- 14 Nisan 2017
- 1.204
- 848
- 123
- 27
- Konu Sahibi liveyourlife_35
Ben pek bi şey yiyemiyorum bebeğe zararı var mı 10 haftaya kadar böyle bir şey yoktu şimdi iştahim hiç Yok zorla bi şeyler yiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yıl erkek yılı herhalde Ben de Allah in izniyle erkek annesi olacagimBiz 13. Haftada erkek olma ihtimalinin yüksek olduğunu öğrenmiştik doktorumuzdan , nihayetinde 2 gün önceki kontrolümüzde de kesin erkek olduğunu öğrendik
Allah yardimcin olsun yuregini ferah tut insallah yanilmislardir.duani dilden birakma rabbim insallah saglikli sekilde kavusturur yavrunamerhaba. dr bana kızın olacak dedi sevindim ikili test sonucum riskli çıktı amniyosentez olmn lazım dedi
13+4 ken %99 kız dedi doktorumuz pazartesi günü tekrar kontrolümüz var bakalım değişim olacak mı (lütfen olmasın)Kasim 2017 anneleri nasilsiniz bakem.biz 15 haftaligiz felakat karnimiz sis.
Cinsiyeti belli olan varmi.
Ikili test nedirki ayni ultrasyonda bakiyor ense kalinligina o degil mi13+4 ken %99 kız dedi doktorumuz pazartesi günü tekrar kontrolümüz var bakalım değişim olacak mı (lütfen olmasın)
Kızlar bide ben ikili test ve diğer testleri yaptırmadım düşünmüyorum da. Dışarıdan çok etkilendim çünkü. Acaba çok sorun yaşar mıyım?
Çok fazla bilgiye sahip değilim. Sadece Down Sendromu ile alakalı olduğunu biliyorum.Ikili test nedirki ayni ultrasyonda bakiyor ense kalinligina o degil mi
Benimde bi prensesim var 14+3 günlükken gidecem bende belki cinsiyet söyler insan ister istemez merak ediyorKızlar ben de 14+0 ım bugün gidiyorum doktora bakalım cinsiyetimiz ne olucak bir prensesim var ama ikinciye de çok sevinirim sağlıklı olsunlar da bu arada ikili testi yaptırmadım 3 lüyü de yaptırmıcam
Valla dün gittim doktorum yine kesin bişey söylemedi ama kız gibi dedi bakalım sağlıklı olsunlar da iki tane prensesim olsun inş Allah senin de gönlüne göre verir canım en önemlisi sağlıklı olmaları tabiBenimde bi prensesim var 14+3 günlükken gidecem bende belki cinsiyet söyler insan ister istemez merak ediyor
Aynen öyle canım rabbim meleğini sağsalim kucagına almayı nasip etsinValla dün gittim doktorum yine kesin bişey söylemedi ama kız gibi dedi bakalım sağlıklı olsunlar da iki tane prensesim olsun inş Allah senin de gönlüne göre verir canım en önemlisi sağlıklı olmaları tabi
Ne güzel rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsinBenimki de kıpır kıpır ben de özlemişim doğrusu bu hissi , henüz kilo almadım ama karnım belli oluyor artık