- 13 Ağustos 2015
- 57
- 48
- 37
- Konu Sahibi agresifportakal
- #3.081
Artık nisan annesi değilim bebeğimi kaybettim
Allah sabır versin arkadaşım.İnşallah haziran annesi olursun,umudunu kaybetme ve bol bol dua et.
Bugun 5+4 üm ama dr a göre 5+0 ım...bulantım yok...herşeyi yiyorum..kilo almadım hala 52.4 kg...sadece üzerimde çok yorgunluk var,ama ona rağmen uyku problemim var,eskiye nazaran az uyuyorum,erkenden kalkıyorum...
bir de benim dr um her hafta çağırıyor,perşembe gittim,pazartesi gittim,haftaya pazartesi kalp atışı için gideceğim,bazı arkadaşlara kalp atışı için 2-3 hafta sonra gel demişler..nasıl duracaksınız :) ben merak tan ölüyorum.
benim doktorumda 3 hafta sonraya randevu verdi bekleyemeyeceğim için bu cumartesi yine gideceğim :)
İyi geceler kızlar , bende allah kısmet ederse nisan annesi olucam 6.haftam hiçbişeyim yok deyip nazar ettim kendime sabahtan beri midem ağzımda,inanılmaz bi his henüz kusmadım ama azıma attıgım herseyden midem bulanıyo sizlerdede benim gibi erken başlayan varmı kusmaları ne gibi çözümler buldunuz bana yardım edin
Benim de bugün başladı su bile içmek istemiyorum.Çubuk krakerin iyi geldiğini duymuştum.
Merhaba arkadaslar bende nisan annesiyim insallh Rabbim nasip ederse ogreneli iki gun oldu bebegimi biraz erken ogrendim daha uc bucuk haftalik doktor kucuk oldugu icin goremiyrm on gun sonra gel dedi bi on gun gecsin gorucem insallh
Hayırlı olsun.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Günaydın arkadaşlar. Uykusuz bir geceydi bizim için. Oğlum hasta teyzeleri. Şu yaz günü çok kötü usutmus ateş düşmüyor.
Çocukların hastalanmasi o kadar kötü ki Allahim o hasta olmasın ben olayim diyorum.
Dünden beri ilaç kavgamiz var ilac icmiyor bi de. Hamileliğin tadini çıkarın dogunca arada böyle zor günler de oluyor işte. Ben hamileliği unutmuş durumdayım. Ilk gebelik ne kadar rahatmis meğer. İstediğim zaman ayaklarimi uzatip yatardim. Dün tüm gün nerdeyse ayaktaydim. Haliya kustu bi de hali yikadik eşimle :)
Bizde durumlar böyle. Dua istiyorum hastanelik olmadan iylessin kuzum inşallah
Rabbim acil şifa verin oğluna inşallah.
bitti herşey
Rabbim sabır versin.İnşallah en kısa zamanda tekrar olur canım.
Benimde 9buçukta randevum var. Çok heyecanlıyım inşallah bebeğim iyidir.
Nasıl geçti randevu :)
Kızlar merhaba
Son regl tarihim 1 Temmuz bugün itibariyle 7+0 hamileyim baştan herşey yolundaydı geçen hafta 5+5 te Vaginal ultrasonda kese 10’25 olarak izlendi 5+0 olarak hesaplandı regl tarihine göre 5 gün geriden geliyordu. 8 gün sonra bugün yapılan Vaginal ultrasonda kese 16 mm ve yolk kese oluşmuş ancak embriyo ve kalp atışı görülmedi , Dr 2-3 sonra bakılıp kürtaj ile sonlandıralım dedi internette 10. Hafta da bile kalp atışının Çıktığı yazılı olduğu tecrübeler var. Kese 6 haftanın Başında gibi bu nedenle alınsın denildi bunun gelişme ve yaşama ihtimali yok mu ? Biraz daha beklenmesi sonucu değiştirir mi ? Dün bakılan Bhcg 20.900 çıktı progestan 40 çıktı kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum ama bir ağrım ya da kanamam bebeği çok geç Görenler var mı sizi uzun zamandır takip ediyorum kalp atışını duyunca yazacaktım ama kısmet olmadı böyle yazmak nasipmiş
Arkadaşım bence başka bir doktora gitmelisin.Sonradan kalp atışı duyulan çok bebek var.Bol bol dua et,inşallah pıt pıtları duyarsın :)
Kizlar ruyamda down sendromlu bi bebek gordum etkisinden bir turlu cikamadim kac gundur gozumun onune getirip duruyorum psikolojim bozuldu iyice esimede soyleyemedim adam gorevde beni mi dusuncek operasyonumu
Etkisinden kurtulmaya çalışmalısın,strese girersin boş yere.Başımıza gelirse de o da bir sınav olur,hepimiz için rabbim en hayırlısı ve sağlıklısını versin.
bayramda yolculuğa çıkacak olan var mı?
Ben çıkacağım.7 saatlik bir yolculuk acemilikten bebeğime bir şey olur mu olmaz mı bilmiyorum.Doktoruma soracağım.