2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150

İlk haftalarda kullandım ben folik asit simdi 12. Haftaya girince de demir vitamini ve kan sulandırıcı verdi doktorum bana.

Ben dün gece baş ağrısından uyuyamadım kızlar. Dayanamadık eşim de parol iç dedi. 5 te falan bi parol ictim anca uyumusum. Doktoruma hic sormamistim. Bi sakincadi yoktur heralde parolun. 13 haftalik olduk artik.

Benim bel agrilarim oluyor doktorum parol verdi günde üç defa içiyorum fazla değil.Bazi günler hic içmiyorum hatta dayanmaya çalışıyorum. Keske doktoruna sorsaydın herkesin bünyesi bir olmaz.

Merhabalar,
Ben de araniza yeni katildim.onlecikle hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah miniklerimizi 2li testim yapildi ancak cinsiyetle ilgili hic bisey demedi doktorum nasi olsa 17. Haftada gorusucez dedi.1 ay cabucak gecse keske ne guzel cogunuz cinsiyeti ogrenmissiniz.ilk bebegimiz heyecanliyiz cok...

merhaba canlar
30 yasindayim ogretmenim 3.5 yasinda bir kizim kizim var.bebek dusunmuyordum fakat kizimin kardes ihtiyaci hep aklimdaydi.yeni bi ev aldik tasindik is ev kosturmaca derken yaz tatili geldi.26 temmuzda geciktirici alarak tatile gittim.31 temmuz sabahi babacigimin vefatini telefonla ogrenip sehrimize geri dondum.yikilmistim.babacim rahatsizdi evet ama vefati sok etti insan asla konduramiyor.yasadigim buyuk aci icerisinde kizimin paikolojisi bozuldu beni otelde haber aldigimda cok kotu halde gordu babamin evine geldigimizde cenaze ortami onu mahvetti..vefatin 5.gunu esim is icin planli ingiltere seyehatini saolsun iptal etmedi(alt tarafi bi seminerdi ama kalkti gitti kizimin ve benim cok ihtiyacim oldugunu bile gore.kendileriyle aramin 6yildir ruh gibi iyi oldugum ailesi gitme oglum napiosun demedi onlara da oyle kirildim.babamin gidisinin ikinci haftasi gebe dugumu ogrendim sok oldum.gecikmeyi primouluta baglamistim.napicagimi ne dusunecegimi bilemedim allah en sevdigimi alip dayanma gucu olarak bana yeni bir can vermisti.esime ofkem kirginligim buyukken kizim cok beter bi psikolojidehken ben bir buyuk acinin altinda kalmisken....iste benim dogacak oglumun hikayesi bu teyzeleri....
suan o gunlerden babamin derin ozlemi kaldi.daha serin sakinkm.okuluma calismaya badladim.hamileleigim guzel gidiyor.ilk gebeligimde bobrek buyumesi yasadim umarim bunda yasamam diye dua ediyorum.hepinize slmlar sevgiler.

kızlar merhaba kaç gündür yoktum doktora gittim plasenta da kanama olduğunu söyledi ama durmuş Allahtan .. bol su içip uzanmam gerektiğini söyledi progestan verdi üstüne o akşam grip oldum mu baş dönmesi ateş nefes alamıyorum uyuyamıyorum neler çektim neler.. kaç gündür yatıyorum annemler geldi bana baktılar sağ olsunlar 1 haftadır tek sevindiğim şey cinsiyetini öğrenmemiz oldu %90 kız dedi doktor..o kadar sevindik ki.. sağlıklı olsun başta inşallah ona bir şey olacak diye hep endişeliyim..

Günaydın kızlar bizde ikili testimizi yaptırdık doktorumuz bir problem olmadığını söyledi ama kan sonuçları bu hafta perşembeye çıkacak inşallah sorun yoktur. Doktor bebeğimizin %100 değil ama büyük ihtimal erkek olduğunu söyledi birde ben hep muayene gidince tansiyonumu ölçüyorlar yüksek çıkıyor evde ölçüyorum yemekten önce ve sonra hep normal hatta düşük çıkıyor hemşire heyecandan olabileceğini söyledi böyle bişey yaşayan var mı aranızda?

