• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
Merhaba, dün bebegimin cinsiyetini öğrendim erkek... Doktorum bu sene erkek senesi dedi... Çoğunlukta erkek bebekleri varmis. Gönlüm den kiz geçiyordu ama hayirlisi her şeyin. Saglikli olsun da...

Bu arada kimyon konusu geçmişti.. Doktora sordum düşük tehlikesi içermediğini ve gaz önleyici olduğunu söyledi. Ama simdi değilde emzirme doneminde bebeğe gecirmiyormus annenin gazini bana çok etki yapmazmis yine de kullanmamda sakinca görmedi.

İki hafta sonra uçlu test için gidicem doktora onu yaptirayim diyorum inş bisi cikmaz. Tetenoz ignelerinizi vuruldunuz mu kizlar ??

Evet canım erkek dönemi sanırım bnde erkek çocuğu bekliyorum ve cevremd3kilerde hep erkek tetanos 6 ayda değil mi bn ole biliyorum

Benim dr 3lu taramayi yapamaya gerek gormedi istersen yapalim dedi sizce ne yapmaliyim 2li taramamiz cok sukur temizdi simdi kafam karisti

Merhaba, dün bebegimin cinsiyetini öğrendim erkek... Doktorum bu sene erkek senesi dedi... Çoğunlukta erkek bebekleri varmis. Gönlüm den kiz geçiyordu ama hayirlisi her şeyin. Saglikli olsun da...

Bu arada kimyon konusu geçmişti.. Doktora sordum düşük tehlikesi içermediğini ve gaz önleyici olduğunu söyledi. Ama simdi değilde emzirme doneminde bebeğe gecirmiyormus annenin gazini bana çok etki yapmazmis yine de kullanmamda sakinca görmedi.

İki hafta sonra uçlu test için gidicem doktora onu yaptirayim diyorum inş bisi cikmaz. Tetenoz ignelerinizi vuruldunuz mu kizlar ??
BANADA KİMYONU ÖNERMEMİŞTİ
BEN BİRAZ PİMPİRİKLİYİM ONDAN ÖLE DEDİ SANIRIM
18 HAFTADA GİDİP YAPTIRICAM 16 SINDAN SONRA

Evet canım erkek dönemi sanırım bnde erkek çocuğu bekliyorum ve cevremd3kilerde hep erkek tetanos 6 ayda değil mi bn ole biliyorum
18. HAFTADA YAPILIYO. SAĞLIK OCAĞINLA İRTİBATTAMISIN
ONLAR YAPICAK

Merhaba arkadaşlar. Bende 16 haftalık hamileyim. Rabbim sağlıklı hayırlı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Bu zamana kadar kaç kilo aldınız. Birde doktorun verdiği vitamin falan ne kullanıyorsunuz. Bana daha bir şey vermedi.

Nasıl bir beşik alacağına karar veren var mı acaba :/ ben kullanışlı uzun zaman kullanabileceğim bişey istiyorum . Herkes park yatak diyo ama hiç sevmiyorum onu başka bir alternatif yok mu acaba :(

kızlar merhaba...bende 17.hafta içindeyim...bebeğimin cinsiyetide erkek....2,5 sene uğraşmanın ardından oldu...inanılmaz heycanlıyım.. hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah...

Merhaba arkadaşlar. Bende 16 haftalık hamileyim. Rabbim sağlıklı hayırlı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Bu zamana kadar kaç kilo aldınız. Birde doktorun verdiği vitamin falan ne kullanıyorsunuz. Bana daha bir şey vermedi.

Merhaba sevgi. Bende 18+2 dedim. Amin ins canim. Ben ilk doktor kontrolune gittigimde 54 düm bu sabah tartildim 53.7 yim. Ilk hamileligimi 16 kilo ile bitirdim. Ikinci hamileligim bu. 10 kilo ile bitirmek istiyorum. Bakalim hayirlisi. Ben yurt disindayim. Elevit isminde vitamin kullaniyorum sadece. Türkiyede de ayni ilac ismi decevit sanirim. Normal sartlarda vermis olmasi lazim. Bi sonraki kontrolunde doktoruna söyle mutlaka. Bebeginin cinsiyeti belli mi ?

