- 12 Temmuz 2015
- 477
- 552
- 33
Merhabalar Allah im nasip ederse bende nisan annesi olucam ilk bebeğim suân 14. Haftamıza gidiyoruz ve kıpır kıpır bir bebisim var ayaklarını sürekli oynattığı için doktorum hemen göremedi ama kasıma kadar kız olarak düşünebilirsin dedi. Çok heyecanlıyım. Birde ilk 2 haftalık iken doktora gitmiştim tanıdığım herkese folik asit verilmiş ama bana doktorun vermedi sizce bu suan çok onemli olabilir mi. Doktor değiştirdim oda yiyeceklerden almaya çalışalım ozaman dedi ve ne yiyeceğimi söyledi ama bilemedim ve sizede sormak istedin verildimi sizede ?
İlk haftalarda kullandım ben folik asit simdi 12. Haftaya girince de demir vitamini ve kan sulandırıcı verdi doktorum bana.
Ben dün gece baş ağrısından uyuyamadım kızlar. Dayanamadık eşim de parol iç dedi. 5 te falan bi parol ictim anca uyumusum. Doktoruma hic sormamistim. Bi sakincadi yoktur heralde parolun. 13 haftalik olduk artik.
Benim bel agrilarim oluyor doktorum parol verdi günde üç defa içiyorum fazla değil.Bazi günler hic içmiyorum hatta dayanmaya çalışıyorum. Keske doktoruna sorsaydın herkesin bünyesi bir olmaz.