• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM 2017 ANNELERİ...

Ayy canim rabbim sanada kolayliklar versin,evet aslinda dvitamini cok onemli,senide dinc yapar bebiste dogarken o vitamini tamam olur insallah,tabiki onemli olan saglikla bebegimize kavusmak,bende rahim agzi yetmezligi var,13.haftamda dikis sonra hep yatacagim,gerci simdide pek hareket etmemeye dikkat ediyorum,rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Amin cnm hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız inşallah sende çok dikkat et

Arkadaşlar ben ne yazık ki çok sinirliyim Etrafımdaki herkesi elimden olmadan kırıyorum . Canım eşime yok yere bağırıyorum. Sonra üzüntüden uykularım kaçıyor Var mı benim gibi kendine çok kızan aranızda ??? Ne zaman geçer bu sinirlilik

Arkadaşlar ben ne yazık ki çok sinirliyim Etrafımdaki herkesi elimden olmadan kırıyorum . Canım eşime yok yere bağırıyorum. Sonra üzüntüden uykularım kaçıyor Var mı benim gibi kendine çok kızan aranızda ??? Ne zaman geçer bu sinirlilik
Bendede var hatta panik atak olustu.bebek dogunca gecer insallah

Kızlar bende kasım annesiyim inşallah.10 haftaya girdik.mide bulantılarım geçti gibi ama daha değil.çok çektim hayata küstüm mide bulantısı yüzünden.cinsiyetini çok merak ediyorum. Ultrasonlarınız varsa paylaşalım mı?

Eklentiler

• IMG-20170425-WA0004.jpeg
    IMG-20170425-WA0004.jpeg
    35,3 KB · Görüntüleme: 22
Hanımlar dün kanamam oldu acile gittim diyorum kanamam var 8 hafta 6 günlük hamileyim dedim doktor yokmuş ebe dedi progestan kullan Ve dinlen düşerse düşer ben bişey yapamam dedi ara ara lekelenme devam ediyor Ağrı'm yok bebeğime bişey olurmu doktor demişti kesenin altında kanama alanı var demişti o yüzdenmi oluyor kanama bebegimi kaybetmek istemiyorum

Hanımlar dün kanamam oldu acile gittim diyorum kanamam var 8 hafta 6 günlük hamileyim dedim doktor yokmuş ebe dedi progestan kullan Ve dinlen düşerse düşer ben bişey yapamam dedi ara ara lekelenme devam ediyor Ağrı'm yok bebeğime bişey olurmu doktor demişti kesenin altında kanama alanı var demişti o yüzdenmi oluyor kanama bebegimi kaybetmek istemiyorum
Cook gecmis olsun.baska hastaneye git bieyere bagli kalma tedbir elden takdir allahtan.allah yardimcin olsun

Cook gecmis olsun.baska hastaneye git bieyere bagli kalma tedbir elden takdir allahtan.allah yardimcin olsun
Tekrar gittim hastaneye düşük tehdidi var ama Bebek gayet iyi kalbi güzel atıyor dedi çok aşırı kanama ve agrı olmadıkça korkma dedi Çarşamba günü kontrole çağırdı inşallah sagsalim bebegimi kucagıma alırım

Tekrar gittim hastaneye düşük tehdidi var ama Bebek gayet iyi kalbi güzel atıyor dedi çok aşırı kanama ve agrı olmadıkça korkma dedi Çarşamba günü kontrole çağırdı inşallah sagsalim bebegimi kucagıma alırım
Sevindim canim o halde istirahat et korkma

Benim de dün kanamam oldu su gibi yoğun aktı. Çok korktum, iğne yaptılar bugun doktorum rapor verdi . Kanaman olabilir dedi Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Benim de dün kanamam oldu su gibi yoğun aktı. Çok korktum, iğne yaptılar bugun doktorum rapor verdi . Kanaman olabilir dedi Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
İnşallah bi şeyciğin yoktur dinlen kafayada takma derim ama insan yinedede takıyo.

Benim kanamam en başından beri var hastanede bile yattım ama Bebek sağlıklı olduğu sürece sorun yok diyor doktor ama insan huzursuz oluyor bir kere şu an kanamam YOk ama hematom var rahimde bazen kanıyor dışa akıyor bazen rahim kendi emiyor , bir kayboluyor bir tekrarlıyor hamile olduğumu öğrendiğimden beri raporlu yatıyorum

Back
X