2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Sütüm az az gelmeye başladı kızlar bebeklerimde iyi gibi ama 2 3 hafta kalıcaklar sanırım zor tabi bu durum şimdi bunlardan bahsetmeyeyim ama bunlara takılmayın siz bol bol su içip yatın pozitif düşün herşey olacağına varıyor hayırlısıyla güzel olucak herşey inşallah kolay değil ikiz annesiyiz bozmayalım morallerimizi

Kızlar suyum geldi 1den beri hastanedeyim hem kanamam hem sancim var
Artık doğum yapıyorum bi kaç saatw kadar alcaklar
Dualarinizi esirgemeyin bizden :KK43:9
Canım dualarımz seninle inşallah sağlıkla doğsun yaramazlar. Bizi haberdar et durumdan meraktayız. İnşallah hersey güzel olacak moralini yüksek tut canım. Grubumuzdaki 2. Doğum da gerçekleşiyor. Hadi hayırlısı inşallah hepimiz kucağımza aldığımz günleri de konuşuruz sağlık olsun yeter ki

Kızlar suyum geldi 1den beri hastanedeyim hem kanamam hem sancim var
Artık doğum yapıyorum bi kaç saatw kadar alcaklar
Dualarinizi esirgemeyin bizden :KK43:9
Caniim nasil oldun mesajini simdi gordum.bebiiskolar sabirsiz cikmaya basladi. Dogumun oldu sanirim ama sagliginiz icin dualarim sizlerle canim benim

Kızlar biz doğduk: ( çok erken ve küçük olduk ama güçlü çıktık kuvezdeler ama kendileri nefes alıyor
Dualarinizi esirgemeyin
İnsallah hersey cok guzel olacak kuzucuklar biran once toparlayacaklar. Biz zaten bu durumlara hazirlamistik kendimizi hep mutlu umutlu guclu bir anne olmalisin :) oda arkadasimin ikizleri 28 haftalik dogmuslardi simdi 2 yasindalar oyle tatli oyle guzeller ki hic korkma evham yapma annesi. Dualarim sizlerle dort bebisimiz icin de dua ediyorum anneleri mutlu umutlu mutlu umutlu Asmin0002 Asmin0002

Kızlar biz doğduk: ( çok erken ve küçük olduk ama güçlü çıktık kuvezdeler ama kendileri nefes alıyor
Dualarinizi esirgemeyin
Can'ım Allah analı babalı büyütsün en önemlisi nefesleriydi çok şükür kendileri nefes alıyorlarsa gerisi kolay annesi dualarımız sizinle Allah yardımcın olsun canım... Sağlıkla büyütmeyi nasipetsin ❤️❤️

Birkadın ve Ades :) bizim haftalarımız aynı sizinle. Benim kontrolüm haftaya pazartesi. Siz ne zaman gideceksiniz? Doktor doğum tarihini ne zaman verecek sizce bize? Şikayetleriniz arttı mı yoksa aynı stabil durumdamısınız? Elhemdulillah bende farklı bişey yok ama bebekler pek hareket etmiyorlar. Günün belli saatlerinde çok coşuyorlar hatta korkuyorum baya yamuluyo göbeğim ama genelde sessizlik hakim:) sizin durumlar nasıl??

Dualarinizi esirgemeyin
Ah canım ya gözünuzaydin çok geçmiş olsun maşallah bebeklerimize zamanlada toparliycaklar inşallah doğumdan sonra gaz sancısı çok can yakiyor rezene cayi tavsiye ederim inşallah bol sütün olur annesi iyi haberlerinj bekliyoruz

Birkadın ve Ades :) bizim haftalarımız aynı sizinle. Benim kontrolüm haftaya pazartesi. Siz ne zaman gideceksiniz? Doktor doğum tarihini ne zaman verecek sizce bize? Şikayetleriniz arttı mı yoksa aynı stabil durumdamısınız? Elhemdulillah bende farklı bişey yok ama bebekler pek hareket etmiyorlar. Günün belli saatlerinde çok coşuyorlar hatta korkuyorum baya yamuluyo göbeğim ama genelde sessizlik hakim:) sizin durumlar nasıl??
Valla canim artik ben de sizi takip ediyorum :) sira bize geldi ve heyecan dorukta. Ben de 4 ocakta gitmeyi dusunuyorum 6sinda da annem gelecek insallah o gune kadar dogurmam diye dua ediyorum ama cok korkuyorum. Evden cikmiyorum zaten. Gece uykum bitmisti simdi de agrilardan yatamiyorum bile :KK43: sanci nasil bisey bilmiyorum ama sancim yok agrilarim var. Dr sanci yasasan bilirsin siddetlidir zor dayanirsin dedi. Sancin, suyun ve kanaman olmadikca agrilara dayanacaksin normal dedi tek tesellim de bu sozler oldu ama agrim cok. Evde bile ayaklarimi suruyerek yuruyorum :KK43: hareket de dedigin gibi sıklıkları azaldi siddetleri artti. Once surekli hissediyorum simdi sanki gunde bi kac defa gibi geliyor. Yerleri cok daraldigi icin ileri haftalarda normalmis diye kafaya takmiyorum. Bende durumlar boyle :) Siz nasilsiniz bakim

