• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
Kızlar sanırım ikinci kez erkek annesi oluyorum.. Doktor büyük ihtimalle erkek dedi. Üzülmemeye çalışıyorum ama çocukluğumdan beri kızım olsun istemişimdir.
Hayal kırıklığına uğradım epey :KK43:
amn boşver sağlıklı olsunda

13+1 haftadayız. Bugün doktora gittik. Ensesine baktı 2li teste gerek duymadı yapmicam dedi. 2 kasımda tekrar randevu ayarladık. O zaman 4lü yaparız dedi. Veee %80 ihtimal kız dedi :KK37: Sağlıklı olsun yeter. Bir dahaki gorusmede kesinlesir artık :anneadayı::KK200::nazar::KK16:Çok şükür Allahıma. Hepimkz doktordan hep mutlu dönelim inşallah... Hoppa
inş tatlım benimde ikili testim yarın..
hayırlısı

benimde randevum pazartesi kızlar özel bi doktora başlıyorum yoğun araştırmalar sonucu yüzyılda meltem hanıma karar verdim inşlh yüzüm kara çıkmaz ha bide bakalım cinsiyet söylicekmi :KK46:

bende pztesı ıkılı test ıcın gıdecegım , ınsallah bebışımın herseyı yerlı yerındedır ve cınsıyetını cok merak edıyorum ;)

Kızlar sanırım aşeriyorum gece uyurken aklıma geldi hala aklımdan çıkmıyor en sonun da eşimi aradım da gelirken al dedim.. Ne olduğunu söylemeyeyim sizinde canınız çekmesin. Adam 6 tane market gezmişte öyle bulmuş. Bi garip durummuş bu ya onu yemeden sanki ac gibi hissediyorum yediğim hic bir şey doyurmadı karnımı

benimde randevum pazartesi kızlar özel bi doktora başlıyorum yoğun araştırmalar sonucu yüzyılda meltem hanıma karar verdim inşlh yüzüm kara çıkmaz ha bide bakalım cinsiyet söylicekmi :KK46:
Ben de pendik yüzyıla gidiyorum. Neslihan Alan bizim doktorumuz.

Herkese iyi aksamlar. Bizim 14. Haftamiz bitti ama mide bulantilari bitmedi. Acaba bunyem cikarmaya mi alisti diye dusunmeden edemiyorum. Cunku onceki bulantilarimdan farkli. Yemek yedikten sonra midem surekli kasiliyor taa ki yediklerimi cikarana kadar. Inanilmaz kotu hissediyorum. Ayrica geceleri asiri carpintim ve nefes alma zorlugum var. sizede oluyor mu? Yarin doktora gidecektim ama her zamanki gibi cok sevgili doktorum uc ay icinde 4. Iznine cikmis. Baska doktora gitsem mi bilemedim de :(

Kızlar sanırım aşeriyorum gece uyurken aklıma geldi hala aklımdan çıkmıyor en sonun da eşimi aradım da gelirken al dedim.. Ne olduğunu söylemeyeyim sizinde canınız çekmesin. Adam 6 tane market gezmişte öyle bulmuş. Bi garip durummuş bu ya onu yemeden sanki ac gibi hissediyorum yediğim hic bir şey doyurmadı karnımı

Kesinlikleeee hamileligin en sevdigim donemidir asermeler.Istedigin sey gelene kadar elin ayagin titrer yerken aldigin zevk hic birseyde yoktur.

Hayırlı cumalar..Ben de nasipse nisan annelerinden olacağım..15 nisan tahmini doğum vakti..Dün kontrolümüz vardı.Cinsiyetini sordum,büyük ihtimalle fıstık geliyor dedi,çok memnun oldum.ikili test yaptırmayacağım,bunun için 1 hafta sürem varmış,ultrasondan bakınca,için ferah olsun,hiç bir sıkıntı yok dedi,umarım öyledir.

Ben de pendik yüzyıla gidiyorum. Neslihan Alan bizim doktorumuz.
Neslihan Alan çok iyi bi doktormuş yalnız ben ona bi türlü randevu bulamadım bu kadar yoğun bi insana da gitmek istemiyorum yeterince ilgilenemez diye düşünüyorum bilmiyorum doğrumu

Benim 2li testimde temiz çıktı çok şükür 1/50.000 inşallah sağsalim kucağımıza alırız

Neslihan Alan çok iyi bi doktormuş yalnız ben ona bi türlü randevu bulamadım bu kadar yoğun bi insana da gitmek istemiyorum yeterince ilgilenemez diye düşünüyorum bilmiyorum doğrumu
Evet cok yogun randevu bulmak zor. Ben de başta bulamamistim ama sonradan nasip oldu. Cok memnunuz. Ozellikle konusmalari anlatisiyla beni de eşimi de çok rahatlatiyor. Ben tavsiye edebilirim. Ama tabi karar sizin. Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin...

Merhabalar Allah im nasip ederse bende nisan annesi olucam :21: ilk bebeğim suân 14. Haftamıza gidiyoruz ve kıpır kıpır bir bebisim var ayaklarını sürekli oynattığı için doktorum hemen göremedi ama kasıma kadar kız olarak düşünebilirsin dedi. Çok heyecanlıyım. Birde ilk 2 haftalık iken doktora gitmiştim tanıdığım herkese folik asit verilmiş ama bana doktorun vermedi sizce bu suan çok onemli olabilir mi. Doktor değiştirdim oda yiyeceklerden almaya çalışalım ozaman dedi ve ne yiyeceğimi söyledi ama bilemedim ve sizede sormak istedin verildimi sizede ?

Ben dün gece baş ağrısından uyuyamadım kızlar. Dayanamadık eşim de parol iç dedi. 5 te falan bi parol ictim anca uyumusum. Doktoruma hic sormamistim. Bi sakincadi yoktur heralde parolun. 13 haftalik olduk artik.

Back