• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
Çatı muayenesini pazartesi günü yaptı doktorum.37. Haftanın içindeyim.hiç ağrı hissetmedim.dr kolaylıkla normal doğum yapabilirsin dedi.hatta3.800 olsa bile doğurursun dedi.ağrı hissedince çatı dar oluyormuş dr söyledi

Benimkine doktor bakmadı. Genç bir ebe vardı o baktı. 3,5 kiloya kadar doğurursun dedi bana ebe ama bundan sonra yinede çok yeme bebek çok kilo almasın dedi. Belkide çok geniş değildir benim çatım. O yüzden böyle dedi. Eğer çatı çok darsa direk sezeryan öneriyor doktorlar normal için zorlamıyorlar o yüzden bakılıyor.
Sonuç nasıl çıktı peki? Normal doguma uygun olup olmadigini mi söylüyorlar ?

Kızlar ya bir haftadır inanilmaz kalça agrisi çekiyorum. Hareketsiz otururken hiçbişey yok, ama sol bacagimin üzerine basmakta zorlaniyorum, zor yürüyorum, merdivenleri sürünerek çıkıyorum resmen. Doktoruma sordum, doğuma kadar dayanabiliyosan dayan, sonra devam ederse ortopediye yönlendireyim dedi, inşallah doğum sonrası geçer. Benim gibi olan var mi ??

Herkesler nereye gitti? Bebeklerimiz hakkında konusup paylasinda bulunabilcegimiz bi başlık var da ben mi goremiyorun

Back
X