• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
Hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:) sırayla öğreniyoruz hepimiz kaldı mı hala öğrenmeyen??

Merhaba kızlar gün geçtikçe içimdeki heyecan buyuyor çok şükür bu mucizeyi allah bize nasip etti dun doktor bebeğimin kıza benzediğini söyledi ama değişebilirmiş tabi erken daha :)

Merhaba anne adaylari bende araniza ve bu forum sitesine yeni katildim,insallah hepimiz saglikla aliriz bebelerimizi kucaklarimiza:)

Hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:) sırayla öğreniyoruz hepimiz kaldı mı hala öğrenmeyen??

Ben hala öğrenemedim kızlar :110:

2 li testin yapıldığı gün sordum 12+1 dim o gün; ben 14 haftaya kadar yorum yapmıyorum yanıltıcı oluyor dedi doktorum

Kıza ya da erkeğe benziyor diye en ufak bir tüyo bile vermedi.

17.haftada görüşelim tekrar dedi, şimdi 14 kasımı bekliyorum heyecanla ama daha çok var… :anneadayı:

Cinsiyetimiz belli oldu kızlar. Ikinci kez oglan annesi oluyorum. Kizi cok istemiştim hayırlısı boyleymis demekki. Ogluma en güzel arkadas kardeşi iste bu yonden seviniyorum ;)

Merhaba arkadaşlar bende 2. Çocuğuma hamileyim 6 yıl aradan sonra muhtemel doğum da 16 Nisan görünüyor Benin Dr da 14 bitene kadar net olmuyor cinsiyet dedi ve söylemedi ama erken gördüğü için ben erkek olduğunu düşünüyorum ilkide erkek Cumartesi öğrenirim herhalde kesin sonucu

Hayirli geceler hanimlar.
Bugun kontrolum vardi,cok sukur hrrsey yolunda cinsiyetimizde kesinlesti oglumun arkadasi geliyor ikinci kez erkek annesi oluyorum insallah.Isim aramaya basladi bizim delikanli bile ama onun adida yagiz olsun diyor 1Ay sonraya randevu verdi ayrintili ultrasyon icin ondanda hayirli hxberlerle cikariz insallah.

Cnim hayırlı olsun bnde bi erkek çocuğu annesiyim nasip olursa adı ege sen düşündün mu yada fikri olan var mi

Kızlar hepinize hayırlı uğurlu olsun, ne güzel öğrenmişsiniz :)
Ben de ikili teste 11+6 da gittim. Kız gibi görünüyor ama kesin bisey söyleyemem dedi. Bi sonraki kontrol de 16+2 de olacak, o zaman kesin belli olurmus. Bakalım heyecanla bekliyoruz. Hayırlısıyla sağlıklı olsun da, kız da olsa erkek de olsa mutlu olucam :)

Cnim hayırlı olsun bnde bi erkek çocuğu annesiyim nasip olursa adı ege sen düşündün mu yada fikri olan var mi

Kiz olsaydi ismi hazirdi ama erkek ismi bulamiyorum ya,aklimda tek isim vardi eskiden beri Yagiz onuda ilk ogluma koydum cok kararsizim yaa.

Erkek ismi onerilerinizi bekliyorummm

Merhaba arkadaşlar,bizde 17.haftamızdan gidiyoruz, 2 Nisan 2016 olarak gözüküyo doğum tarihimiz, 19 ekimde cinsiyet öğrendik oğluşumuz gelecekmiş Sağlıkla sıhhatle kavuşuruz umarım bebişlerimize..Ben sol tarafına yat dediği için doktor soluma yatıyorum,ama ağrım olmaya başladı son zamanlarda idrar tahlili yapıldı,kum döküyormuşum bol su içmem gerekiyormuş..Birde kasılmalarımı son 2 kezdir aşırı gördüğü için doktorum günde 2 jez magnezyum ve progestan verdi..Ama hala kasılmalarım olduğunu hissediyorum..Birde geceleri burnum acayip tıkanıyo nefes alamıyorum..Benim yaşadıklarımı yaşayan varmı acaba ?

Merhaba sevgili anne adaylari bizde katildik araniza .nasil gidiyor hamilelik ve kilolar

Merhaba arkadaşlar,bizde 17.haftamızdan gidiyoruz, 2 Nisan 2016 olarak gözüküyo doğum tarihimiz, 19 ekimde cinsiyet öğrendik oğluşumuz gelecekmiş Sağlıkla sıhhatle kavuşuruz umarım bebişlerimize..Ben sol tarafına yat dediği için doktor soluma yatıyorum,ama ağrım olmaya başladı son zamanlarda idrar tahlili yapıldı,kum döküyormuşum bol su içmem gerekiyormuş..Birde kasılmalarımı son 2 kezdir aşırı gördüğü için doktorum günde 2 jez magnezyum ve progestan verdi..Ama hala kasılmalarım olduğunu hissediyorum..Birde geceleri burnum acayip tıkanıyo nefes alamıyorum..Benim yaşadıklarımı yaşayan varmı acaba ?
BENİM SAĞ TARAFIM ÇOK AĞRIYO. TEK BÖBREKLİYİM YILLARDIR SAĞ TARAFIMA YATARIM
SOLA YATMAM.
AMA HAMİŞLİKTE HEP SOLA YATIYOM
GECELERİ AYAKLARIMININ AĞRISINDAN UYUYAMIYOM.

Merhaba sevgili anne adaylari bizde katildik araniza .nasil gidiyor hamilelik ve kilolar
benim karnım değilde koa popom büyümüş sanki eşim öle dedi. hiç sevmiyo koca popo.
ama kilom azaldı. 60 dımhamileliğimi ööğrendiğim gün .59 hatta şuan

Kızlar bi kaç gündür içimde bi sıkıntı var daha 1 hafta öncesine kadar haraketleri ettiğini hissediyordum yani ufakta olsa kayiyo du ama sanki 4.5 gündür hiç hareket yok gibi bişey mi oldu sizce daha 18 gün var Kont acile gitmelimiyim

Kızlar bi kaç gündür içimde bi sıkıntı var daha 1 hafta öncesine kadar haraketleri ettiğini hissediyordum yani ufakta olsa kayiyo du ama sanki 4.5 gündür hiç hareket yok gibi bişey mi oldu sizce daha 18 gün var Kont acile gitmelimiyim
bağırsak hareketleriniz olmasın o kaymalar:))

Olabilir mi dersin bağırsak ole kayar gibi yapar mı sen hissedoyormusun 16 haftadasin sanirim

Merhaba arkadaşlar bende 14.haftamdayım 2 hafta sonra doktor kontrolümüz var inşallah bebeğimin cinsiyetini öğrenicez çok heyecanlıyım. :)
Beni en zorlayan şey reflum oldu sürekli mide yanması eksimesi yaşıyorum. Onun dışında halsizlik ve uyku hali var 4. Aydan sonra bu şikayetler azalır mı sizce?

Back