• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM 2017 ANNELERİ...

Hanımlar bugün öğlen birden kahverengi kanamam oldu hastaneye gittim bebegimde bi sorun yok kalp atımı iyi gelişiminde sorun yok neden olmuş olabilir bu kanama doktor tedbir olsun diye progestan verdi bide benim hesaplarıma göre 14 hafta 1 günlük ultrasonda 14 hafta 4 günlük çıkıyor

merhalarrrr hanımlarr :halay:

aranıza yeni katıldık. 2017 Kasım annelere herkese selam.
bende hamişim:nazar: 16 haftalık hemde. 4 gün önce kızımız olacağını öğrendim. İzmir Egepil bülent bey doktorum tavsiye ederim. Muayenesi 80 tl.
bulantılarım devam ediyor. Kokuya karşı çok hassasım ne zaman geçecek bulantılarım sabırsızlıkla bekliyorum
20-25 kasım 2017 arasında kıımızı bekliyoruz dünyaya.
İkili testimi yaptırdım. Sonuç temiz Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun, ilk hamileliğim ay çok heyecanlıııı

merhalarrrr hanımlarr :halay:

aranıza yeni katıldık. 2017 Kasım annelere herkese selam.
bende hamişim:nazar: 16 haftalık hemde. 4 gün önce kızımız olacağını öğrendim. İzmir Egepil bülent bey doktorum tavsiye ederim. Muayenesi 80 tl.
bulantılarım devam ediyor. Kokuya karşı çok hassasım ne zaman geçecek bulantılarım sabırsızlıkla bekliyorum
20-25 kasım 2017 arasında kıımızı bekliyoruz dünyaya.
İkili testimi yaptırdım. Sonuç temiz Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun, ilk hamileliğim ay çok heyecanlıııı
Rabbim sağsalim kucağınıza almayı Nasip etsin

Hanımlar bugün öğlen birden kahverengi kanamam oldu hastaneye gittim bebegimde bi sorun yok kalp atımı iyi gelişiminde sorun yok neden olmuş olabilir bu kanama doktor tedbir olsun diye progestan verdi bide benim hesaplarıma göre 14 hafta 1 günlük ultrasonda 14 hafta 4 günlük çıkıyor

Kanaman kahverengiyse korkmana gerek YOk sadece geçene kadar dinlenmeye çalış bebeğin gelişiminde bir problem de yoksa için rahat olsun. Benim kanamam en başından beri var hala da devam ediyor. Doktorum hep şunu söyledi kanamalar çok farklı sebeplerle olabiliyor tabi ama kahverengi kanama daha önce olan bir kanamanın daha sonra dışarı atılmasıyla alakalıdır. Beklediği için vaginadaki bakteriler rengini değiştiriyor. Benim rahimde sürekli sızıntı yapan bir damar var sızıntı doku içinde birikiyor hematom dediğimiz kanama alanını oluşturuyor eğer kısa sürede akarsa açık pembe, sulu kırmızı kan olarak akıyor . Bu yüzden yoğun kanamayla 12. Haftamda hastanede yattım tam kanı attım derken birkaç gün sonra tekrar kanama oldu, ama dışarı akmadı hep ultrasonda gördük tam 15 gün bekledi 7cm*3 cm civarındaydı. 20 gün önce akmaya başladı o kadar beklediği için kahve rengi olarak akıyor ve epey küçüldü. Bundan sonra Bebek büyüyeceği için doktorum tekrarlama riskinin çok az olduğunu söyledi. Ama bebeğim hep sağlıklıydı. Stres yapmak daha çok zarar veriyor bebeğe.

Merhabalar,ben de 17 haftalık hamileyim..Cumartesi günkü rutin kontrolümde doktorum bebeğin midesinin sağ tarafta olabileceğini söyledi..Normalde sol tarafta olurmuş,ama korkulacak birşey olmayabileceğini sadece duruştan da kaynaklanabileceğini söyledi..Başına böyle birşey gelen var mı?Erken ayrıntılı ultrasonda bakılmasıyle içimizin rahatlayabileceğini de eklediği için bu hafta ayrıntılıyaq gidiyorum.

merhabalar ben de 16. haftadayım 2. kez kız annesi olacağım (dün öğrendim) için çok heyecanlıyım. prenatest yaptırdım neyseki sonuçlar iyi çıktı Antalya'da doktorum Anadolu Hastanesi Fatma Seda Soylu çok memnunum. Testi Agtc diye bir genetik tanı merkezinde yaptırdım kanımı alıp Almanya'ya gönderdiler amniyosentez yaptırmak istemedim. benim de bir haftadır karnımda hareketlilik başladı.

merhabalar ben de 16. haftadayım 2. kez kız annesi olacağım (dün öğrendim) için çok heyecanlıyım. prenatest yaptırdım neyseki sonuçlar iyi çıktı Antalya'da doktorum Anadolu Hastanesi Fatma Seda Soylu çok memnunum. Testi Agtc diye bir genetik tanı merkezinde yaptırdım kanımı alıp Almanya'ya gönderdiler amniyosentez yaptırmak istemedim. benim de bir haftadır karnımda hareketlilik başladı.
Benim ikili testim iyiydi ama dörtlüde risk çıktı doktorumda prenatest önerdi , yarın kan vereceğim. 2 hafta sürer dedi doktorum Amerika da olucakmış galiba tatlil

merhabalar ben de 16. haftadayım 2. kez kız annesi olacağım (dün öğrendim) için çok heyecanlıyım. prenatest yaptırdım neyseki sonuçlar iyi çıktı Antalya'da doktorum Anadolu Hastanesi Fatma Seda Soylu çok memnunum. Testi Agtc diye bir genetik tanı merkezinde yaptırdım kanımı alıp Almanya'ya gönderdiler amniyosentez yaptırmak istemedim. benim de bir haftadır karnımda hareketlilik başladı.[/QUOTE Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Testi ne kadara yaptırdınız acaba ?

Back
X