• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM 2017 ANNELERİ...

Ben pek bi şey yiyemiyorum bebeğe zararı var mı 10 haftaya kadar böyle bir şey yoktu şimdi iştahim hiç Yok zorla bi şeyler yiyorum

Selam ben de kasımda doğum bekliyorum şu an 13+4 haftalık.İkili taramam temiz çıktı çok şükür.Bi dahaki randevum bu ay sonu cinsiyetini öğrenicem bakalım :)

Biz 13. Haftada erkek olma ihtimalinin yüksek olduğunu öğrenmiştik doktorumuzdan , nihayetinde 2 gün önceki kontrolümüzde de kesin erkek olduğunu öğrendik

merhaba. dr bana kızın olacak dedi sevindim ikili test sonucum riskli çıktı amniyosentez olmn lazım dedi :KK42:

Kasim 2017 anneleri nasilsiniz bakem.biz 15 haftaligiz felakat karnimiz sis.
Cinsiyeti belli olan varmi.
13+4 ken %99 kız dedi doktorumuz:KK76: pazartesi günü tekrar kontrolümüz var bakalım değişim olacak mı (lütfen olmasın):KK200:
Kızlar bide ben ikili test ve diğer testleri yaptırmadım düşünmüyorum da. Dışarıdan çok etkilendim çünkü. Acaba çok sorun yaşar mıyım?

13+4 ken %99 kız dedi doktorumuz:KK76: pazartesi günü tekrar kontrolümüz var bakalım değişim olacak mı (lütfen olmasın):KK200:
Kızlar bide ben ikili test ve diğer testleri yaptırmadım düşünmüyorum da. Dışarıdan çok etkilendim çünkü. Acaba çok sorun yaşar mıyım?
Ikili test nedirki ayni ultrasyonda bakiyor ense kalinligina o degil mi

Kızlar ben de 14+0 ım bugün gidiyorum doktora bakalım cinsiyetimiz ne olucak bir prensesim var ama ikinciye de çok sevinirim sağlıklı olsunlar da bu arada ikili testi yaptırmadım 3 lüyü de yaptırmıcam

Kızlar ben de 14+0 ım bugün gidiyorum doktora bakalım cinsiyetimiz ne olucak bir prensesim var ama ikinciye de çok sevinirim sağlıklı olsunlar da bu arada ikili testi yaptırmadım 3 lüyü de yaptırmıcam
Benimde bi prensesim var 14+3 günlükken gidecem bende belki cinsiyet söyler insan ister istemez merak ediyor

merhaba kızlar bizde bugün 13+1 iz ikili testimiz çok şükür iyi çıktı, cinsiyet konusunda çıkıntı var gibiymiş erkek olma ihtimali yüksek :))

Benimde bi prensesim var 14+3 günlükken gidecem bende belki cinsiyet söyler insan ister istemez merak ediyor
Valla dün gittim doktorum yine kesin bişey söylemedi ama kız gibi dedi :KK48: bakalım sağlıklı olsunlar da iki tane prensesim olsun :KK16::KK16: inş Allah senin de gönlüne göre verir canım en önemlisi sağlıklı olmaları tabi

Valla dün gittim doktorum yine kesin bişey söylemedi ama kız gibi dedi :KK48: bakalım sağlıklı olsunlar da iki tane prensesim olsun :KK16::KK16: inş Allah senin de gönlüne göre verir canım en önemlisi sağlıklı olmaları tabi
Aynen öyle canım rabbim meleğini sağsalim kucagına almayı nasip etsin

Hanımlar karnım ağrıdığı için acile gittim utrason çektiler sağ overde 31x21mm boyutunda kalın cidarlı kistim lezyon mevcut dedi bebeğime bi zararı olurmu perşembe günü doktora gidecem

Back
X