Can'ım ben dün yine sancım var diye gittim adalat ı azaltmıştı Dr ım denemek için hemen başladı sertlik ve sancı tekrar iki doza çıktık onu bırakır bırakmaz çok fazla kalmayacakları belli oldu ben çok gazla bekletmeyeceğim dedi Dr um 35 de alacak o da 14ocağa denk geliyor umarım o zamana değin dayanırlar ben daha fazla yatmaya başladım ama Allah bilir en hayırlı Zaman'ı önemli olan sağlıkla kucaklarımıza almak haftaya perşembe gideceğim ben Dr a tekra kilolarına o Zaman bakacak hayırlısı hepimiz için ❤️❤️

Can'ım ben dün yine sancım var diye gittim adalat ı azaltmıştı Dr ım denemek için hemen başladı sertlik ve sancı tekrar iki doza çıktık onu bırakır bırakmaz çok fazla kalmayacakları belli oldu ben çok gazla bekletmeyeceğim dedi Dr um 35 de alacak o da 14ocağa denk geliyor umarım o zamana değin dayanırlar ben daha fazla yatmaya başladım ama Allah bilir en hayırlı Zaman'ı önemli olan sağlıkla kucaklarımıza almak haftaya perşembe gideceğim ben Dr a tekra kilolarına o Zaman bakacak hayırlısı hepimiz için ❤️❤️
Dr genelde 36 haftada dogar ikizler demisti ilk kontrolde :) o gunden beri 14 ocaga takmistim bende kafayi :)) hep birlikte 14 ocakta dogururmusuz bi de:-)

Dr genelde 36 haftada dogar ikizler demisti ilk kontrolde :) o gunden beri 14 ocaga takmistim bende kafayi :)) hep birlikte 14 ocakta dogururmusuz bi de:-)
Bizim doktor da 14 ocak yada 16 ocak demişti :) kesin içimizden 2 si aynı gün olcak gibi hissediyorum. İnşallah o zamanları görürz. Benim de aynı durumlar, bebekleri hissetme sıklığı azaldı ama şiddeti arttı. Onlar iyi olsun da ağrılara katlanırız. Ades canım sen o ilaca devam et 1 gün bile önemli bence sorun yoksa eğer dayanabiliyosan 35 hafta erken bile. Niye ozaman alalım dedi ki doktor. Belki 36 ya da gidicen, ki çok farkediyor biliyosun. Hakkımzda hayırlısıyla en güzeli olsun inşallah. Doğan arkadaşların bebişleri dışarıda, bizimkiler içeride en güzel en sağlıklı sekilde büyüsün inşallah

Bizim doktor da 14 ocak yada 16 ocak demişti :) kesin içimizden 2 si aynı gün olcak gibi hissediyorum. İnşallah o zamanları görürz. Benim de aynı durumlar, bebekleri hissetme sıklığı azaldı ama şiddeti arttı. Onlar iyi olsun da ağrılara katlanırız. Ades canım sen o ilaca devam et 1 gün bile önemli bence sorun yoksa eğer dayanabiliyosan 35 hafta erken bile. Niye ozaman alalım dedi ki doktor. Belki 36 ya da gidicen, ki çok farkediyor biliyosun. Hakkımzda hayırlısıyla en güzeli olsun inşallah. Doğan arkadaşların bebişleri dışarıda, bizimkiler içeride en güzel en sağlıklı sekilde büyüsün inşallah
Amiiin :)
Artik her gun rapor verelim bence hamislik bitiyor kizlar bizim de :) Annem 6 ocakta gelecek insallah k gunden once surpriz yapmaz minnoslar.
Bu arada ne zamandir korkumdan tartilmiyordum bi tartildim 88 olmusum. 16 kilo mu ne almisim. Allahtan ilk baslarda bisey yiyemiyordum istahim bir acildi pir acildi :) sizin durumlar nasil, tecrubeli hatunlar dogumdan sonra ne kadari gidiyor kilonun ?
Asmin0002 Asmin0002 mutlu umutlu mutlu umutlu guzel anneler siz nasilsiniz bebisler nasilllar insallah hersey yolundadir sevgilerimi dualarimi gonderiyorum onlara. İsim koydunuz mu tatlislarAa

X