2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Hedef 36 canım :) ama tabi ne zaman gelmek isterlerse. Kendini şartlama erken olucak diye, belkide duracaklar akıllı akıllı:) inşallah tabi. Ama benim de sabrım kalmadı artk biranönce görmek koklamak istiyor insan. İnşallah sağlıkla bize de nasip olur ikisini de kucağımza almak. Ben de 15kg aldım 80 kg olmuşum doktor çok dedi ama bence ikizde 20 kg a kadar normal. Millet tek bebekte 25-30kg alabiliyor. Hele bi doğuralım da, şimdiki gibi bütün gün yatmıcaz elbet. Her türlü veririz kiloları rahat ol canım

Ah kizlar bende çok heyecanlıyım sirada kim var acaba :) defne ve ezgi koyduk biz isimlerini kızlarımızın babası kimliklerini çıkartmış ben hastanedeyken çok duygulandım gerçi şuan hep duyguluyum. Doğumdan sonra annelik duygusu çok yoğın oluyor eşim içinde öyle hep buğulu gözlerimiz. Bebekleri görmeye gittiğimizde başka ailelerle karşılaşıyoruz herkes çocuklaşıyor çok güzel görüntüler. 5 dakka duruyoruz resim çekmemize izin veriyorlar eşim resimlerini çekiyor çıkıncada hemen kapının önünde bir saat resimlerini inceliyoruz :) dün kizlarim baya iyiydi ilk kilolarini almış benim sütümde baya cogaldi gögsüm kanadı dün yara oldu çok üzülmüştüm sütümü dökmek zorunda kaldık gece madecassol ve beoantholu karıştırıp sürdüm göğüs kalkanı aldık onu taktım şimdi kanamiyor. Kontrol amaçlı da olsa bebeklerimiz kuvöze girecek sanırım hanımlar istersen süt sagmakla ilgili seyleri hazirlayin şimdiden. Birde doğumdan sonra ilk su sonrada corba icin dediler bidaha sabaha kadarda icecek olarak su icin meyvesuyu hersey cok gaz yapiyor ben yataktan kalkamadım sonra tanıdık doktorumz bagirsaklarini niye yordun tek su icmeliydin dedi tabi banada hemsireler ic demisti neyse siz dikkat edin birde naneli şeker bulundurun öksürme ihtiyacı duyduğunuz da iyi geliyor. Buarada ben korse kullanıyorun başka türlü yürümek çok zor. Birde 82 kiloydum dogumdan önce en son tartildigimda ama 85 olmuşumdur dogumdan birgun sonra 75 kiloydum 10 kilom gitmiş süt sağarken bir litre su içiyorum zaten hep sulu seyler tüketiyorum kabiz olucam korkusuyla yani galiba hizli vericez kilolari hanımlar

Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun dıyorum ben de.... Tez Zaman'da evınıze götürürsünüz ınsallah. Ben de artık ağrılar mıde yanması uykusuzluk derken sabır göstermekte zorlanıyorum.
Benım yedi yasında bır oğlum var. Ilık hamılelıkte genelde emzırırken ılk baslarda kanama ya da yara olabılıyor, ben sıfayı ayva cekırdegınde bulmuştum. Çok ıse yAradı ve Bebek de ağzı değse bıle bır yan etkısı yok. Kıs mevsımı ayva mevsımı. Aklınızda bulunsun ısterım. Hepimıze hayırlı haftalar olsun.

mutlu umutlu hayırlı olsun cnm gözün aydın inş.en kısa zamanda kucağınıza alıp eve gidersiniz.sağlıklı bi şekilde inş..kızların dediği gibi bizimde az kaldı.bende 34.haftaya girdim heyecan dorukta yanı:) Rabbim yardım etsin inş.doğum yapan arkadaşlar bebişler birbirine benziyormu merak ediyorum acaba ayırt edilebilir mi?

Kızlar bi de bana doğum yapan arkadaşlarım bebeği emzirmeden önce soğanı ikiye kesip göğus uçlarına sürünce hiç yara olmuyomuş.tecrübeyle sabit dediler:) ben deniycem inş.

Benim doktor kiloya falan hic takmiyor gayet iyi gidiyorsun diyor. Oyle kucuk seylere takilsak insan nesli devam etmezdi diyor :) kadin docent bi bildigi var diye artik cok seyi de soramiyorum boyle siradan sorularla gelme bana diyecek diye :) ama kilo artisi da agirlik yapti haliyle. Bebekler dogunca buyuk kismi gider heralde degil mi tecrubeli hatunlar

Gozlerin dolmaz mi hic ben de bugulu goerle okudum seni:) isimleri de coooook guzelll Allah bagislasin onlari. Biran ince toparlasinlar insallah. Sen hala hasanedemisin canim. Yoksa evden mi gidip geliyorsun.. sana da acil sifalar diliyorum. Nasil bir korse onerirsin yanimizda hazir bulunduralim olmazsa. Kilo olayina da acayip sevindim bu arada :)) kilo vermek tabi guzel ona takilmiyorum hic ama kilo da agirlik yapiyor nefes almak bile zor oluyor o yuzden dogumla birlikte ne kadari gitse kardir diyorum :) bizi habersiz birakma canim aramizda ne de olsa en tecrubeli sensin :) her turlu tavsiyene onerine siddetle ihtiyacim var yani

