Canım ya artık çok zor gelmeye başladı bana emzirmek bütün vitamin değerlerim düştü ayakta duracak halim kalmıyodu. Bide hiç yemek yemiyordu kızım varsa yoksa meme. Gece sürekli uyanıp meme istiyodu. Normalde insanlar uyuyunca dinlenirler ama ben sabah kalktığımda iyice yorulmuş oluyordum . Doktorla konuştum evet artık bırakabilirsin dedi çünkü bütün vitaminlerin dibe vurmuş.
Nasıl kestiğime gelince belki doğru değil benimde hiç onaylamadığım bi yöntemdi ama bantladım
( bak kızım pis olmuş yara olmuş acıyo dedim görünce çok ağladı sürekli yanıma gelip meme istedi ama yara olmuş acıyo kızım gösteriyim mi diyodum yok der gibi kafa sallayıp gidiyodu ve tek bir kez açıp bakmadı. Ama 3 gün çok ağladı sürekli gezdirdim onu oyun parkına markete çocuklu arkadaslara komşulara falan gittik. Yarın 3 hafta olucak günde 1 kere gelip meme diyo nolmuş kızım memeye diyorum pis pis diyip gülüyo. Gece uykularıda düzelmeye başladı en çok buna sevindim. Artık yemekte yiyor. Tabi hakkını yiyemem bu süreçte eşim çok destek oldu bana kriz anlarında benden uzaklaştırıp oyaladı onu yanımızda olduğu sürece. Tek sıkntımız var şuan süt içmiyo
onu keyifli hale getirip alıştırmaya çalışıyorum