Merhabalar arkadaslar.
Soyle bir goz gezdirdim yazilanlara aklumda kalanlara bende yorum yapayim.
Ben hamile kalmayi planladim dr.ilk once folik asit baslatti cok onemliymis dr.neden atlati acaba sor bence.

Herkesin ikili testi temiz çikmis cok sukur cinsitetlerde belli ohh mis daha ne olsun.Neden sizin kan testi sonyclari 1 haftada cikti ben 1 gunde aldim sonucu.

Yeni gelen arkadaslar var hepiniz hosgeldiniz.

Bizdede durum ayni bulantilar ve cikarmalara devam( Artik 14+2 olduk buyuyoruz masallah.Kilo almadim daha,sanirim bulantilar gecip istahim yerine gelince gelsin kilolar:)))

kızlar merhaba, ben de hayırlısıyla nisan annesi olacağım :)
sizlere de sağlıklı doğumlar diliyorum,
ben de bugün ikili test sonucumu aldım ama cinsiyetten haber yok

mrb canım seni çok iyi anlayabiliyorum ben de bir mart annesi olacağım inşaallah ve benimde 2. oğlum geliyor.benimde eskiden beri en büyük hayalim ve arzum bir kızım olmasıydı ama nasip olmadı.bazen kızıyorum kendime günaha giriyorsun sus gönlüm diye ama söz geçiremiyorum kalbime.hamileliğimde oğlumdakinden çok farklı geçiyordu kendimi iyice alıştırmıştım bu kız diye

bende dun ıkılı testı yaptırdım, sonuclar haftaya cıkacak.
nazal kemık var, nt 1,66 mm. crl de 65 mm olmus , en son fıstık kadardı sımdı bebek olmus bızımkı
mıdesı , kol, bacak, parmakları, yuz hatları olusmus su an hersey normal gozukuyor...
cınsıyetını sordum kesın bırsey dıyemem cok ufak ama kucuk bır cıkıntı var genelde bu durumda erkek dıyorlar tutarsada doktor bıldı oluyor ama 16. haftada netlesır dedı.
yani % 51 erkek dedı ama bakalım beklıyorum sımdı heyecanla

Merhabalar; benim muhtemel doğum tarihim 19 Nisan. 13 haftalık olduk bu gün. Cinsiyeti hala öğrenemedik doktorum erken olduğunu zaten tahmini olsa da 16. haftadan önce söylemeyeceğini belirtti. Rahmim kalp şeklin de olduğu için kabuslarla dolu 12 hafta geçirdim. Sürekli düşük yapabileceğimden bahsedip durdu doktorum. İlk gebeliğim tecrübesizliğim daha çok endişe yaratıyor bende. Şimdiler de de sürekli erken doğum yapıcaksın normal doğumu aklından geçirme inş. 7 ayı doldurur diyip duruyor. Sürekli endişelerle gün geçiriyorum. İnşallah vakti zamanı geldiğin de sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı. Lütfen benim için de dua edin.

Canım o nasıl doktor Allah aşkına! Bir de ilk hamilelik. Nerde yaşıyosun bilmiyorum ama bence arastırıp kendine daha pozitif bir doktor bulabilirsin.
Allah yardımcın olsun.

Canım o nasıl doktor Allah aşkına! Bir de ilk hamilelik. Nerde yaşıyosun bilmiyorum ama bence arastırıp kendine daha pozitif bir doktor bulabilirsin.
Allah yardımcın olsun.

Bence de canım bir hekim ne olursa olsun hastasına bu kadar rahatlık ve sıklıkla düşük yapabilirsin erken doğum olabilir vs. dememeli bence hamilelikte psikoloji çok büyük etken.. sen etrafındakilere kulaklarını kapat.. kanser olup doğum yapanlar, imkansız çocuğun olmaz dediklerinin bebek sahibi olduğunu, riskli gebeliklerin sağlıklı doğumlarla sonuçlandığını oo neleri duydu bu kulaklar.. bazen tıbbın teşhisleri büyük yanılgılarla sonuçlanıyor biz buna RABBİMİN MUCİZESİ diyoruz.. sende şuanda bir mucize taşıyorsun o bir melek Allah onu koruyacaktır sen canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…