- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi ervanazlim
Benim de ilk bebeğim oğlum olacak inşallah :)Burası da serin hala ısınmadı hava...
Evet ilk sizin? Oğlan mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de ilk bebeğim oğlum olacak inşallah :)Burası da serin hala ısınmadı hava...
Sag salim kucaginiza alirsiniz insallah. Kacinci haftada ögrendiniz cinsiyetiniBenim de ilk bebeğim oğlum olacak inşallah :)
12+3 de öğrendim canımSag salim kucaginiza alirsiniz insallah. Kacinci haftada ögrendiniz cinsiyetini
Masallah cok erkenden ögrenmissiniz :) doktorunuz tahminde mi bulundu yoksa kesin mi konustu. Cunku banada erkege benziyor dedi yuzde doksan.12+3 de öğrendim canım
Canım tahminde bulundu 3 hafta sonra kesinleşti :) ben hep erkek hissediyordum Rabbim de nasip ettiMasallah cok erkenden ögrenmissiniz :) doktorunuz tahminde mi bulundu yoksa kesin mi konustu. Cunku banada erkege benziyor dedi yuzde doksan.
gebeliğiğiniz nasıl gidiyor kızlarr havalar sıcaklıyor malesef benim ayaklar şişmeye başladı
ben yürüyüşe başladım yürümesem kötü oluyom resmen bütün gün işte otur oturr ayakla şişiyor ztn 80 kılo ile hamile kaldım suan 86 yım ödemde olabilir şekerde pazartesi şeker yüklemesi yaptırcam bakalım sonuc ne olacakBen hala sıcağı hissedemedim benim ev hep serin oluyor... dışardada aşırı sıcak yok ayaklar sıcaktan mı şişiyormuş yürüyüş yapmak lazım ama ben daha başlamadım
Çok şükür güzel gidiyor ama kramp giriyor geceleri kasık bölgeme yeni olmaya başladıgebeliğiğiniz nasıl gidiyor kızlarr havalar sıcaklıyor malesef benim ayaklar şişmeye başladı
ben yürüyüşe başladım yürümesem kötü oluyom resmen bütün gün işte otur oturr ayakla şişiyor ztn 80 kılo ile hamile kaldım suan 86 yım ödemde olabilir şekerde pazartesi şeker yüklemesi yaptırcam bakalım sonuc ne olacak
AYNEN CNM HAKLISIN PİLAV MAKARNA EKMEK BUNLARIN FAYDASI YOK ZATEN BÜTÜN TAHLİLLERİM TEMİZ ÇIKTI 7 KILO ALMIŞIM AMA DOKTOR ODEM VAR SEN COK ALMAMIŞSIN DEDİ :) BEBİŞİMDE 1 KİLO OLMUŞİnşallah hayırlı sonuç alırsın
Bana göre yine az almışsın haftalarımız aynı, ben 10 kilo aldım ama Allah'tan daha önceden zayıftımda kafama takmıyorum
Sende takma doğumdan sonra nasıl olsa veriliyor ama daha fazla şişip sıkıntı çekmemen için ekmek makarna pilav ve şekerli şeyler yeme gerçi fazla almamışsın ama yinede dikkat etmek lazım bende nasıl 10 kilo aldım hayret ediyorum tatlı bile ender yerim
Normalmiş bu kasılmalar ama geceleri çekilmez oluyor bende yavas yvas dönebiliyorum :)Çok şükür güzel gidiyor ama kramp giriyor geceleri kasık bölgeme yeni olmaya başladı
krampları söyle doktora kalsıyum ve magnezyum eksıklgınde oluyor ıkısını alınca gecıyor. normal derken bebege zararı yok ama sana var canım vucudunda eksılıyor önemsememek dogru olmazNormalmiş bu kasılmalar ama geceleri çekilmez oluyor bende yavas yvas dönebiliyorum :)