- 13 Haziran 2011
- 132
- 115
-
- Konu Sahibi agresifportakal
- #2.481
Degerlerin gayet iyi artmis darisi keseye kalp atisinaNisan annecikleri benim Beta hgc değerim 3+6 iken 301 çıkmıştı bugün ise yani 4+3 iken 1955 çıktı. doktora görünmediğim için yorumlarınıza çok ihtiyacım var. değerleri benim gb olup sıkıntı yaşamayan arkadaşlar var mı?
Öyle deme canım maaşallah Allah nazardan saklasın çok dillendirme inşallah hamileliğin boyunca böyle rahat edersinBende ne bulantı namına hiiiççç birşey yok yahu tosun gibi yiyorum maşallah :) bu arada 4+6 bitiyorrr yarın 5 haftalık oluyor mercimekciğim annesinin kuzusu
Nisan annecikleri benim Beta hgc değerim 3+6 iken 301 çıkmıştı bugün ise yani 4+3 iken 1955 çıktı. doktora görünmediğim için yorumlarınıza çok ihtiyacım var. değerleri benim gb olup sıkıntı yaşamayan arkadaşlar var mı?
3+6 da 185 çıktı doktor çok iyi dedi. Yarın 4+3 olucam hcg baktırcam canım. Senin değerin iyi artmış canım sorun yok merak etmeNisan annecikleri benim Beta hgc değerim 3+6 iken 301 çıkmıştı bugün ise yani 4+3 iken 1955 çıktı. doktora görünmediğim için yorumlarınıza çok ihtiyacım var. değerleri benim gb olup sıkıntı yaşamayan arkadaşlar var mı?
Öyle deme canım maaşallah Allah nazardan saklasın çok dillendirme inşallah hamileliğin boyunca böyle rahat edersin
Ben 6+0 ım bugun dr hafta sonu öğrüntülere hazır ol dedi.Bende ne bulantı namına hiiiççç birşey yok yahu tosun gibi yiyorum maşallah :) bu arada 4+6 bitiyorrr yarın 5 haftalık oluyor mercimekciğim annesinin kuzusu
Ben hala iyi durumdayim, henüz bebisim yormuyor annesini :)Yemek yiyebilen var mi
ağzından bal damlıyor canım inşallah herşey yolundadır. çok teşekkür ederim.Degerlerin gayet iyi artmis darisi keseye kalp atisina
Maşallah değerin çok güzelmiş canım doğru söylüyorsun. çalışıyorum cumartesiye bekliyorum doktora gitmek için Cumartesi 5+1 Olacağım arkadaşlarımda bir hafta daha beklersen bi kere de hem keseyi görüp hem de kalp atışını duyabilirsiniz diyor. bi yandan sabırsızlanıyorum bir yandan kararsızımBaşkasının değeriyle kıyaslama yapma bence . Çünkü her hastanenin değerleri farklı oluyor benim 4+2 de 3880 çıktı değerim mesela . Doktora göstermen daha mantıklı olur canım .
çok sevindim doktorunun yorumuna. aramızda bir gün var ve aynı günler bastırmış olacağız. yarın değerini ve o güzel doktorunun sana vereceği güzel yorumlarını bekliyorum :) ben doktora gidemediğim için bana fikir olucak canım. Allah bebeşlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.3+6 da 185 çıktı doktor çok iyi dedi. Yarın 4+3 olucam hcg baktırcam canım. Senin değerin iyi artmış canım sorun yok merak etme
hahaha ben deBende ne bulantı namına hiiiççç birşey yok yahu tosun gibi yiyorum maşallah :) bu arada 4+6 bitiyorrr yarın 5 haftalık oluyor mercimekciğim annesinin kuzusu
Ben 6+0 ım bugun dr hafta sonu öğrüntülere hazır ol dedi.
Canım hiç bozma moralini annem bana hamileyken 3 ay adet olmuş belki onun gibi birşeydir seninki de. Geçsin 2 3 hafta inşallah kalp atışı da gelecek bebeğin de büyüyecek.Kizlar cumadan beri ne yaptigimi bilmiyorum dünya basima yikildi sanki. Cuma tam 5+0 da gunduz normal ilk randevumuzu aldik muayene oldum karindan kese gorundu hersey normal denildi mutlu mesut geldik evimize. Birkac saat sonra kanamam basladi fazla olunca acile gittim. Baska bi doktor kesenin cok kucuk olduğunu düşeceğini soyledi. Hazirlayin kurtaja aliyoruz dedi yikildim. Ama yok dedim sabah normal denildi simdi ne oldu dedim cevap vermediler. Zorla degil isteseniz bekleyin mecbur geleceksi zaten dedi bende o halde ciktim hastaneden. 3 gun boyunca agladim. Bugun ankaraya geldik bi periontolog bulduk. Muayene etti evt kese kucuk biraz dedi.kalp atisni da alamadık. Muhtemelen bu gec dollenme dedi Ama yolk kesesi gorundu bikac test yapildi. Hcg de bakildi ilk yaptigim teste gore hergun iki kati artmis. Doktor bence sorun yok buyuyecek bu bebis dedi. Kanamayi takma bebise zarari yok rutin olabilecek bisey dedi. Cok uzattım biliyorum ama cok doldum. Bilmiyorum bebisim benimlemi degilmi ama vazgecmeyin kizlar. O beni birakana kadar ben onu birakmicam. Bazi doktor musveddeleri ne derse desin. Hergun onlarca hamile gorunce bu isin bizler icin onemini unutuyorlar. Kasap gibiler. Cok Canimi yaktılar.
