- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
Benim bat 4 mayıs 10.günde pozitif oldu ve yumurtam çatladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminHerkese merhaba
Bende 2015 ocak annesiyim.
6.yılda tüp bebek tedavisine gidecekken hamile olduğumu öğrendim.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Hayırlısıyla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız inş...
daha erken bence değil miHamiş olan yok mu ocak 2016 anneleri Ayy ben daha beklemedeyim
yaaa hadi hayırlısı az kaldı o zmn yazarlar bu ay sonuna doğruHımm sat 26 Mart olanlar ocak 1 de doğum gerçekleşiyor hesaplayicilara göre bu ayin sonuna doğru daha çok netlesir herhalde
Kırmızıları gördün mü Gormediysen hala umut vardirbenim sat 26 mart
ama malesef hamile değilim
çok ümitlenmiştim oysa ki
Canım sat mart 26 ise bugün 23. Gün erken değil mi daha ümidini kaybetmegörmedim ama test yaptım negatif.hayırlısı olsun.bir daha ki ay yine çalışmalara devam
görmedim ama test yaptım negatif.hayırlısı olsun.bir daha ki ay yine çalışmalara devam
yok idrar testi yaptım tek çizgi çıktı
gerçi çocuğum var ama yaşım daha çok geçmeden bi tane daha olsun çok isterim
doğum kontrol hapı kullanıyordum geçen ay bıraktım
belki bir kaç ay o etkileyebilir
hepimiz için hayırlısı olsun
bu arada bat 19 nisandı o yüzden olsa çıkardı heralde[/QUOTE
bence bat'dan iki gün önceden de çift çizgi belirmeyebilir. ama dediğiniz gibi hayırlısı olsun :)
Bende oyle canim her ay yaziyorum bakalim kismet ben son adet tarihim 1 nisan hayirlisi
Benmde sat 1 nisan ins hayrli haberlerimizide verriz ayni zamandaAynen bencede benim 1 nisan adetim bekliyorum ama mayis gibi belli olur ....ocak anne adaylari
beklemeye devam aynen..Hamiş olan yok mu ocak 2016 anneleri Ayy ben daha beklemedeyim