• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül anneleri ve bebeklerinin cinsiyeti

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Kız

OY: 15 46,9%
  • Erkek

OY: 16 50,0%
  • Bir kız bir erkek

OY: 0 0,0%
  • İki kız

OY: 0 0,0%
  • İki erkek

OY: 1 3,1%

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .
Ben gittiğimde bi kadının 24+ 3 mu neydi doktor bakmadı büyük bebek dedi herhalde gelişimi öndeymis ben 20. Haftada gittim en ideali 20 ile 22 hafta arasında diye biliyorum
Ayy canim bak bende bundan korkuyorum bebek büyümüs demesinden. Dün randevum vardi 14+3 trizomi 21 kontrölüde yapmadi bebek büyümüs uzamis dedi daha önceden bakmaliydi ama hep gec veriyor randevulari :(

Ayy canim bak bende bundan korkuyorum bebek büyümüs demesinden. Dün randevum vardi 14+3 trizomi 21 kontrölüde yapmadi bebek büyümüs uzamis dedi daha önceden bakmaliydi ama hep gec veriyor randevulari :KK43:
Peki söylemedin mi siz verdiniz randevuyu nü haftaya diye bi de neden 10 hafta sonrası için gidiyorsun ki ben 2 hafta da bir gidiyorum bi bu kontrolüm 3 hafta sonra için olacak

Peki söylemedin mi siz verdiniz randevuyu nü haftaya diye bi de neden 10 hafta sonrası için gidiyorsun ki ben 2 hafta da bir gidiyorum bi bu kontrolüm 3 hafta sonra için olacak
Canim ben isvicrede yasiyorum, burda 2 ayda bir ultrasona aliyorlar hastanelerde. Bir ay sonra randevum var ama ebe sadece kalp atislarina bakacak ultrason yok. Ne güzel siz sik sik giriyorsunuz ultrasona :) peki randevunuzu doktorm veriyor yoksa istediginiz zaman mi gidiyorsunuz?

Canim ben isvicrede yasiyorum, burda 2 ayda bir ultrasona aliyorlar hastanelerde. Bir ay sonra randevum var ama ebe sadece kalp atislarina bakacak ultrason yok. Ne güzel siz sik sik giriyorsunuz ultrasona :) peki randevunuzu doktorm veriyor yoksa istediginiz zaman mi gidiyorsunuz?
Benim geç gelen bi bebek doktorumla 2 yıldır tanışıyoruz daha önce aşılama ve tüp bebek hep negatif oldu sonra doğal yolla oldu o yüzden ben sedyeye yattığımda hüngür hüngür ağlıyordum çok korkuyordum bişey olacak diye doktorum istediğin zaman gel şu zamanda gel demiycem dedi sağolsun ben ne zaman merak etsem gittim. Ama artık hareketlerini hissediyorum ya çok rahatladım 22. Haftada da gittim doktorum 3 hafta sonraa gel şeker için dedi yani bu randevumu doktorum verdi :)

Benim geç gelen bi bebek doktorumla 2 yıldır tanışıyoruz daha önce aşılama ve tüp bebek hep negatif oldu sonra doğal yolla oldu o yüzden ben sedyeye yattığımda hüngür hüngür ağlıyordum çok korkuyordum bişey olacak diye doktorum istediğin zaman gel şu zamanda gel demiycem dedi sağolsun ben ne zaman merak etsem gittim. Ama artık hareketlerini hissediyorum ya çok rahatladım 22. Haftada da gittim doktorum 3 hafta sonraa gel şeker için dedi yani bu randevumu doktorum verdi :)
Ayy canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah:) ne güzel 22. Haftayida gecmissin bi baktin bebegin kucaginda insallah...

Merhaba kızlar bizde oğluşumla beraber aranızdayız :) Allah'ım herkezin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :dua:

Bi daha ki kontrol de konuşacam bakalim tekrar degistirsin ilacı diye bu arada arkadaslar aranizda ayrıntılı ultrason yaptıran ya da yaptiracak olan varmi kacinci haftada yaptiriyorsunuz bana doktorum 23. Haftaya gün verdi ama bazi nedenlerden dolayı 1 hafta daha ertelemek zorunda kaldim yani 24+2 de filan yaptiricam nasipse cok mu gec kalmis oluyorum gebelde herkez 20- 23 haftalar arasinda yaptiriyormua galiba ?
Benimde ilk 13 haftada

Merhaba benimde 22 haftalik bebisimz erkek.ilk aylarda 13. Haftaliken idrar yolu enfeksiyon gecirdm .sizi ve agri vardi acile gittik o derece.monural ictim gecti.simdi tekrar tahlil yapti doktor kontrol icin yine cikti uromosn yazdi ama ben icmedm.agrim yok sizim yok cunku hamilelikte surekli olabilirms fazlasi zararmis.netucesinde ilac zarar vermez mi cocuga birde sikayetim yokken doktor bu sefer bi tathlil yapalim dede cikti.yapmasa ilac yazmiyacakti.su iciyorm surekli icmesemde birsey olur mu bilmuyorm

Merhaba benimde 22 haftalik bebisimz erkek.ilk aylarda 13. Haftaliken idrar yolu enfeksiyon gecirdm .sizi ve agri vardi acile gittik o derece.monural ictim gecti.simdi tekrar tahlil yapti doktor kontrol icin yine cikti uromosn yazdi ama ben icmedm.agrim yok sizim yok cunku hamilelikte surekli olabilirms fazlasi zararmis.netucesinde ilac zarar vermez mi cocuga birde sikayetim yokken doktor bu sefer bi tathlil yapalim dede cikti.yapmasa ilac yazmiyacakti.su iciyorm surekli icmesemde birsey olur mu bilmuyorm
Bende enfeksiyon geçirdim monural kullandım bir hafta sonra tekrar test istedi enfeksiyonda azalma olmuş ilaç vermedi bol su iç dedi çok şükür bebeğin suyu iyi genelde enfeksiyon suyu etkiliyor

Cümleten selamun aleyküm...
Bu sene gerçekten çok oğlan var
benimkide oğlan Allah'ın izniyle eylülü bekliyorum :) Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin bu arada herkese hayırlı ramazanlar....

Cümleten selamun aleyküm...
Bu sene gerçekten çok oğlan var
benimkide oğlan Allah'ın izniyle eylülü bekliyorum :) Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin bu arada herkese hayırlı ramazanlar....
Hayırlı ramazanlar :) ne güzel paşalar geliyor bu yıl gerçekten fazla erkek... hangi ildensiniz kizlar

Back
X