- 4 Nisan 2015
- 17
- 5
- 8
Hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:) sırayla öğreniyoruz hepimiz kaldı mı hala öğrenmeyen??
Hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:) sırayla öğreniyoruz hepimiz kaldı mı hala öğrenmeyen??
Cnim hayırlı olsun bnde bi erkek çocuğu annesiyim nasip olursa adı ege sen düşündün mu yada fikri olan var mi
BENİM SAĞ TARAFIM ÇOK AĞRIYO. TEK BÖBREKLİYİM YILLARDIR SAĞ TARAFIMA YATARIMMerhaba arkadaşlar,bizde 17.haftamızdan gidiyoruz, 2 Nisan 2016 olarak gözüküyo doğum tarihimiz, 19 ekimde cinsiyet öğrendik oğluşumuz gelecekmiş Sağlıkla sıhhatle kavuşuruz umarım bebişlerimize..Ben sol tarafına yat dediği için doktor soluma yatıyorum,ama ağrım olmaya başladı son zamanlarda idrar tahlili yapıldı,kum döküyormuşum bol su içmem gerekiyormuş..Birde kasılmalarımı son 2 kezdir aşırı gördüğü için doktorum günde 2 jez magnezyum ve progestan verdi..Ama hala kasılmalarım olduğunu hissediyorum..Birde geceleri burnum acayip tıkanıyo nefes alamıyorum..Benim yaşadıklarımı yaşayan varmı acaba ?
benim karnım değilde koa popom büyümüş sanki eşim öle dedi. hiç sevmiyo koca popo.Merhaba sevgili anne adaylari bizde katildik araniza .nasil gidiyor hamilelik ve kilolar
bağırsak hareketleriniz olmasın o kaymalar:))Kızlar bi kaç gündür içimde bi sıkıntı var daha 1 hafta öncesine kadar haraketleri ettiğini hissediyordum yani ufakta olsa kayiyo du ama sanki 4.5 gündür hiç hareket yok gibi bişey mi oldu sizce daha 18 gün var Kont acile gitmelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?