Sagolasin hep birlikte insallah.
Ayva cekirdegi ve susam yagi diyorlar.susam yagina da tahinin bu uzerine cikan yag var ya onu surun diyorlar. Gidip aktardan falan tazeligini bilmediginiz yaglar almayin. Hem tahinde sut yapiyormus dogumdan sonra tahinini yeyin uste cikan yagini da gogus ucuna surecekmisiz :)

Kızlar bi de bana doğum yapan arkadaşlarım bebeği emzirmeden önce soğanı ikiye kesip göğus uçlarına sürünce hiç yara olmuyomuş.tecrübeyle sabit dediler:) ben deniycem inş.
Sogan cok riskli canim ya iyi arastirmak lazim. İltihap sokturme etkisi var soganin ama tabi faydasi varsa da bilemem bir bilene danisip kullanmak lazim

Bu arada madecassol mucize bir krem hem de bitkisel. Her evde olmasi lazim. Ben yillar once bir yanikla tanismistim cilt lekesinden tutun yara izine evdeki basit yaniklara kadar her derde deva. Cok da ucuz :) Reklam gibi oldu kusura bakmayin ama gercekten evden eksik etmemek lazim. Hatta senin bu solediginden sonra kesinlikte hastane cantasjna aticam :))

Asmin0002 Allah isimleriyle büyütsün inşallah Çok güzel isimleri bahtlarıda adları gibi güzel olsun maalesef göğüste yara ve çatlak oluyor ilk günlerde ben oğlumu ağlaya ağlaya emzirmiştim ilk zamanlar herşeyi denemiştim de kendi kendine pişe pişe geçmişti senin ne Mutlu geçmiş. Bu arada suyu biraz daha arttır tatlım ne kadar su o kadar süt
birkadin B Babygirl23 (Doğumdan hemen sonraolmak şartıyla)soğanı kuzenim denedi ikinci bebeğinde hiç yara olmadı ama ben oğlumda ıyyy soğan mı deyip denememiştim valla şimdi deneyebilirim o yara kadar acıtan birşey yok

O zaman tedbir amacli onden yapabilecegimiz birsey var mi. Hemen sagmak mi lazim. Ne bileyim hemen bisey olmadan surmemiz gereken seyler mi var. Acilarin kadini oldum zaten en azindan o aciyi kolay atlatayim

O zaman tedbir amacli onden yapabilecegimiz birsey var mi. Hemen sagmak mi lazim. Ne bileyim hemen bisey olmadan surmemiz gereken seyler mi var. Acilarin kadini oldum zaten en azindan o aciyi kolay atlatayim
Canım ben de bi soğanı biliyorum işte onun da doğumdan hemen sonra sürüldüğünü biliyorum gerçekten işe yarıyor mu yoksa şans olacağı varsa oluyor,olmıcaksa olmuyor mu bilmiyorum... Kimi annenin başına geliyo kiminin geliyo göğüs ucu yapısıyla da alakalı sanırım.Belki hiç olmaz bile umarım o kadar şanslıyızdır.Dr uma soracağım bu gidişimde ne yapayım ne yapmayayım diye.

Senin kontrolun ne zaman

Merhaba kızlar Bugün benim kont vardı doktor göğüs için lansinoh krem verdi doğuma kadar sur dedi bu arada soğanı bende okudum nette bide hakiki zeytin yağını doğum öncesi sürüyor larmis göğüs uçlarına çok iyi geliyormuş

doğum yapan annişler gözünüz aydın bebişlerinizle saglıklı bi ömür geçirirsiniz inş A.llah her zaman yardımcınız olsun..

ben hamile kalmadan önce 61 kiloydum şimdi 32.haftadayım 81 kiloyumm doğuma kadar heralde 90 olurum ama tüm kilom karnımda elim yüzüm kollarım falan hiç kilo almadı arkadaslar diyor ki karnını görmesek hamile old inanmıcaz o kadar kilo nerde...

bir de dün çok korktum sol kasıgıma anlık şiddetli bir ağrı girdi sonra hemen geçti oğlumda sol tarafta.. normalde cok hareketli olan oğlum o gün nerdeyse hiç hareket etmedi sağlık ocağı yakındı gidip kalp atışına baktık 120 çıktı normal dedi hemşire. kızımda normalde cok hareketli degildi son iki gündür masallah cok hareketlendi onunda kalp atışı 136 çıktı. niyeyse içim rahatlamadı 120 az değil mi

Perşembe günü canım kontrolüm kiloları merak ediyorum bebeklerin.artık yemek filan hak getire krem için ne diyecek merak ediyorum lansinoh aldım ama kullanmaya başlamadım henüz
Hadi bakalim dogum icin tarih verecek mi acaba :) benim de pazartesi. FairyTale61 Lansinoh aldim ama bi yerlerde dogumu tetikliyormus diye okudum diye kullanmaya korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…