- 2 Mart 2015
- 1.049
- 612
- 37
Çok sağol canım ama sen de bi git doktora ast ve alt değerlerine bakılır ona göre ilaç veriyomuş tedavisi basit yani. Ama bu alt ve ast yüksekliğiyle birlikte idrarda protein varsa ve tansiyon yüksekse tehlikeli oluyormş. Bu haftalarda ihmal etmeyelm basit bi kan ve idrar testi sonuçta. Acildeki kadın doğum doktoru dedi ki zaten 34 hafta olmuş takipe bile çok gerek yok doktorun 36. Haftada alır dedi bebekleri. Tansiyon vs takipte ol önemli olan o dedi. Yani karaciğer enz yğlsekliği tek başına bi anlam ifade etmiyormuş. Bebek hareketleri de önmli dedi. Sen bugün de bi dinle bebekleri ufak da olsa günde 10 kez hareket etmeleri yeterli demişti doktorum. Evham yapmayalm bi gün duruyolar sanki sürekli uyuyolar gibi, ertesi gün hareketleniolar endişe etme ama imkanın varsa yakında gidebileceğin acil fln için rahatlar :)B Babygirl23 canım geçmiş olsun iyiki de gitmişsin bak aklında kalacağına için rahat eder.bende acayip tatlı tatlı kaşiniyorum ya acaba kullandığım haplar mi ediyo ki ben decavit,devit3 ve ferrum fort kullanıyorum ağır mi geliyo ki karaciğere bakalım cuma kontrolüm var o zaman sorarım artık.bi de ben bebişlerimin hareketlerini çok hissedemiyorum dünden beri anormal bişey yoktur demi?yanı çok az kipirdadiklarini hissediyorum öyle önceki gibi coşmalari yok