• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 nisan-mayıs ayında gebe kalmak isteyenler

Ohhhh ne güzel ;) sağlıkla kucaklarınıza Alın inş ve bizleri doktor hastane gibi konularda bilgilendirmeyi unutmayın hanımlar valla çok sevindim dua edin bizlere de

evet daha 5 gün var regl günüme çok erken sonuç için :) inşallah senn de iyi haberlerini bekliyoruz :)
İnşallah canım sende tekrarla 2 gün sonra kan testini benim adet 2 gün geçmişti 1036 çıkmıştı şimdi geldim inşallah yükselmiştir seninki de katlanarak devam eder inşallah :)

İnşallah canım sende tekrarla 2 gün sonra kan testini benim adet 2 gün geçmişti 1036 çıkmıştı şimdi geldim inşallah yükselmiştir seninki de katlanarak devam eder inşallah :)
10 dan yukarısını bi göreyim de :) sonra doktra gdcem spor diyet yapıyorum yanlış bişey yapmym :(

Nerelerdesin cnm ben de senden haber mi gelir diye düşünmedim değil :KK66: darısı başımıza inşallah
Amin cnm inşallah en hayırlı zamanında gelsinler. Ben bu aralar giremedim pek işler güçler haftasonu da cabucak geçti bişey anlmadım ülke gündemi falan derken geçti. Bu arada çalışmalar vardı tabi son çalışmaları yaptık bitti. Bi giriyim dedimm ne güzel hamile haberleri var.. sen neler yapıyosun??

Amin cnm inşallah en hayırlı zamanında gelsinler. Ben bu aralar giremedim pek işler güçler haftasonu da cabucak geçti bişey anlmadım ülke gündemi falan derken geçti. Bu arada çalışmalar vardı tabi son çalışmaları yaptık bitti. Bi giriyim dedimm ne güzel hamile haberleri var.. sen neler yapıyosun??
Anladım cnm hadi güzel bir bekleyiş olsun size. Ben doktora gittim kontrole yumurta takibi yapacak ama kararsız kaldım lazer epilasyon bitince mi doktora yumurta takibine gitsen bilemedim.

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım. 8 aylık evliyim. Bende mayısta gebr olmak istiyorum. Bi kere doktora gittim. Bülent Alp Aydın a. Bana bi yıla kadar beklemem gerektiğini soyledi. Bakalım artık kismet vakit güzel gecsin dusunmyelim diye tiyatro sinema konser piknik etkinlikleri yapiyoruz. Arkadaşlarla vakit geciyoruz. E bide çalışınca zaman hizli geciyor. İnşallah nasip olur bu Mayıs ayında

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım. 8 aylık evliyim. Bende mayısta gebr olmak istiyorum. Bi kere doktora gittim. Bülent Alp Aydın a. Bana bi yıla kadar beklemem gerektiğini soyledi. Bakalım artık kismet vakit güzel gecsin dusunmyelim diye tiyatro sinema konser piknik etkinlikleri yapiyoruz. Arkadaşlarla vakit geciyoruz. E bide çalışınca zaman hizli geciyor. İnşallah nasip olur bu Mayıs ayında
Hoş geldin cnmmmm istediğin gibi olsun inşallah :) Bülent beyi akropoldeyken tanıyorum bir arkadaşım onunla sezeryan doğum yaptı. Eli çok hızlı bir doktor. İnşallah sağlıklı bir gebelik nasip olsun hepimize

Anladım cnm hadi güzel bir bekleyiş olsun size. Ben doktora gittim kontrole yumurta takibi yapacak ama kararsız kaldım lazer epilasyon bitince mi doktora yumurta takibine gitsen bilemedim.
Saol cnm. Cok mu var bitmesine kaç seans kaldı? Bence bir an evvel bitirmeye bak cok iyi değil diyolar.. benim de 2 seansım falan kalmıştı bıraktım kestim gitmedim onlara da tedbiri elden bırakmiyim demiştim

Kizlar yumurtlamam geceli 5 gun oldu acayip belim ve kasiklarim agriyo her an adet olacak misim gibi sizce yumurtam dollenmis olabilir mi

Saol cnm. Cok mu var bitmesine kaç seans kaldı? Bence bir an evvel bitirmeye bak cok iyi değil diyolar.. benim de 2 seansım falan kalmıştı bıraktım kestim gitmedim onlara da tedbiri elden bırakmiyim demiştim
Daha ilk seans yarın da ikinci seansa gideceğim. Dört seans daha kalıyor sanırım dört ay sonra çalışamalara devam etcem ya da çalışmaya devam edip gebelik olursa bırakacam

Hicbir tedavi görmedik canım adetim in geciktiğini bile dün farkettim ve bu ay nasıl oldu onuda anlamadık çok inanılmaz yoğundum bu sürekli yolculuk yaptım temizlik yaptım annem evi taşıdı hicbir belirti olmadı şok oldum dün :)
Hayırlısı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Çok sevindim sizin adınıza

Ben de yumurta takibine başlayacağım adet bitimine randevu alacağım.doğal yolla oldu değil mi sizin ki? Yoksa doktor yumurta takibi yaptı mı?
Ahh nerden başlasam,
Yaklaşık 1 yıl yardım almadık, sonra muayene oldum hiçbir sıkıntı yoktu, dr biraz zamana bırak dedi, bıraktım ama olmadı. 3 ay yumurta takibi yaparak denedik olmadı. Spermiyogram yaptırdı eşim herşey yolundaydı. Ama niye olmuyordu?
Snra klomen verdi dr, bi de çatlatma iğnesi, gariptir ki o iğne ile "napiyorum ben dedim" birden bire vazgeçmiş hissettim kendimi, duygularım karmaşık oldu, yine de denedik ve o ay da hamile kalamadım
Sonra bi rahatlama geldi bana ve artık bebek istemiyoruz dedik, denemelerimiz 2 yıl sürmüştü.
Vazgeçtik dediğimiz ay hamile kaldım, hala leyla gibiyim. 7 haftalık olduk

Ahh nerden başlasam,
Yaklaşık 1 yıl yardım almadık, sonra muayene oldum hiçbir sıkıntı yoktu, dr biraz zamana bırak dedi, bıraktım ama olmadı. 3 ay yumurta takibi yaparak denedik olmadı. Spermiyogram yaptırdı eşim herşey yolundaydı. Ama niye olmuyordu?
Snra klomen verdi dr, bi de çatlatma iğnesi, gariptir ki o iğne ile "napiyorum ben dedim" birden bire vazgeçmiş hissettim kendimi, duygularım karmaşık oldu, yine de denedik ve o ay da hamile kalamadım
Sonra bi rahatlama geldi bana ve artık bebek istemiyoruz dedik, denemelerimiz 2 yıl sürmüştü.
Vazgeçtik dediğimiz ay hamile kaldım, hala leyla gibiyim. 7 haftalık olduk
Maşallah öncelikle cnm hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş. İkinci olarak da aramıza hoş geldin. Ben de Lazlar bitene kadar kendim deneyecem .epilasyon bitince de yumurta takibine gideceğim. Bir şey soracağım. Yumurta takibi yapılırken doktorun dediği tarih dışında ilişki oluyor mu? Yoksa sadece doktor dediği Zaman mi,?

Canım hamiş misin şimdi fark ettim hayırlı olsunnnnnnnn sağlıkla kucağına al darısı başıma inş

Back