2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Bu hormonlar zaten hayatimizi alt üst etti dakkamız dakkamızı tutmuyo:) bende öyleyim canim ya düşünmemeye çalış iyi şeyler getir aklina..ben böyle canım sıkılınca gidiyorum bebişlerin odasina kiyafetlerini falan kokluyorum bakiyorum seviyorum onlari:) benimki de bi çeşit can sıkıntısı işte..günler geçtikçe insan daha bi stres oluyo ama inş.sonu güzel olur
İnsallah tatlim. Ben de senin gibi her lavaboya giderken her koridordan gecerken bi odaya giriyorum cikiyorum :) gun icinde kac defa cekmeceleri dolaplari bi acip bakiyorum ama elime alsam aglarim sadece bakiyorum. Ama bi suredir mutlulygin yerini korku ve telas aldi. Esime diyorum ki bugun tatbikat mi yapsak :) cantayi falan hazirladim ama sanki hep biseyler eksik gibi

Eveet ama ben yinede gün vereceğni düşünmüyorm haftaya gel der muhtemelen. Ama gün verirse süper olur tabi:) canım psikolojimz korkudan bozuluyo sanırım :)
Bugun gebelikle ilgili bi kitabim vardi dogumu okudum. En onemli dogum belirtisi rahim agzi inceligi ve acikligin boyunun artmasiymis. Eger incelme ve acilma basladiysa hemen gun verir gibime geldi. Ama tık yoksa sonraki kontrol tarihi deyip ona da iki hafta sonra derse nasil dayanirim bilmiyorum

sebebini bilmiyorum ama ben de o hallerdeyim.. geçen haftasonu saçma birseyden başladım aglamaya sonra kendimi durduramadım gereksiz yere eşime laf söylüyorum agla agla 4 saat geçmiş dikkatimi dagıtmaya çalışıp tv açıyorum yok kuran okuyorum yok ayy bi türlü geçmedi o halim artık karnım kaskatı oldu sertleşti cocuklara bişey olmasın diye sabaha kadar ağlamayayım diye sıktım kendimi.. şükür sabah uyandığımda o moddan çıkmıştımm
Ayni canim ya ben ozellikle geceleri oyleyim. Aklima bisey geliyor agla agla karnim sertlesiyor. Sabah kalkiyim herkese bi mektup yaziyim dogumda bana bisey olursa ona gore davransinlar diyorum yani seytan tepeme dikiliyor sabah olana kadar benim ruhumu karartiyor :KK43: soylemek istemezdim size ama insallah hormonlardandir :KK43:(

Kızlarrr bugün besiklerimizi aldık:) Anne ve babacığımin hediyesi...Park yatak düşünüyordum ama mobilya beşik görünce yapıştım.1,5 hafta sonra getirecekler ama nevresim takimi vb. duruyor.Belki bir de şifonyer alırim.İnsanin ne varsa kendi anne babasından fayda var,eşimin ailesinden tık yok:)Kayinvalidecigim eşimi sıkıştırmış illaa battaniyeleri ben alacağım diye.. Onu da teyzem alacağı için gerek yok dedim. birkadin birkadin Ne demek canım , valla hatırlatman bildiklerini paylaşman inan bana daha faydalı oldu.Tekrar teşekkür ederim:)
Bak iste gene agliycam :) anne baba dedin ben kotu oldum :) kina gecesi modundayim kizlar hatta daha ilerisi :) orda aglasamda evlenecem diye dusunurken simdi kocayi salla gitsin anamin babamin yanina gidebilsem keske ama ikide bebe gelecek onlari napcam diyorum :)

Herşey yolunda olduğu surece almam sabredeceksın dedi... Kesın bırsey yok o yüzden. Oğlumu 35. Haftada dogurmustum ama bunlarda ses yok:)))
Madallah canim bu gune gelmissin ya. Benden koskoca bes gun ilerdesin :)) en son ne zaman doktora gittin, kilolari nasildi, hangi sehirdesin

Bugun gebelikle ilgili bi kitabim vardi dogumu okudum. En onemli dogum belirtisi rahim agzi inceligi ve acikligin boyunun artmasiymis. Eger incelme ve acilma basladiysa hemen gun verir gibime geldi. Ama tık yoksa sonraki kontrol tarihi deyip ona da iki hafta sonra derse nasil dayanirim bilmiyorum
Doğru diyorsun canım ben sanmıyorum ki rahim ağzı boyumuz kısalmış olsun:) 2 hafta sonra olmaz yaa ben de dayanamam 1 hafta desin bari. Senin en son kaçtı rahim boyu canım??

Doğru diyorsun canım ben sanmıyorum ki rahim ağzı boyumuz kısalmış olsun:) 2 hafta sonra olmaz yaa ben de dayanamam 1 hafta desin bari. Senin en son kaçtı rahim boyu canım??
Bana soylemiyor ben de sormuyorum..11. Hafta kanamam olmustu o zaman ciddi ciddi asagidan iseyler takip olcuyordu o zaman bile normaldi, simdi ustten olcuyor iyi diyor sadece

Simdi de yeni bir agri turedi aksam oldu mu bicak saplanir gibi bir agri sagdan soldan ortadan giriyor. Gel de uyu uyuyabilirsen

Simdi de yeni bir agri turedi aksam oldu mu bicak saplanir gibi bir agri sagdan soldan ortadan giriyor. Gel de uyu uyuyabilirsen
Şimdi nasılsın canım? Artık o ağrılar normalmiş. Benim 32. hafta ağrım olmadığı halde doktorum, bu haftadan sonra ağrıların olacak bilgin olsun demişti. Nerrede ve nasıl dedim göbeğinde kasığında ağrılar olur normaldir dedi peşin peşin söyledi:)

