- 15 Şubat 2013
- 716
- 831
- 103
- Konu Sahibi liveyourlife_35
Ay ben de o hareketleri hissetmeyi çok özledim sanki ilk defa yaşayacağım Allah isteyen herkese tattırsın inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inş isteyen herkese nasip olur inş, benim gebeliğim de hala risk var kanamam devam ediyor ama Ümit ediyorum ki atlatacağım.Ne güzel rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin
İlk hamilelikse 20 haftadan sonra hissediliyorArkadaslar bebeginizin harekletlerini ne zaman hissetmeye basladiniz bende ins kasim annesiyim 16 haftalik ama hala bisi hissedemiyorum ben
Rabbim sağsalim kucağınıza almayı Nasip etsinmerhalarrrr hanımlarr
aranıza yeni katıldık. 2017 Kasım annelere herkese selam.
bende hamişim 16 haftalık hemde. 4 gün önce kızımız olacağını öğrendim. İzmir Egepil bülent bey doktorum tavsiye ederim. Muayenesi 80 tl.
bulantılarım devam ediyor. Kokuya karşı çok hassasım ne zaman geçecek bulantılarım sabırsızlıkla bekliyorum
20-25 kasım 2017 arasında kıımızı bekliyoruz dünyaya.
İkili testimi yaptırdım. Sonuç temiz Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun, ilk hamileliğim ay çok heyecanlıııı
Hanımlar bugün öğlen birden kahverengi kanamam oldu hastaneye gittim bebegimde bi sorun yok kalp atımı iyi gelişiminde sorun yok neden olmuş olabilir bu kanama doktor tedbir olsun diye progestan verdi bide benim hesaplarıma göre 14 hafta 1 günlük ultrasonda 14 hafta 4 günlük çıkıyor
Benim ikili testim iyiydi ama dörtlüde risk çıktı doktorumda prenatest önerdi , yarın kan vereceğim. 2 hafta sürer dedi doktorum Amerika da olucakmış galiba tatlilmerhabalar ben de 16. haftadayım 2. kez kız annesi olacağım (dün öğrendim) için çok heyecanlıyım. prenatest yaptırdım neyseki sonuçlar iyi çıktı Antalya'da doktorum Anadolu Hastanesi Fatma Seda Soylu çok memnunum. Testi Agtc diye bir genetik tanı merkezinde yaptırdım kanımı alıp Almanya'ya gönderdiler amniyosentez yaptırmak istemedim. benim de bir haftadır karnımda hareketlilik başladı.
merhabalar ben de 16. haftadayım 2. kez kız annesi olacağım (dün öğrendim) için çok heyecanlıyım. prenatest yaptırdım neyseki sonuçlar iyi çıktı Antalya'da doktorum Anadolu Hastanesi Fatma Seda Soylu çok memnunum. Testi Agtc diye bir genetik tanı merkezinde yaptırdım kanımı alıp Almanya'ya gönderdiler amniyosentez yaptırmak istemedim. benim de bir haftadır karnımda hareketlilik başladı.[/QUOTE Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Testi ne kadara yaptırdınız acaba ?