Merhaba sevgi. Bende 18+2 dedim. Amin ins canim. Ben ilk doktor kontrolune gittigimde 54 düm bu sabah tartildim 53.7 yim. Ilk hamileligimi 16 kilo ile bitirdim. Ikinci hamileligim bu. 10 kilo ile bitirmek istiyorum. Bakalim hayirlisi. Ben yurt disindayim. Elevit isminde vitamin kullaniyorum sadece. Türkiyede de ayni ilac ismi decevit sanirim. Normal sartlarda vermis olmasi lazim. Bi sonraki kontrolunde doktoruna söyle mutlaka. Bebeginin cinsiyeti belli mi ?
Bende bu zamana kadar bir bir buçuk kilo falan almışım. Normal herhalde beşinci aydan sonra daha çok alınıyor sanırım. Daha gidemedim kontrole. Yakın zaman da gidince öğrenirim bende inşallah cinsiyetini :) kan tahlillerin normal dedi vermedi. Bakalım bu sefer tekrar soracağım artık.

BENİM SAĞ TARAFIM ÇOK AĞRIYO. TEK BÖBREKLİYİM YILLARDIR SAĞ TARAFIMA YATARIM
SOLA YATMAM.
AMA HAMİŞLİKTE HEP SOLA YATIYOM
GECELERİ AYAKLARIMININ AĞRISINDAN UYUYAMIYOM.

Merhaba ,bahsettiğiniz sağ tarafta ağrı bendede var ve kasığımada vuruyo..Doktoruma söledim normal olduğunu söledi rahimin büyümeside bu ağrıyı yapabilirmiş,birde karnıma bastırınca falan karnımın içi acıyo..Bol su içmemi söledi doktor bende elimden geldiğince su içiyorum 2 litreyi geçmeye çalışıyorum..Birde ağırmayan tarafıma doğru yatmamı söledi doktorum bence sizde öyle yapın..Allah hepimizin yarfımcısı olsun inşallah ..Sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder inşallah Rabbim..

Kan tahlili ne için yapılıyor ? Bi de hamileyken asi olmanın bi sakıncası yok muymuş ?

Sanirim rutin olarak yapılıyor tahlil.Yok canım ne sakıncası bidigim kadarıyla tetanoz şart ..

Kilo almadım kaybettim 61 den 58,57 degisiyor bebegim de 15. Haftada 56 gramdı. Doktor kilosu gayet iyi dedi. Ama ben bu kilo kaybetme olayına cok takiyorum Kan sulandırıcı ve demir vitamini alıyorum 12. Haftadan başladı bi doktoruna sor istersen.

Nasıl bir beşik alacağına karar veren var mı acaba :/ ben kullanışlı uzun zaman kullanabileceğim bişey istiyorum . Herkes park yatak diyo ama hiç sevmiyorum onu başka bir alternatif yok mu acaba :KK43:

IKEA karyola beşik düşünüyorum sallanan bulsam seve seve atlicam. Birde bu aralar iste bazı sıkıntılar yaşadı eşim 6. Borç geldi bir anda :KK43:
Biraz da bizi zorlamayacak beşik istiyorum.

Merhaba kızlar satlarımız nerdeyse aynı galiba :) Şükürler olsun ki 11 ayın sonunda Rabbim bana da nasip etti. İlerleyen günlerde olur mu bilmiyorum ama benim hiç bir şikayetim yok şimdilik sizlerde durum nedir? Ben cuma günü öğrendim doktor 24 ağustosta gel ancak o zaman görünür şuan çok hiç bişey görünmez dedi. Siz ultrasona girdiniz mi bebişleri gördünüz mü?
neredeyse aynı gündeyiz :)

kızlar benim bacak aramdaki lifler çekilir gibi ağrıyor özellikle yürüyünce. hiç böyle bi şikayeti olan oldu mu ?

Back