• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül anneleri ve bebeklerinin cinsiyeti

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Kız

OY: 15 46,9%
  • Erkek

OY: 16 50,0%
  • Bir kız bir erkek

OY: 0 0,0%
  • İki kız

OY: 0 0,0%
  • İki erkek

OY: 1 3,1%

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .
gebeliğiğiniz nasıl gidiyor kızlarr :anneadayı: havalar sıcaklıyor malesef benim ayaklar şişmeye başladı :110:

gebeliğiğiniz nasıl gidiyor kızlarr :anneadayı: havalar sıcaklıyor malesef benim ayaklar şişmeye başladı :110:

Ben hala sıcağı hissedemedim benim ev hep serin oluyor... dışardada aşırı sıcak yok :110: ayaklar sıcaktan mı şişiyormuş yürüyüş yapmak lazım ama ben daha başlamadım

Ben hala sıcağı hissedemedim benim ev hep serin oluyor... dışardada aşırı sıcak yok :110: ayaklar sıcaktan mı şişiyormuş yürüyüş yapmak lazım ama ben daha başlamadım
ben yürüyüşe başladım yürümesem kötü oluyom resmen bütün gün işte otur oturr ayakla şişiyor:( ztn 80 kılo ile hamile kaldım suan 86 yım ödemde olabilir şekerde pazartesi şeker yüklemesi yaptırcam bakalım sonuc ne olacak

ben yürüyüşe başladım yürümesem kötü oluyom resmen bütün gün işte otur oturr ayakla şişiyor:KK43: ztn 80 kılo ile hamile kaldım suan 86 yım ödemde olabilir şekerde pazartesi şeker yüklemesi yaptırcam bakalım sonuc ne olacak

İnşallah hayırlı sonuç alırsın
Bana göre yine az almışsın haftalarımız aynı, ben 10 kilo aldım ama Allah'tan daha önceden zayıftımda kafama takmıyorum
Sende takma doğumdan sonra nasıl olsa veriliyor ama daha fazla şişip sıkıntı çekmemen için ekmek makarna pilav ve şekerli şeyler yeme gerçi fazla almamışsın ama yinede dikkat etmek lazım bende nasıl 10 kilo aldım hayret ediyorum tatlı bile ender yerim :110:

İnşallah hayırlı sonuç alırsın
Bana göre yine az almışsın haftalarımız aynı, ben 10 kilo aldım ama Allah'tan daha önceden zayıftımda kafama takmıyorum
Sende takma doğumdan sonra nasıl olsa veriliyor ama daha fazla şişip sıkıntı çekmemen için ekmek makarna pilav ve şekerli şeyler yeme gerçi fazla almamışsın ama yinede dikkat etmek lazım bende nasıl 10 kilo aldım hayret ediyorum tatlı bile ender yerim :110:
AYNEN CNM HAKLISIN PİLAV MAKARNA EKMEK BUNLARIN FAYDASI YOK ZATEN BÜTÜN TAHLİLLERİM TEMİZ ÇIKTI 7 KILO ALMIŞIM AMA DOKTOR ODEM VAR SEN COK ALMAMIŞSIN DEDİ :) BEBİŞİMDE 1 KİLO OLMUŞ :anneadayı:

Meraba kizlar . Bugun doktordaydim 19 haftalığım..14 haftalıkken 90% erkek demisti doktor burayada yazmistim. Bugun kesin erkek oldugu belli oldu :)

Normalmiş bu kasılmalar ama geceleri çekilmez oluyor bende yavas yvas dönebiliyorum :)
krampları söyle doktora kalsıyum ve magnezyum eksıklgınde oluyor ıkısını alınca gecıyor. normal derken bebege zararı yok ama sana var canım vucudunda eksılıyor önemsememek dogru olmaz

Back
X