Madallah canim bu gune gelmissin ya. Benden koskoca bes gun ilerdesin :)) en son ne zaman doktora gittin, kilolari nasildi, hangi sehirdesin
Su an evet gozumuzde koskoca beş gün:))) Ankaradayım ben. En son Çarşamba gıtmıstım kontrole ıkı kıloyu gecmıstı ıkısı de. Iyıler çok şükür. Yalnız tek gebelık yasamış bırı olarak ıkız hamılelık gerçekten çok farklı. Allah ucuz hamılelere sabır versın ne dıyelım..:)))

Şimdi nasılsın canım? Artık o ağrılar normalmiş. Benim 32. hafta ağrım olmadığı halde doktorum, bu haftadan sonra ağrıların olacak bilgin olsun demişti. Nerrede ve nasıl dedim göbeğinde kasığında ağrılar olur normaldir dedi peşin peşin söyledi:)
Aynen oyle uc gundur var bu agrida. Aksamlari oluyor. En son dun afederiniz agriyla birlikte kolunu bacsgini fslan cikaracak zannettim oyle bi batma. Normal normal diye diye bugune geldik elhamdulillah. Sonunu da hayirlisiyla gorseydik

Su an evet gozumuzde koskoca beş gün:))) Ankaradayım ben. En son Çarşamba gıtmıstım kontrole ıkı kıloyu gecmıstı ıkısı de. Iyıler çok şükür. Yalnız tek gebelık yasamış bırı olarak ıkız hamılelık gerçekten çok farklı. Allah ucuz hamılelere sabır versın ne dıyelım..:)))
Masallah 2 kiloyu gorecekmiyiz diyordum hep :) Ben de ankaradayim canim. İlk hamileligim benim ama cok zorlandim tecrubesizlikte olunca. Herseyi soruyorum insanlara boyle bisey oldu normal mi diye. Genelde tek bebekk olanlar da bizde olmadi ama diye basliyorlar. Artik yolun sonuna geldik hayirlisiyla dogsunlar artik istiyorum. Ben de ucuzlerle kendimi teselli ediyorum hep olabilirdi o zaman ne yapacaktin diyorum :)

Eğer daha önce böyle bir sorun yoksa Ben rahim ağzı boyunun kısaldığını düşünmüyorum. Gecen hafta cmtsi vajinal kontrol etti doktorum bayaa uzun rahmin 40. Haftaya kadar gidersin Valla dedi. Ama tabiki riskim dolayısıyla yarın kontrolüm var gün verecek bize 11-16 Ocak arasında birgün bakalım. Insallah onlar bir sürpriz yapmadan dayanabiliriz

Eğer daha önce böyle bir sorun yoksa Ben rahim ağzı boyunun kısaldığını düşünmüyorum. Gecen hafta cmtsi vajinal kontrol etti doktorum bayaa uzun rahmin 40. Haftaya kadar gidersin Valla dedi. Ama tabiki riskim dolayısıyla yarın kontrolüm var gün verecek bize 11-16 Ocak arasında birgün bakalım. Insallah onlar bir sürpriz yapmadan dayanabiliriz
Riskin ne canım?? 36 nın içindeyken alıcak yani bebişleri. İyi bir vakit aslında ben de aynı tarihlerde giderm diye tahmn ediyorm. Aramzda 4 gün var çnkü. Ağrım sızım yok uyku problemi de yok ama çok kaşınıyorm

Riskin ne canım?? 36 nın içindeyken alıcak yani bebişleri. İyi bir vakit aslında ben de aynı tarihlerde giderm diye tahmn ediyorm. Aramzda 4 gün var çnkü. Ağrım sızım yok uyku problemi de yok ama çok kaşınıyorm
Plasenta previa totalis var. Alttaki bebeğimin plasentası rahim ağzını kapatıyor tamamen. Bugüne kadar cok sükür geldik. Son 3 aydır sırf yatıyorum. Evet 35+ da alıcak. Insallah sorun çıkmaz. Oh ne güzel ağrın sızının olmaması ben gün de 3-4 kez kasılıyorum. Karnım sag tarafta toplanıyor dağ gibi oluyor. Gece de cok tuvalete Çıktığım icin uykum bölünüyor saat bası tabii ama buna da cok sükür yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Kaşıntın niye var canım?? Bir sebebi var mı doktora gittin mi? Yoksa karnın çatladıgı icin mi kaşınıyor

Plasenta previa totalis var. Alttaki bebeğimin plasentası rahim ağzını kapatıyor tamamen. Bugüne kadar cok sükür geldik. Son 3 aydır sırf yatıyorum. Evet 35+ da alıcak. Insallah sorun çıkmaz. Oh ne güzel ağrın sızının olmaması ben gün de 3-4 kez kasılıyorum. Karnım sag tarafta toplanıyor dağ gibi oluyor. Gece de cok tuvalete Çıktığım icin uykum bölünüyor saat bası tabii ama buna da cok sükür yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Kaşıntın niye var canım?? Bir sebebi var mı doktora gittin mi? Yoksa karnın çatladıgı icin mi kaşınıyor
MaşallH cnm plesanta previa tehlikeli ve bu haftalara gelmişsin artık korkmana gerek kalmamış. Hayırlısıyla sağ salim gelsin bebişlerimiz inşallah. Bendeki kaşınma 1 aydır başladı çatlakla ilgili değil karaciğer enzimleriyle alakalımyş ast ve alt değerlerim yükseliyo ve bu da ciddi bir rahatsızlkmış. Karaciğer işlevini görmemeye başlıyor.Ben de senin gibi şükrediyorum artık şimdiden sonra alınsalar bile büyük bir sıkıntı olmaz inşallah.

X