Evet 10 günde 4 diş çıkardı oğlum gecemiz gündüzümüz birbirine girdi, düzene girmiş değiliz henüz...
kulağını çok tutuyordu doktora götürdük şükür kulakta birşey yok diştenmiş...
Ama ama ama diş bazen kulağa iltihap yapabiliyormuş kulak tutmaları sıkı takip edin götürün ihmal etmeyin...
çok huzursuz olursa Calpol verin dedi birde papatya çayı ama gerçek papatya çayı, bitkisel şeyler satan eczanelerde var henüz almadım alınca paylaşırım...
Aslında randevumuz Ocak ayında idi ama kulağı çok tutu vs içiniz rahat etmedi bu ay gittik ,
Önümüzdeki hafta içi kan vereceğiz , değerlerine göre Demir'i kesip kesmemeye karar verecek D vitaminine devam...
Kabızlıktan şikayeti olanlar var, hergün 1 tane armut, küçük bir kase yoğurt ve 1 çay bardağı su (Saka su tavsiye ediyor doktorumuz ) mutlaka veriyorum, etkisi olmaz ise 1 çay kaşığı organik bebeklere özel yağdan veriyorum, şükür en fazla ikinci gün yapıyor ...
Bu arada günde 5 damla biogaia kullanmaya devam ediyoruz...
8 ayı bitirdi menüsü zenginleşti,
Glutensiz beslenmeye dikkat ediyoruz...
Şükür alerjik bir durum yok ama mümkün olduğu kadar midesini zararlı şeylere alıştırmamaya dikkat ediyoruz...
Mevcutta olanlar
Yumurta sarısı
Patates
Havuç
Kabak
Bal kabağı (artık alerji yapmıyor)
Peynir - zeytin
Pirinç
Yağ (organik soğuk sıkım zeytinyağı -İlhan sarı bebeklere özel olanı alıyorum daha önce paylaşmıştım ARZU eden olursa atarım linkini )
Avakado
Yeni eklenenler
Balık (özellikle hamsi - yağda kızartma kesinlikle yapılmıyor fırında buğlama yada ızgara veya fırında kızartma)
Mercimek (yeşil-sarı-kırmızı)
Soğan
Salça (azıcık yemeklere, organik ve tuzsuz)
Ekmek (ekşi mayalı doğal ekmek veya siyez ekmeği)
Portakal
Mandalina ( bayılarak yedi bu akşam :))