- 22 Ağustos 2014
- 881
- 428
- 103
- Konu Sahibi agresifportakal
Silik bir çizgi görüyorum. Sanırım hamilesin. Adetin geçikti mi?Kızlar bir bakar mısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik bir çizgi görüyorum. Sanırım hamilesin. Adetin geçikti mi?Kızlar bir bakar mısınız
Merhaba kızlar bende nisan annesi olmayı umuyorum bakalım hayırlısı sat 9 temmuz
Buda önemli bir belirti inşallah Meleğin seninledirKızlar bugün regl günüm ama hala olmadım, hiç bir belirtim de yok. Sadece göğüs uçlarım sızlıyor.
Adet günüm yarın canım.28 günde bir oluyorum.geçen ay 26 haziranda oldum bu ay da 23 temmuzda olmam gerekiyorduSilik bir çizgi görüyorum. Sanırım hamilesin. Adetin geçikti mi?
hayırlı olsun silikte olsa çizgi var.adet günün geçmemiş galibaKızlar bir bakar mısınız
Var var hairli olsunKızlar bir bakar mısınız
Teşekkür ederim adet günüm yarın.hayırlı olsun silikte olsa çizgi var.adet günün geçmemiş galiba
Inşallah vardır çok teşekkürlerVar var hairli olsun
Kızlar hayırlı olsun diyelim mi artık size :) kan tahlillerini yapıverin hemencecik, bende sizler kadar heyecanlıyım, gelsin artık meleklerimız :)slm kızlar ben sanırım hamileym. test yaptım ikinci çizgi belirgindi ama adetime 2 gün var.geçmeyince tam emin olamıcam ama büyük ihtimalle olursa nisan annesi olucam. bu da testim?
Kızlar bir bakar mısınız
Düşük nedenin neydi canım? Doktor bişey dedi mi? Bende 7 ay önce kürtaj oldum. Allahım birdaha o günleri göstermesin inşallah.Kızlar ben bu ay korunmayi dusunmuyordum . 3 ay önce kurtaj oldum. Dr artık korunma dedi. Bu ay yumurta takibi m olacaktı. Ancak hastaladim. Kendime dikkat edeyim derken Boğazı m iltihaplandi. Antibiyotik kullanıyorum şimdi gecmiyorda. Çok moralim bozuldu![]()
Amin canım amin. Kan pıhtılaşmasi çıktı canım ne yazikki . Iki gende de homozigotluk varDüşük nedenin neydi canım? Doktor bişey dedi mi? Bende 7 ay önce kürtaj oldum. Allahım birdaha o günleri göstermesin inşallah.
Inşallah canım bekliyorum haberlerinizi :)benim tarihim de aynı sizinle inşallah bende bu sayfada nisan anne adayı olarak yazabilirim.
Bende dört ay önce kürtaj oldum. Iki aylık bebeğimin kalp atımı durmuştu. Ama şimdi hep iyi şeyleri düşünüp bebeğimize odaklanıyoruz, hersey güzel olacak, allah.in izniyle :) sanki benim sol yumurtaligımda sancılar var bugün :) yumurtlama günümdeyim sanki :)Düşük nedenin neydi canım? Doktor bişey dedi mi? Bende 7 ay önce kürtaj oldum. Allahım birdaha o günleri göstermesin inşallah.
Hemen umutsuzluğa kapılma. Yarın tekrar kan ver. Her diyene kulak asma bu doktor bile olsa. İnsan kendi kendinin doktoru oluyo zamanla zaten. :) Hayırlı olsun bebeğinMeRhaba herkese.benim regl günüm dündü 23 Temmuz.dün kan verdim.az önce sonucu aldım Beta hcg 94 çıktı.aile hekimi düşük buldu Değeri regl günümü sordu.erken test yapıldığından da düşük çıkmış olabilir 1 hafta sonra tekrar kan ver dedi.gebelik durumumdan eşimin dahi haberi yok söylesem mi bilemedim canım sıkıldı