Biz karar verdik Arya olacak inşallahEe cinsiyet ögrenenler isim düşünüyor mu? Ay erken mi ya? Bilemedim.
dün hastanenin önünden geçiyoz eşim diyoki girsek ultrasonla baksakmı diyo.Ah şu cinsiyetler netleşse neler neler düşüneceğiz de... :)
Eskiden doğuma kadar nasıl sabrediyorlarmış ya :)
Kızlar dün öğrendim oğlum oluyo yupii ama aynı zamanda ikili.test sonuçları canımı sıktı temiz ama yasa bağlı risk var oda senin yaşında herkezde çıkıyo dedi ama kurt düştü içime işte sevinemedim bile oglusuma
İcine hiç kurt düşmesin canım. Kuzenim 35 yaşında yeni dogum yaptı maşallah gayet sağlıklı. Ben de 31 yaşına girdim. Allah esirgesin korusun hepsini. Bilimin yetişemediği kocaman mucizeler taşıyoruz biz. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alır analı babalı büyütürüz evlatlarımızı...34 yaşındayım evet bnim bi hemşire var oda 32 yaşında onada demişler ama sağlıklı doğdu çok sukur ama içime kurt düştü bi kez
34 yaşındayım evet bnim bi hemşire var oda 32 yaşında onada demişler ama sağlıklı doğdu çok sukur ama içime kurt düştü bi kez
Canım ben 3 defa yaptırdım hiçbir sakıncası yokKızlar ya bisey sorucam, genital bölgeye agda yaptıran var mi? Hamilelikte herhangi bi sakıncası var midir acaba?
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahCanlarım merhaba.
Nasılsınız.
Bugun erkek annesı olacagımı ogrendım.
İNŞ TATLIMHayırlı olsun canım. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:) sırayla öğreniyoruz hepimiz kaldı mı hala öğrenmeyen??Canlarım merhaba.
Nasılsınız.
Bugun erkek annesı olacagımı ogrendım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?