2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kesinlikle isyan etmiyorum. Rabbim en iyisini biliyor. Nasbimizde kucagima almam varsa zaten olur. Eger yoksa ne kadar çırpınsam ne fayda. Sadece kizginim oda insanlara hayat bu kadar ucuz degil. Yoksa Rabbime teslimim bir evlat verdi cok sukur. hemde dunyanin en tatli cocugunu :)

Ben kartalda umut hastanesine gidiyorum.bilgenin fiyatlari normal seviyelerde sanirim.ersoyun doktorlari gercekten kotu

Rabbim korktuguna ugratmasin ins. Hepimizi vicdanli doktorlarla karsilastirsin rabbim

Bencede siki siki tutuncak bebegin umudunu yitirmemene sevindim cok gecmis olsun malesef bazi dr.lar oyle bendr keseyi gormeye gittigim ilk dr dis gebe yapti saka gibi keseyi dis gebelikle karıştırdı birde yuzume soyledi nasil ciktigimi agladigimi bilmiyorum ayni gun baska dr gittim kese var kist bile yok dedi seninde karsina boyle patavatsiz bir dr çıkmış

kızlar iyi akşamlar giremedim bi kaç gündür. bugün kese 2 cm olduğunu gördük. beyaz bir nokta gösterdi ordan bebek oluşucak dedi. kasıklarım aprıyor bi de kahvemsi akıntı oluyor ben pek dinlencek fırsat bulamadım açıkçası onla da alakalı olabilir. yeni hamileleri tebrik ediyorum hamile kalmayı bekleyenlere dualarımı yolluyorum ALLAH en kısa zamanda en hayırlılarını nasip etsin

Zaten 3aylıkken bıraktı zorla emzirdim çalışmasaydım daha iyi ayın 31 inde süt iznim bitiyor şimdi Allahın izniyle iki tane olcaklar aklım kalacak offf offf
Oyy Allah yardımcın olsun canım zor bebegın için daha zoe acıkcası cok mınnak ıcım gıdıyo boyle kucuk bebeıslere kım bakıcak pekı

Canım bana da kesen anormal bebeğe benzemiyor,degerin anormal kürtaj olman gerekiyor diyen bir doktor oldu.Senin gibi çok ağladım başka bir doktor buldum kalp atışını duydum.herseyin normal olduğunu söyledi. Ufak bir kanama geçirmiştim yattım sürekli.Hareket etmedim desem yeridir.Şimdi hersey normal.Sende dinlen bol bol strese girme bebegine inan.Sakın üzme kendini ve başka bir doktor bul en kisa zamanda

Gözlerim dolu dolu oldu. Allah yardımcınız olsun bebişine de sana da güç kuvvet versin. Iyiki vazgeçmemişsin. Hayırlısıyla sağlıkla tutunup büyür inşallah.

Amin canım yazarım merak etme.

Kızlar ya maşallah size bugün pek takip edemedim sizi fakat döndüğümde de size yetişemeyeceğimi anladım bu ne hız maşallah maşallah inş bu şekilde hep güzel şeyler paylaşırız, birbirimizin sorularını, endişelerini gidermek için birbirimizle yarışırız ve ağzımızın tadı hiç bozulmaz (her iki manada da) ii uykular güzel hamilleri...:):):)

Günaydın anneler bugun canavar gibi her seyi yiyesim var ama bu sefer de doktor izin vermiuo bu nasil is ya guluyum mu aglayim mi

günaydın arkadaşlar geçmiş sayfalara bakim maşallah doldurmuşsunuz

benim bulantı halsizlik devam ediyor son gaz

cnm da hep tuzlu ve hamurlu şeyler istiyor midemi bastırsın diyedir belki

ben yaşadım,kahvaltıyı çok güzel edince midem bulandı,sofrayı toplayamadım,öğürmekten...eşim sen kesin hamilesin dedi...inşallah hamişsindir :)
cnm ya çok saol yorumun bana umut verdi çnku hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum adet olacakmışım gibi geliyor bide sende akıntı olmuşmuydu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…