyorselam kızlar..çoktandır girmiyorum,en erken ben doğum yaptım 30+4 teyken,38 gün hastanede kaldık pek çok badireler atlattık ama anlatıp burada can sıkmak istemem. Kızlarım 2,5 aylıklar ama kiloları 3 ü yeni geçti ne yapalım artık geriden gelecekler gelişimsel olarak.En büyük sorunlarımdan birisi süt.Bebekler emmediği için pompa ile sağıyordum artık kesildi kesilecek.En başından beri hep azdı yemediğim içmediğim şey kalmadı.Süt arttırımı konusunda tavsiyeleriniz var mı? Şimdiden teşekkürler
CanimKızlar benim ikizler sürekli agliyir gaz sancisindan.kullanmadigimiz gaz ilaci kalmadi sanirim hic bi faydasi yok.mama verdiğimiz için yapacak bisey yokmuş doktorlar hep bunu diyo.ama ben kafayi yemek uzereyim hiç uyumuyolar en uzun uykulari yarim saat. sürekli ağlayarak birbirlerini uyandiriyorlar sonra ikisi birden agliyo napcagimi bilmiyorum.sizler napiyosunuz bu durumda olan varmi
merhaba benim 2 gun gecti 1000.0 degerim 2 gun sonra 3544.5 yukseldi ama yine kese gorulmedi 4 gun sonra gittim 5mm kese goruldu haftaya sali gel dedi 2 kese goruldu 6+3 de ama kalp atisi yoktu haftaya sali gel dedi 7+3 de kalp atislarini duyduk sukur rabbime rabbim gonlumuze gore nasip etsin insallah.. aminMerhaba güzel anneler bende bu ay aşılama yaptım çok sukur Rabbime tuttu 3 yumurtam vardı şuan daha beş haftaligim ama merak ediyorum beta değerlerimiz kacti acaba benimde ikiz olabilir mi diye bugün sağlık ocağındaki ebe ikiz olabilir dedi değerlerine gore
Ay inş. Canim ya umut oldun bana allah razi olsun.o zaman 20 gün daha sabredersem 3 ayimiz dolacak inş.ben maalesef emzirmedigim için mama veriyorum.o da gaz yapiyo tabiki..seninkiler ne güzel düzene girmiş maşallah darisi bize artik.allah hepimizin yardimcisi olsunCanim
3 aylari dolana kadar malesef gaz sancilari gecmiyor, sonrasi daha kolay olacak ,biraz sabir:) bende cok bunalmistim ,3. Aydan sonra duZene girmeye basliyor.hemde birden degisiyorlar, bir hafta sonra 5. Ayimizi dolduracagiz.gece 11 gibi yatip sabah 5-6 gibi kalkiolar, emzirip yatiriorum, sonran9'gibi kalkiolar, Allah yardimcin olsun, gececek az kaldi.
Benimde adetim uç gün sonra 1600 çıktı hayırlısı inş sizde Saglicakla kucağınıza alın inş bende sekiz nisan kese gormeye gidicem altı haftalık olmuş olacak çok heyecanliyimmerhaba benim 2 gun gecti 1000.0 degerim 2 gun sonra 3544.5 yukseldi ama yine kese gorulmedi 4 gun sonra gittim 5mm kese goruldu haftaya sali gel dedi 2 kese goruldu 6+3 de ama kalp atisi yoktu haftaya sali gel dedi 7+3 de kalp atislarini duyduk sukur rabbime rabbim gonlumuze gore nasip etsin insallah.. amin
insallah guzel haberler verirsin cnmBenimde adetim uç gün sonra 1600 çıktı hayırlısı inş sizde Saglicakla kucağınıza alın inş bende sekiz nisan kese gormeye gidicem altı haftalık olmuş olacak çok heyecanliyim
Ikiz anneleri cok yogun gruba bakamıyorlar artık :) biz 3 ayımızı doldurduk. Gazlarımız geçti gibi. Geceleri guzel uyuyoruz cok sükür. Güzel derken 3 saatte bir Kalkıp besliyoruz tabii. Daha var herhalde tek besleyip uzuuuun süre uyumayalarına. Ama gündüz bazen uyuyorlar guzel bazen de yarım saat yarım saat düzgün uyumuyorlar. Sizin nasıl gidiyor???Ses verın ıkız annelerı Nasıl gıdıyor
selam uzun Zamandır yazamıyorum geriye dönük okuma yapmadım ama bence tek başına bir kaç Zaman dene alıştıra alıştıra bırak :) tabi ki bakarsın herkes bakar tek başına kendine güVen hem de artık bebeklerin seninle iletişim kurmaya başlamıştır tek bir bakanın olması her zaman daha iyidir kanımca her seferinde farklı bakan farklı düzelin olmasına sebep olur ve rutin tutturmakda zorlanırsınız SevgilerimleBen de annemdeyim tek bakanlari alkisliyorum :) bizimkilee 3 4 saatte bir 2 yada 3 olcek yiyor daha bir duzenimiz yok