- 20 Temmuz 2015
- 133
- 53
- 48
- 43
- Konu Sahibi agresifportakal
-
canim moralini bozma asla benimde ilk gebelik denemelerim husranla sonuclandi daha sonra bu siteden hayit tohumunu duydum ve denedim sonuc basariliydi simdi bir yasinda kizim var ikinciyi istiyorum kismetse
Benimde aynen öyle adetten 2 gün önce öğrendim ama bütün belirtiler tamamen aynı adetle 5 aydır hüsrandı bu ay da hüsran dedim eşimle doktora gitmeyi planlıyorduk tekrar ama bebişim süpriz yaptı . Göğüslerim çok şiş yalnız baya büyüdüler hala adet olcakmışım gibi ağrım var gecikmenin 3. günü korkuyorum tuvalete gittiğimde kan göreceğim diye pazartesini bekliyorum keseyi görmek için inşallah Allah'ım görmeyi nasip eder hepimize .inşallah bu ay olur. bende bat.a 3 gün kala erkenden adet olcam herhalde merak ettirmiycek bile dedim, o kadar adet olacakmış gibi sancı fln yaşadım ve tüm belirtilerim sadece adetten önce görülenler ama testim pozitif. ümidini kaybetme. söylemesi kolay, yapması zor ama strese girme ve sabret sadece :)
Var sanki canım kan testi yaptır istersen kesinleşsin hayırlısı olsun :)Arkadaslar dayanamadim ve erken gebelik testiyaptim. Sonuc negatif. Ama bir iki dakika sonra ikinciyi gorur gibi oldum. Psikolojik mi diye esime de gosterdim.o da varsanki diyor.Birde siz baksaniz.
Benimde aynen öyle adetten 2 gün önce öğrendim ama bütün belirtiler tamamen aynı adetle 5 aydır hüsrandı bu ay da hüsran dedim eşimle doktora gitmeyi planlıyorduk tekrar ama bebişim süpriz yaptı . Göğüslerim çok şiş yalnız baya büyüdüler hala adet olcakmışım gibi ağrım var gecikmenin 3. günü korkuyorum tuvalete gittiğimde kan göreceğim diye pazartesini bekliyorum keseyi görmek için inşallah Allah'ım görmeyi nasip eder hepimize .
Canım sıkıntı olur mu ki ?yarin olmazsa bir doktora gideyim.su an zaten evimde değilim eşimin memleketindeyim doktorum bile yokCikan deger dollenme ile alakaliymis benimde dusuk cikti cunku 245 ama oglumda 2000li degerdi
Aynisini yasadim bende adetten 2 gun once dr yerlesme kanamasi dedi inşallah hamilesindir sende bende yola ciktim 11 saatlik ogrendikten sonra tatil yerindeyim kucuk yer gittigim dr niye çıktın yola diye soylendi istersen bi dr.una danis
Bence bekle derimBen acaba ne zaman idrar testi yapsam kızlar net sonuç alırım, bat 2 agustos.. Test yapmaya korkar oldum valla artık
Yeni yeni kahverengi lekelenme geldi bugun gene bakti keseyi gordu stres yapma dedi ama ilac vermedi vermiyorum ben dedi ilginc geldi ahh ahhh tatilde olmanin dezavantajini yasiyorum sen dr.a git bende senin gibi her wc.de kan gelcek diye korkuyorum yasayinca bu olayi daha onceCanım sıkıntı olur mu ki ?yarin olmazsa bir doktora gideyim.su an zaten evimde değilim eşimin memleketindeyim doktorum bile yok
Gittim canım protestan iğne ve fitil verdi .yola çıkacağım için önlemini alalım dedi.aynen bende her wc de korkuyla bekliyorumBence bekle derim
Yeni yeni kahverengi lekelenme geldi bugun gene bakti keseyi gordu stres yapma dedi ama ilac vermedi vermiyorum ben dedi ilginc geldi ahh ahhh tatilde olmanin dezavantajini yasiyorum sen dr.a git bende senin gibi her wc.de kan gelcek diye korkuyorum yasayinca bu olayi daha once
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla gelmesini nasip etsinEki Görüntüle 1594079 Kizlarrrr yarini bekleyemedim gittik esimle nobetci eczaneden test aldik hafifte olsa ikinci cizgim var cok sukur 2 gebeligimdede bu renkteydi oyuzden hic suphem yok yani. Cok mutluyum cok kac aydir ugrasiyoruz. Rabbim olmayan ugrasan herkese versin ins kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim.
Buranin tadi bir baska kesinlikle kullanmayanlar var birdeKizlar face te sayfa açma imkanımız yok mu ?nisan anneleri grubu olarak
Bende yaniyorumBen de ateş var kızlar . yaniyor bacaklarim falan. Sizde durumlar nasil.
Tebrik ediyorum amin hepimiz saglikla kucaklarimiza alalim bebisleriEki Görüntüle 1594079 Kizlarrrr yarini bekleyemedim gittik esimle nobetci eczaneden test aldik hafifte olsa ikinci cizgim var cok sukur 2 gebeligimdede bu renkteydi oyuzden hic suphem yok yani. Cok mutluyum cok kac aydir ugrasiyoruz. Rabbim olmayan ugrasan herkese versin ins kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim.
İyi yapmis dr.un onlemini almak en iyisi oyo tatiller iyi yolculuklarGittim canım protestan iğne ve fitil verdi .yola çıkacağım için önlemini alalım dedi.aynen bende her wc de korkuyla bekliyorum
Benimde ayaklatım yanıyoo..Ben de ateş var kızlar . yaniyor bacaklarim falan. Sizde durumlar nasil.
vallaha var...Arkadaslar dayanamadim ve erken gebelik testiyaptim. Sonuc negatif. Ama bir iki dakika sonra ikinciyi gorur gibi oldum. Psikolojik mi diye esime de gosterdim.o da varsanki diyor.Birde siz baksaniz.
inşallah bişey olmaz..bende 2 ay önce hafif lekelenmeye baslayan ve sonu düşükle biten bi durum yaşadım...niyetim seni korkutmak strese sokmak değil yanlış anlama..ama neler yaşadıgımı anlatmak istedim sendede olursa diye...bende önce cok yogun bel ağrısı oldu sonra lekelenmem oldu.1 gün sonrada kanamam basladı..sonrası malum...bence bel ağrısı yada kasık ağrısı falan yoksa...çok sıkıntılı bişey değildir ...umarım.....yolculunu uzanarak rahat bi şekilde yaparsan bi sorun olmaz....inşallah....Allah bebeişlerimizi korusun...bende bu ay bekliyorum...bakalım inşallah yine aynı sorunları yaşamam..çok üzücü gerçekten...Allah sanada bebişinide sağlık versinBir de arkadaslar dün ve önceki gun yani adetimden iki gün önce kahverengi lekelenmeler oldu.ilk gün akşamüstü 5 gibi sonraki gün sabah 10 gibi oldu.su ana kadar pede geçecek kadar bi daha olmadı .ama peceteyle sildigimde hafif kahverengilik var.açıkçası düşük ihtimali varmı ? Tedirginim ya da yerleşme kanaması mi ? Yarin yola çıkacağız 7 saatlik zararı olur mu]
Bende aranıza katılmak istiyoruö çarşamba günğ tranaferim var.inşallah banada ikinci bir bebii nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?