Hiç bilmiyorum canım.ama erkenngibi sanki.ben bugun alttan duydum.hatta heyecandan eşimi çağırın diyemedim.O daha duymadı henüz.İnşallah 15 gün sonra duyarBen 4+3 te gördüm miniği Cumartesi randevum var bu sefer babasıyla gidicez :) acaba kalp atışı duyulur mu?
iyi ki aldırmamışsın,benim dr um yolk sac yokken bile beni bekletti,boş kesenin oluşmasını bekledik,kanamam da devam etti,kan değerlerim 7 gün boyunca takip edildi,ne zaman ki artış %20 lerde kaldı,o zaman anladık ki gelişim yok...mecbur alındı...Kizlar cumadan beri ne yaptigimi bilmiyorum dünya basima yikildi sanki. Cuma tam 5+0 da gunduz normal ilk randevumuzu aldik muayene oldum karindan kese gorundu hersey normal denildi mutlu mesut geldik evimize. Birkac saat sonra kanamam basladi fazla olunca acile gittim. Baska bi doktor kesenin cok kucuk olduğunu düşeceğini soyledi. Hazirlayin kurtaja aliyoruz dedi yikildim. Ama yok dedim sabah normal denildi simdi ne oldu dedim cevap vermediler. Zorla degil isteseniz bekleyin mecbur geleceksi zaten dedi bende o halde ciktim hastaneden. 3 gun boyunca agladim. Bugun ankaraya geldik bi periontolog bulduk. Muayene etti evt kese kucuk biraz dedi.kalp atisni da alamadık. Muhtemelen bu gec dollenme dedi Ama yolk kesesi gorundu bikac test yapildi. Hcg de bakildi ilk yaptigim teste gore hergun iki kati artmis. Doktor bence sorun yok buyuyecek bu bebis dedi. Kanamayi takma bebise zarari yok rutin olabilecek bisey dedi. Cok uzattım biliyorum ama cok doldum. Bilmiyorum bebisim benimlemi degilmi ama vazgecmeyin kizlar. O beni birakana kadar ben onu birakmicam. Bazi doktor musveddeleri ne derse desin. Hergun onlarca hamile gorunce bu isin bizler icin onemini unutuyorlar. Kasap gibiler. Cok Canimi yaktılar.
Cok sukur dün kanamam durdu.iyi ki aldırmamışsın,benim dr um yolk sac yokken bile beni bekletti,boş kesenin oluşmasını bekledik,kanamam da devam etti,kan değerlerim 7 gün boyunca takip edildi,ne zaman ki artış %20 lerde kaldı,o zaman anladık ki gelişim yok...mecbur alındı...
kan değerlerin 2 kat artıyorsa sıkıntı yok,yolk sac da göründüyse büyür merak etme...inşallah kanaman da durmuştur,kendine dikkat et.
Hayırlısı ne ise o olsun diye dua et canım. Ben Nisan ayında düşük yaptım. Lese bozulmaya başlamıştı dr istersen ilaca devam edelim dedi ben istemedim.oluruna bıraktım.rapor alıp hep yattım sadece.sonra düştü tabi.bu sefer 10 günlük tura gittik.günlerce otobüs yolculuğu yaptık.bozuk yollarda sallanarak yaylalara çıktık.merdivenlerden düştüm.ama çok şükür tutunmuş bebeğim. Bu öyle bir mucize ki eğer olmayacağı varsa önüne geçemezsin. Dilerim olur duaların kabul olup kucağına alırsın ama Kendini yıpratma sakın. Senin elinde olan bir şey değil. Ve sakın isyan etme niye olmadı diye. Sadece hayırlısını dileKizlar cumadan beri ne yaptigimi bilmiyorum dünya basima yikildi sanki. Cuma tam 5+0 da gunduz normal ilk randevumuzu aldik muayene oldum karindan kese gorundu hersey normal denildi mutlu mesut geldik evimize. Birkac saat sonra kanamam basladi fazla olunca acile gittim. Baska bi doktor kesenin cok kucuk olduğunu düşeceğini soyledi. Hazirlayin kurtaja aliyoruz dedi yikildim. Ama yok dedim sabah normal denildi simdi ne oldu dedim cevap vermediler. Zorla degil isteseniz bekleyin mecbur geleceksi zaten dedi bende o halde ciktim hastaneden. 3 gun boyunca agladim. Bugun ankaraya geldik bi periontolog bulduk. Muayene etti evt kese kucuk biraz dedi.kalp atisni da alamadık. Muhtemelen bu gec dollenme dedi Ama yolk kesesi gorundu bikac test yapildi. Hcg de bakildi ilk yaptigim teste gore hergun iki kati artmis. Doktor bence sorun yok buyuyecek bu bebis dedi. Kanamayi takma bebise zarari yok rutin olabilecek bisey dedi. Cok uzattım biliyorum ama cok doldum. Bilmiyorum bebisim benimlemi degilmi ama vazgecmeyin kizlar. O beni birakana kadar ben onu birakmicam. Bazi doktor musveddeleri ne derse desin. Hergun onlarca hamile gorunce bu isin bizler icin onemini unutuyorlar. Kasap gibiler. Cok Canimi yaktılar.
canım remedy hastane olarak çok güzel değil evet kalabalık ama hem ayşe hanım hem uzay hanım çok iyi. acil bir durumda yada doğumda ikisinden biri mutlaka orda olacak o çok büyük nimet. emsey pahalı evet. bide ersoy var ondaki doktorlardan pek memnun kalmadım bi fisun hanım var iyi diyebileceğim ona da bikaç kere gittim çok yorum yapamıycam.