Merhabalar Allah im nasip ederse bende nisan annesi olucamilk bebeğim suân 14. Haftamıza gidiyoruz ve kıpır kıpır bir bebisim var ayaklarını sürekli oynattığı için doktorum hemen göremedi ama kasıma kadar kız olarak düşünebilirsin dedi. Çok heyecanlıyım. Birde ilk 2 haftalık iken doktora gitmiştim tanıdığım herkese folik asit verilmiş ama bana doktorun vermedi sizce bu suan çok onemli olabilir mi. Doktor değiştirdim oda yiyeceklerden almaya çalışalım ozaman dedi ve ne yiyeceğimi söyledi ama bilemedim ve sizede sormak istedin verildimi sizede ?
Ben dün gece baş ağrısından uyuyamadım kızlar. Dayanamadık eşim de parol iç dedi. 5 te falan bi parol ictim anca uyumusum. Doktoruma hic sormamistim. Bi sakincadi yoktur heralde parolun. 13 haftalik olduk artik.
İlk haftalarda kullandım ben folik asit simdi 12. Haftaya girince de demir vitamini ve kan sulandırıcı verdi doktorum bana.
Bende ilk haftalarda gittim ama vermedi doktorum bi sıkıntısı olabilir mi acaba.
mrb canım seni çok iyi anlayabiliyorum ben de bir mart annesi olacağım inşaallah ve benimde 2. oğlum geliyor.benimde eskiden beri en büyük hayalim ve arzum bir kızım olmasıydı ama nasip olmadı.bazen kızıyorum kendime günaha giriyorsun sus gönlüm diye ama söz geçiremiyorum kalbime.hamileliğimde oğlumdakinden çok farklı geçiyordu kendimi iyice alıştırmıştım bu kız diyeKızlar sanırım ikinci kez erkek annesi oluyorum.. Doktor büyük ihtimalle erkek dedi. Üzülmemeye çalışıyorum ama çocukluğumdan beri kızım olsun istemişimdir.
Hayal kırıklığına uğradım epey
Canım o nasıl doktor Allah aşkına! Bir de ilk hamilelik. Nerde yaşıyosun bilmiyorum ama bence arastırıp kendine daha pozitif bir doktor bulabilirsin.Merhabalar; benim muhtemel doğum tarihim 19 Nisan. 13 haftalık olduk bu gün. Cinsiyeti hala öğrenemedik doktorum erken olduğunu zaten tahmini olsa da 16. haftadan önce söylemeyeceğini belirtti. Rahmim kalp şeklin de olduğu için kabuslarla dolu 12 hafta geçirdim. Sürekli düşük yapabileceğimden bahsedip durdu doktorum. İlk gebeliğim tecrübesizliğim daha çok endişe yaratıyor bende. Şimdiler de de sürekli erken doğum yapıcaksın normal doğumu aklından geçirme inş. 7 ayı doldurur diyip duruyor. Sürekli endişelerle gün geçiriyorum. İnşallah vakti zamanı geldiğin de sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı. Lütfen benim için de dua edin.
haftaya carsamba çıkacak canımeftelya2015 ikili test ölçülerimiz aynı çıkmış seninle kan sonuçların ne zaman çıkacak?
Merhabalar; benim muhtemel doğum tarihim 19 Nisan. 13 haftalık olduk bu gün. Cinsiyeti hala öğrenemedik doktorum erken olduğunu zaten tahmini olsa da 16. haftadan önce söylemeyeceğini belirtti. Rahmim kalp şeklin de olduğu için kabuslarla dolu 12 hafta geçirdim. Sürekli düşük yapabileceğimden bahsedip durdu doktorum. İlk gebeliğim tecrübesizliğim daha çok endişe yaratıyor bende. Şimdiler de de sürekli erken doğum yapıcaksın normal doğumu aklından geçirme inş. 7 ayı doldurur diyip duruyor. Sürekli endişelerle gün geçiriyorum. İnşallah vakti zamanı geldiğin de sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı. Lütfen benim için de dua edin.
Canım o nasıl doktor Allah aşkına! Bir de ilk hamilelik. Nerde yaşıyosun bilmiyorum ama bence arastırıp kendine daha pozitif bir doktor bulabilirsin.
Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?