İnan biliyorum ne kadar şanslı olduğumu, hep şükrediyorum Rabbim'e öyle olmaz denirken oldu ki mucizem... O benim bu hayattaki en büyük hediyem. İnan ki canım, duam hep bu yönde zaten hayırlı ve sağlıklı ise devam etsin değilse kendiliğinden kurtarsın Allah'ım diye dua ediyorum. 18 ayda 6 şar ay ara ile bu 3. gebelik ve 3 kayıp olacak demek ki olmaması bizim için daha hayırlı diye düşünmeye başladık zaten artık, çünkü ilki kimyasal oldu, ikinci dış gebelik dendi sonra dış gebelik değil içeride sadece gebelik hücresi var gelişmiyor denildi kese bile yokken gelen temizleme gibi kürtaj yapıldı. Nasipten ötesi olmuyor tabii çevremde ilk çocuk için uğraşan insanlar var onların yanında bizim durumumuzu şımarıklık gibi görüyorlar belki ama öyle değil ilk çocuk kardeşi için her akşam ağlayarak dua ediyorken
Allah bize nasip etmiyor anne ben yaramazlık yaptım diye mi diye soruyorken inan şımarıklık olmuyor. Onun aklının ereceği şekilde anlattım tedavi olduğumu biraz rahatladı öyle olunca, beni ne zaman dua ederken görse Allah'tan bana kardeş ister misin lütfen dua eder misin sende diyor. Tüm bunlara insan gerçekten dayanamıyor, inan ki şımarıklık kendini tatmin değil oğlumun üzüntüsü en doğal hakkı olan kardeşi verememenin kederi bu... Rabbim hayırlısını versin, inşallah sağlıkla devam eder canım gebeliğin...