Merhaba guzel anneler.
Ades___ canim cok haklisin ama bizimki ac tavuk ruyasinda kendini bugday ambarinda gorur hesabi. Kimsenin niyetinin nispet vs olmadigina eminim benim yok en azindan. İlk gunden beri bendeki kaybetme korkusunu cogu hamile yasamamistir. Hele ki senin dedigin gibi hamileliginden sikayet eden insanlara bile tahammulu olmayan biriyim. Bir de dedigin gibi burda bir avucuz ve bizi bizden baska kimse anlamaz.
Asmin0002 ve
mutlu umutlu ilk mujdelerimiz ve her gun dua ediyorum onlar icin. Bir haber alinca esime anlatiyorum. Benden yana kirildiysan hakkini helal et lutfen.
Bugun kontrolum vardi bebekler gayet iyilermis tansiyonum dusunce dr sipsak muayene etti. Sulari fazlaymis kucuk bi de sancim cikti. Dr surekli takip edicez artik 1 haftami olur 10 gun mu olur 2 haftami olur takip edicez dedi.
Hastaneye gidince sgk ile anlasmasinin iptal edildigini ogrendim. Yenidogan hizmetlerinin bu yuzden inanilmaz rakamlara cikacagini ogrendim. Eve geldim bi kac hastane aradim bu saatten sonra takipli olmayan hasta kabul etmiyoruz dediler. Doktorumu aradim sonra merak etme ayarlariz dedi. Esimin cani cok sıkındı ben hastaneden sandim meger cuma gunu isten cikarilmis uzulmeyim diye soylememis. Sebep olanlari Allaha havale ediyirum. Eve geldim annem aradi. Babami hastaneye yatirmislar bir hafta sonra gelsem olmaz mi diyor. 2016 boyle basladi iste...