• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
Aynı durumu yaşıyoruz :) Benim de hamileliğin ilkinden farklı geçiyor, o yüzden ben de heveslenmistim.

Ama ne yapalım hayırlısı olsun, içimde ukte gibi kalacak erkek olursa ama tabiki en önemlisi sağlıklı, hayırlı bir evlat olması. Yoksa hayırsız, sağlıksız bir kız evladı kim diler ki.....TE="gul_sude, post: 43009736, member: 697276"]mrb canım seni çok iyi anlayabiliyorum ben de bir mart annesi olacağım inşaallah ve benimde 2. oğlum geliyor.benimde eskiden beri en büyük hayalim ve arzum bir kızım olmasıydı ama nasip olmadı.bazen kızıyorum kendime günaha giriyorsun sus gönlüm diye ama söz geçiremiyorum kalbime.hamileliğimde oğlumdakinden çok farklı geçiyordu kendimi iyice alıştırmıştım bu kız diye :KK43:[/QUOTE]
Ayni

Ah şu cinsiyetler netleşse neler neler düşüneceğiz de... :)
Eskiden doğuma kadar nasıl sabrediyorlarmış ya :)

Ah şu cinsiyetler netleşse neler neler düşüneceğiz de... :)
Eskiden doğuma kadar nasıl sabrediyorlarmış ya :)
dün hastanenin önünden geçiyoz eşim diyoki girsek ultrasonla baksakmı diyo.
her an merak ediyosun

Bizim hiç aklımızda yoktu. Erken diye beklemiyorduk ama 13. Haftada doktorumuz %80 ihtimalle kız dedi. Eger kız olursa sonuç değismezse NİSAN düşünüyoruz şimdilik ama fikrimiz değişebilir. Farklı isimler akınızda varsa paylaşırsak ne güzel olur. Tabi bir sonraki kontrolde erkek demezse de aynı zamanda :KK33:

Kızlar dün öğrendim oğlum oluyo yupii ama aynı zamanda ikili.test sonuçları canımı sıktı temiz ama yasa bağlı risk var oda senin yaşında herkezde çıkıyo dedi ama kurt düştü içime işte sevinemedim bile oglusuma

Kızlar dün öğrendim oğlum oluyo yupii ama aynı zamanda ikili.test sonuçları canımı sıktı temiz ama yasa bağlı risk var oda senin yaşında herkezde çıkıyo dedi ama kurt düştü içime işte sevinemedim bile oglusuma

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm.
Bazen cok kiziyorum yaa:KK43:(Ne guzel sonuc guzelmis niye yasindan dolayi deyipte senin canini sikmislarki.
Sen sikma canini hiicc hamileliginin keyfini cikar bak oglunuda ogrenmissin dogruuu alisverise gittt:)))Bu arada yasin kac cnm

34 yaşındayım evet bnim bi hemşire var oda 32 yaşında onada demişler ama sağlıklı doğdu çok sukur ama içime kurt düştü bi kez

34 yaşındayım evet bnim bi hemşire var oda 32 yaşında onada demişler ama sağlıklı doğdu çok sukur ama içime kurt düştü bi kez
İcine hiç kurt düşmesin canım. Kuzenim 35 yaşında yeni dogum yaptı maşallah gayet sağlıklı. Ben de 31 yaşına girdim. Allah esirgesin korusun hepsini. Bilimin yetişemediği kocaman mucizeler taşıyoruz biz. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alır analı babalı büyütürüz evlatlarımızı...

Bende 33 yasindayim cnm.Yasimiz gayet uygun bence:)))Dr.cok onemli bence soyledikleriyle rahatlatmasi lazim

Kızlar ya bisey sorucam, genital bölgeye agda yaptıran var mi? Hamilelikte herhangi bi sakıncası var midir acaba?

Back